Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:40 | januari 24, 2012

En liten vildings hjärta

Hej vacker. Hoppas allt är väl? Jag har precis kommit hem. Det blev en kort arbetsdag idag. Ska istället promenera och hämta Livan tidigare från förskolan. Skönt att bege sig ut i friska luften. Får passa på när det är så fint.

Det var en lättnad att få höra bebisens hjärta imorse. Jag har oroat mig så mycket men nu känner jag mig lugn. Den levde rövare i magen, sparkade och for runt. Barnmorskan sa att jag måste kännt en spark för hon kände den 🙂

Det som jag tidigare bara trott va kurr är små sparkar. Gulligt. Jag kommer kolla på ultraljudet i februari om det är en pojke eller flicka som lever loppan där inne. Jag kan nästan satsa en slant på att det är en kille. Vad tror du?

Bebisens hjärta slog fint och normalt. Försökte spela in det häftiga ljudet men det blev inte bra tyvärr. Man hörde mesta bara sparkarna från lilla ärtan.

Jag får alltid frågor om mitt hår, vilken kamera och vilket smink jag använder. Har nog svarat på det hundra gånger så varför inte svara på det en gång till 🙂 Fick nyligen frågan om mitt smink.

Till vardags sminkar jag mig sparsamt. Lite underlag, rouge och mascara. Till fest blir det mer av allt. Älskar sotiga ögon.

Till fest använder foundation från Lancome. Applicerar den med en foundationborste. Har även en från L´oréal som jag gillar. På den sitter borsten på redan.

Till vardags använder jag oftast bara denna från bareMinerals i färgen medium beige.

Min concealer kommer från Clarins. Är tunn och fin men täcker bra under ögonen.

Bästa brozingpudret kommer från Guerlain. Älskar det! Ger en naturlig och fin färg året om. Just nu använder jag 01.

Det här pudret från Clinique finns alltid i min väska. Mattar ner när huden börjar bli flottig utan att det ser "pudrigt" ut. 101 invisible matte (for all skin tones).

För att se rosig och pigg ut duttar jag på Pretty från Palina eller Lush från Make Up Store på den bulliga delen av kinderna.

Fyller i ögonbrynen med ögonbrynsskuggor från Oriflame.

WonderLash från Oriflame gör fransarna snyggt separerade och svarta. Flera lager åker på när det är fest och dags för sotade ögon.

Vårdande läppglanset från Clarins är mitt bästa tips.

Nu ska jag hämta Livan.

Hej på en stund.

Stor kram ♥


19 kommentarer19 kommentarer om “En liten vildings hjärta”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Skönt att allting gick bra idag på MVC.Alltid skönt och få bekräftat att allting är bra med den lille;)Jag gissar på en lillasyster.Ha en fortsatt skön dag.Puss o kram.

  Svara
 • Älskar hjärtljuden. Låter lite som man går på månen eller nåt 🙂

  Svara
 • Nää! Jag tror att det är en liten syster till den nu lilla systern och hennes bröder! =D

  Svara
 • Hej Hannah. Jag undrar vad du använder för smink? Kan du inte visa lite bilder? Jag undrar även var ditt läppglans från Clarins kommer från?

  Svara
 • Hihi rolig du Peter 😀

  Svara
 • Skönt för dej, och så härligt att få höra hjärtljuden. Vilket litet underverk som ligger där och sparkar runt 😉
  Må gott fina Hannah.
  Mvh Anette

  Svara
 • Oh va roligt att få höra dom små hjärtljuden! Mysigt!! Kul med lite sminktips. Ha en fortsatt bra dag. Kram

  Svara
 • Va mysigt att få höra hjärtljuden 🙂

  Svara
 • Hej fina Hannah!!

  Va skönt att höra att allt va bra 🙂

  Jag kan satsa en slant på att det är en liten flicka du har i din mage 🙂 Det sa jag direkt när du berättade att du va gravid 🙂

  STOR KRAM

  Svara
 • Jag tror också att det är en liten kille som sparkar loss där inne. Blir spännande för er att se i februari.

  Kram kram

  Svara
 • Jag gissar också på en liten syster 😉 alltid lika spännande. Tänker du berätta för syskon, familj och vänner eller behålla det för dig själv? Nu för tiden är de väl så duktiga på att se så att det väldigt väldigt sällan är fel eller hur? Ja, hur som helst har ni alla i familjen en väldigt spännande tid framför er. Kram

  Svara
 • Åh så mys att få lyssna på hjärtat!
  Du är så vacker, som vanligt…
  Stor kram

  Svara
 • Ååååh vad glad jag blir att allt var bra!! Förstår din oro, usch den äter upp en ibland. 🙁 Vad kul att se vilka märken Du använder, mycket av ditt ligger på min favvolista också. Jag har nyligen upptäckt oriflame (igen, minns mammas rosa burkar och mascarar som man blötte och gnugga i en kladdig burk) från när man var liten. Ska testa loss lite för att se vad som funkar bra.

  Grattis till ett pickande hjärta! Så glad för er.

  Puss & Kram

  Svara
 • Gokväll! vad mysigt med de små härliga hjärtslagen! Tror att det är en liten tjej till. Sitter här helt bedövat i munnen, bedövningen har inte släppt än efter ett tandläkarbesök kl 16 idag, börjar bli lite småt hungrig, men är rädd för att bita mig. Ska bli spännande att följa er på Indienresan, snart dax att fara iväg, tiden rusar verkligen fram.

  Önskar er en go kväll!

  kramar

  Svara
 • Vad skönt att allt har gått bra! Jag har varit likadan vid mina två RUL i vecka 18. Jag var så nervös och orolig innan att jag knappt kunde ta till mig upplevelsen. Mamman brukar ju ofta ha rätt, så om du tror att det är en pojke stämmer det säkert. Men jag gissar nog på en flicka till :)! KRAM

  Svara
 • Lättnad att få höra hjärtljud, vi fick göra en litet akut ul förra veckan och fick se den lille sparka och ha sig, lustigt att se men inte känna det! Om två veckor är det dags för rutin ul och vi ska också se vad det är för kön, tror också på en liten påg <3

  Svara
 • Åh vad mysigt att få höra hjärtljuden!!! Jag tror nog att det är en liten kille! Har dina graviditeter känts annorlunda när du väntat killarna mot när du väntade Livan? Tack också för all sminkinspiration! Precis vad jag behövde! Bor utanför London. Måste kolla om Make up store finns här eller om de skickar till England! Du ser alltid så fräsch ut på kinderna!!!! KRAM!!

  Svara
 • Go kväll!!! Vist e d mysigt att lyssna på hjärtligen lika spännande varje gång:) man slappnar av på ett visst sätt efteråt ett lugn kommer.. Spännande att se vilket kön det blir.. Ska du komma ut me det? Jag gjorde köntest när jag vänta mitt 3.e och det va jätte spännande och en häftig upplevelse:) tack hörde smink visningen., go natt:)

  Svara
 • Vad skönt att du känner dig lugn nu efter att ha lyssnat på det lilla hjärtat. ♥
  Kram & godnatt.

  Svara