Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:49 | januari 19, 2012

Hämnden är ljuv

God kväll min vän. Nu ligger jag nedbäddad i en helt ren säng. Allt är tvättat. Tvättade så mycket idag att tvättmaskinen gick sönder. Måste ringa någon händig typ imorgon.

Ikväll visades Copycat Singers som jag var med i. Jag missade det men jag gillar inte att se mig själv på TV så det gjorde inget. Såg du det?

Det var ett kul program att spela in. De bad mig hitta gamla bilder på mig och Christer Sandelin från The Graaf Sisters-tiden 🙂 Det var roligt att rota fram album bläddra bland bilder och minnen. Jag satt och skrattade högt för mig själv.

Tonårssvullen och glad i hågen.

Vi firade vår andra guldskiva.

Ikväll har jag kollat på min nya favoritserie, Revenge på TV 3.

Handlar om när hämnden kommer i ny skepnad och ger igen till de som gjort en orätt. Gillar det. Lite som den sjukt bra filmen Greven av Monte Cristo och som de gamla 80-tals klassikerna Tracy´s Hämnd och Return to Eden.

What goes around always comes around

Det kan vara bra att tänka på!

Ikväll åt jag färska Smögen räkor så det stod mig upp i halsen, men gott var det.

Tack och God natt.

Puss och kram  ❤

 


19 kommentarer19 kommentarer om “Hämnden är ljuv”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah! Skönt att du mår bättre nu 🙂 Jag råkade få på tv:n precis när Copycat började och blev så glad att det var just det avsnittet som du var med i! Tycker att det var ganska kul, väldigt svårt att höra skillnad ibland. Tänkte på de snygga, ”blingiga” leggingsen du hade på dig, var det Gina Tricot? Har för mig att du sagt det tidigare, de var ju himla snygga!! Finns förstås inte kvar längre 🙁 Men du, bilderna här ovan.. du är väl inte tonårssvullen där?!! Smal och snygg som vanligt 🙂
  Må så gott!
  kram kram

  Svara
 • Hej fining,

  Hoppas allt är väl. Japp, de kommer från Gina Tricot. Såg de på rean nu för 50 kr. Skynda fynda 🙂

  Nä, jag ser inte så svullen ut på bilderna. Hade det i bakhuvudet efter att ha kollat på alla andra kort. För jag var det då men det hör till. Ska visa en bild bara för att lugna de som gick i taket över denna kommentar 🙂

  Puss

  /H

  Svara
 • hehe ja inte behövs de mycket för folk att gå i taket inte 🙂

  Svara
 • Jag blir personligen mer förvånad över att människor INTE går i taket när 20% av alla 7-åringa flickor är missnöjda med sin kropp… Och att folk inte ser kopplingen mellan smala kändisar som kallar sig tjocka, och unga flickor som bantar. Men men, folk är ju olika, och tycker väl att olika saker är viktiga antar jag.

  Svara
 • Åh tracys hämnd och return to eden var precis mina favoriter!!! Såg sönder banden nästan. 🙂
  Såg eden på you tube för nån månad sen. Där fanns alla delarna. Fortfarande bra!
  ”My name is Stephanie Harper and this is Eden”. Nostalgi 🙂

  Fin du är på bilderna! Skönt att du är bättre nu.
  Många kramar!

  Svara
 • Tonårssvullen? Nej, snälla Hannah, du är – som Lillamy säger – inte svullen alls utan ”smal (och snygg)” som vanligt” Tänk på att det säkert finns unga tjejer som läser här, och som kanske redan har vanföreställningar om sin ”mullighet” – Vi lever trots allt i ett land där en av fem, 20%, av alla 7-åringar(!) är missnöjda med sin kropp! Sjuåringar! Du kanske tänker att du inte har ett ansvar, och att du inte är en förebild, men det tror jag att du är!

  Tack för en annars bra blogg, och skönt att du känner dig kryare! Kram

  Svara
 • Godmorgon Hannah…..Ja jag såg dig på tv i gårkväll*L*
  Gillar det programmet och blev så glad då du skulle vara med.
  Blond och snygg som vanligt.

  Ha en härlig dag Hannah , det ska jag ha.
  Ska gotta oss med smörgåstårta i kväll , jag redan sugen.
  Men nu blir det gröt.

  Kram

  Svara
 • Svullen var?? Du borde inte ens skriva sånt, du är ingen tonåring längre så du ser väl att du INTE är svullen utan smal

  Svara
 • Jag menar att jag var tonårssvullen i ansiktet på den tiden. Inga konstigheter. Kanske det inte syns så mycket på dessa bilder men så var det.

  Trevlig helg!

  Kram

  /H

  Svara
 • Heej.. Ville bara kika in och önska dig och familjen en trevlig helg, läser hos dig varje dag men kommenterar väldigt sällan, alldeles för lat att logga in.. haha Skönt att du mår bättre, bara hoppas resterande i hushållet håller sig friska nu.. Kul att kolla på gamla kort, vi har precis flyttat och då hittade jag en massa gamla hederliga fotoalbum – det vart en riktig rolig timme med mycket skratt när jag bläddrade igenom dessa… 🙂
  Ha de bra.. Kram

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Måste börja med att säga att du är såå vacker! Men det vet du väl redan 😉
  En liten fråga, efter att ha sett programmet igår. När spelade ni in det? Anledningen till att jag frågar är att jag spanade in längden på ditt hår 🙂 Det var ju så kort där, mot nu menar jag.. För visst har du inte extantions nu?? Jag vill nämligen så gärna ha långt hår, och jag har lite längre än vad du hade där.. Ska gifta mig i sommar nämligen 🙂

  Haha ja det var min knäppa fråga..

  Ha en fin dag!

  Kram Karin

  Svara
 • Hej
  Underbart med gamla bilder
  Älskar att kolla igenom mina fotoalbum från den tiden…
  Som man såg ut och som man tänkte man kommer ihåg allt då plötsligt <3

  Räkor Älskar Räkor Bor i västkuststad så det är en av dom sakerna som jag äter mest av allt =)

  Ta hand om dig
  Kram M

  Svara
 • Tracys hämd och Return to eden var också ngr av mina favoriter , Gillade även mistrals dotter och andra klassiker från glitter och glamour världen som de var mycket av då.

  Kollade även på en långkörare, som vi hyrde på video på 80 talets slut, kampen om Colorado, lite som Machahans var den, mycket bra.

  Räkor e gott de, ha en härlig fredag, kram K

  Svara
 • TRÖTTSAMT me negativa kommentarer.. herregud …!!!
  Va spelar de för roll om Hannah anser att hon va svullen som tonåring…???

  Iaf Hannah..
  Tänkte bara berätta att allt sett bra ut än så länge…jag har varit hos specialist-gyn som kollat allt o gratta mig att allt såg perfekt ut..- jag går in i v.12idag 🙂
  Nu är de bara KUB som ska bli gjort o sen kan man slappna av…

  Måste fråga dig ang trötthet o illamående.. jag är såååå TRÖTT o mår så illa om jag inte konstant äter.. -känner du så?

  KRAM 🙂

  Svara
 • Oj skrev lite konstigt…

  Jag mena vad spelar de för roll om Hannah anser sig ba lite svullen som tonåring…-vem orkar ens bli upprörd över nå sånt…?.

  Svara
 • Hoppas du och familjen får en riktigt bra fredag! Såg dig på tv:n igår och snygg och bra som alltid. Du blir ju bara snyggare med åren helt klart! Revenge såg jag med och det är ju ett kanonbra program och jag lär nog följa det varje vecka framöver.

  Svara
 • Åh, jag är en sådan nostalgitorsk så du anar inte.
  Tillbaka till Eden var min absoluta favoritserie på 80-talet. Jag var kär i han slajmot som spelade Greg Marsden, och skrev till och med ett brev till honom på engelska som jag postade iväg! Mamma Mia! Vilken tur att jag inte vet vad jag skrev, måste varit lagom patetiskt. 😉

  Supersnygg var du redan som tonåring! Tack för titten i ditt gamla album! 🙂

  Kram o trevlig helg!

  Svara
 • Var tvungen att spela er på Spotify för jag blev så nostalgisk. 🙂

  Svara
 • Synd att jag inte visste att du skulle vara med, för då hade jag kollat. Tycker Christer Sandelin är rätt kul faktiskt. Ska försöka se på reprisen.
  Take care ♥

  Svara