Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:41 | januari 19, 2012

Ljus och väldoft

Nu är det fullt upp här hemma igen. Mio och Liv är hemma och jag har stekt pannkakor och passat opp. Kände genast att min lugna dag gjorde mig gott för att orka 🙂

En liten primadonna.

Liv och Mio övar på grimaser mellan tuggorna.

Jag har tänt ljus och gjort mysigt här hemma. Måste ha fint och fräscht omkring mig för att bli frisk och må bra.

Köpte en doftolja, för en tid sedan, som är helt ljuvlig. Nästan så jag tänker använda den som parfym. Den doftar sköljmedel.

Aloe och Soft linen. Mmmmm! Spiced vanilla har jag inte provat ännu.

När man är gravid händer det mycket konstigt med kroppen. Många åkommor är inte särskilt roliga men en sak som jag verkligen gillar är att naglarna växer och är starka och fina. Vanligtvis brukar de skiva sig och gå av, särskilt när det är kallt och ruggigt. Nu har jag riktiga sommarnaglar 🙂

Problemet är bara att Peter konstant vill att jag kliar honom på ryggen.

Allt Gott  ❤

 


16 kommentarer16 kommentarer om “Ljus och väldoft”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej där

  visst är det härligt med alla ljus, doftoljor är verkligen inte fy skam. De luktar ju så underbart både oljor och ljusen. Men man får inte blanda för mycket, som bas har jag oftas vanilj sen kompencerar jag med en annan doft. Här blev det lasange idag som sambon gjorde och en massa sallad till, just det jag var sugen på, kan han läsa mig? Haha ja där får man för man sparar naglarna klia på ryggen, går bra en stund men sen får de gärna klia tillbaka 🙂
  Hoppas barnen är kryare nu och du med. Ha en trevlig kväll, ska lägga mig hos Filippa en stund nu och koppla av….kram Kerra & Filippa.

  Svara
 • Åhhh så söt hon är den lilla snäckan.Stora tjejen;)Mysigt med denna årstiden med alla ljus.Det har ju också kommit så enormt mycket på marknaden.Idag var jag inne i en blomsteraffär som även sålde värme/doftljus bla. ett som gav inre ro;) kanske hade varit ngt. för mig med orolig själ.Jag önskar dig en riktigt skön och mysig kväll.Kram kram.

  Svara
 • Men åhhh så söt Livan är 😀

  Svara
 • Ooh, vad mysigt! Nästan så man blir sugen på att tappa upp ett bad o tända en massa ljus inne på badrummet! Vilken fin ljuslykta du har som du häller oljan i, vad har du köpt den? Tkr jag känner igen den 🙂

  Svara
 • Hej, Den har jag köpt på Indiska.

  Kram

  /H

  Svara
 • Men oj så söt Liv är! Skönt att du är på bättringsvägen. Kan du inte ha frågestund snart? Jag är själv hemma med Gustav och är lite uttråkad 🙂 men imorgon blir det Formex.

  Kram

  Svara
 • Åhléns har superhärliga (men väldans dyra!) doftljus från märket Voluspa. Doftar ljuvligt. I bland kan man ju unna sig ett sånt, eller önska sig när man fyller år.

  Svara
 • hej hannah
  känns underbart o läsa din blogg 🙂
  din familj är underbar 🙂 trodde jag hade skapat mig min familj med glädje o barn o man men det svängde snabbt i helgen efter 7år så hände det som inte fick hända mannen i mitt liv misshandlade mig
  så att läsa din blogg varje dag gör mig stark inför mina barn
  Tack för att du finns Hannah

  Svara
 • Massor med styrkekramar till dig och dina barn.

  Svara
 • styrkekramar till er <3

  Svara
 • Usch, vilken mardröm! Hoppas du får ordning på allt… Inte lätt när man har barn och allt:(

  Svara
 • Tack det hjälper att läsa Hannahs blogg om dagarna 🙂
  det märks att man har många vänner 🙂 ’

  Svara
 • Ser dig på TV just nu, vad fin du är 🙂

  Svara
 • ÅH vilka sötis barn
  JA med älskar ljus i massor. tänder så fort jag e hemma det kurerar mej och håller mej ”lugn”
  Hur gick det har du kunnat vara med på någon visning med tunikorna? Är du piggare idag då ?

  Såg dej i kväll med krister sandelin gud så fin du va och vilka snygga byxor dem gillade ja 🙂 kram till dej

  Svara
 • Åhhh, sötnosen Liv, vilket härligt kort! Även jättekul att se de söta syskonen. Tack Hannah för en varm blogg:)

  Svara
 • Åh lilla fina underbara Liv, som är en kopia av Peter, MEN nu ser jag starkt en Hannah i henne, så ljuvligt söt!!!

  stor kram & hoppas du mår mycket bättre!
  kram Malinapralina

  Svara