Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:33 | januari 27, 2012

Snart är det helg!

God morgon min vän. Som jag skriver varje fredag… Äntligen! Åh, så skönt med helg. Har i och för sig inga särskilda planer mer än att bara vara. Vad ska du göra i helgen?

Har kört pojkarna till skolan och nu sitter jag och Liv och jobbar efter att ha ätit frukost.

Det är inte bara jag som kör med pekfingervalsen.

Naturell lättyoghurt med müsli och färska bär. Gott och nyttigt.

Önskar dig en underbar dag.

Varma kramar ♥


19 kommentarer19 kommentarer om “Snart är det helg!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Godmorgon Fina Hannah och fina Liv.
  Härlig morgon här i Skåne med trist väder, men just nu tittar solen fram.
  Jag ska snart ta mig till Lund och hälsa på hos kusinen med familj. Så trevligt o kul med en dagstur. Kusinen min har idag 1 vecka kvar på sin graviditet , om bäbis vill komma på rätt dag så klart.
  Ska kolla in bäddad säng och vagn, mys!!!
  Önskar er en härlig fredag, man blir så glad av att logga in på din blogg.
  Kram till er

  Svara
 • Godmorgon!

  Ikväll ska jag & maken se Hamilton och sen äta en bit mat , för att fira att han blev årets säljare på sitt jobb 🙂 Ska bli supermysigt och trevligt med tid på tu man hand.
  Önskar er en härlig och mysig fredag! Kram

  Svara
 • Godmorgon Hannah! Jag ska städa och plocka här hemma. Sånt tar ju aldrig slut. Har varit hemma sen igår med migrän som känns lite bättre idag, men är inte helt borta, det får man leva med. Ska till en kompis i em och vi ska ha lite fredagsmys med barnen. Ha en fin dag!
  Kram Carolina

  Svara
 • Vad söta ni är som sitter med varsin dator, hon ser ut som din lilla assistent 😉

  Vi har inte heller så mycket inplanerat i helgen utan bara njuta med familjen och busa så mycket vi kan! Just det ett kalas på söndag ska vi försöka klämma in 😉

  Kram och trevlig helg!

  http://www.niehoffs.blogspot.com

  Svara
 • Visst är det härligt med fredag!! 🙂 Vad söta ni är du och Liv, sitter där samtidigt med datorerna och knappar med pekfingrarna, det gör jag också när jag skriver på datorn! Förstår inte hur jag annars skulle lyckas 🙂
  I helgen skall jag på tre innebandymatcher och fotografera, annars skall jag på partaj imorgon kväll, det är de enda planerna jag har just nu. Vad skall ni göra för roligt den här helgen?

  Ha en härlig fredag!!
  Kram

  Svara
 • Så fina tjejer:-)
  Här blir det nog en liten förmiddagslur. Ingen träning denna veckan (förkyld). Sen blir det middag med syrran & bn idag och imgn firar vi min minsting som blir 10 år. Ha en skön helg:-)

  http://blogg.mama.nu/annorlundaunderbara
  Ett sargat ollon

  Svara
 • Fin du är som brunette 🙂

  Här är de magsjuka o förkylning… sen har sonen pappahelg så jag ska börja packa inför flytten ..vääldigt sent ute men de är jag i ett nötskal.
  På tisdag ska vi på KUB.. -jättenervös me tanke på va som hände sist.. dock har jag redan sett bebisen o allt såg bra ut men man är ju nervös iaf…

  Tänk på mig på tisdag..

  KRAM <3

  Svara
 • Morgon på er härliga godingar där. Så sött när hon sitter och härmar dig.. det är väl kärlek det.
  Ja jag håller med dig äntligen fredag, fast jag har varit arbetslös nu i 5 dagar, men vem kan sitta still?? Så jag har rensat här hemma 🙂 finns inte ett utrymme som inte har blivit fint. Nja ok, min garderob är kvar men något måste jag ju göra nästa vecka.

  Jag är lite besviken på mig själv..har skickat en 17 olika ansökningar på jobb och inte fått svar på en…vad gör man för fel.. tycket själv att jag skriver bra, men tydligen inte..suck..känns trist. Har skrivit på min blogg om hjälp…men ca 30 personer har varit in och läst men inte någon som skrivit och hjälpt mig..

  Livet går vidare och jag fixar det själv.. men det är ju inte helt fel att få lite hjälp på vägen i livet.

  Ha nu en härlig underbar helg och sköt om er underbara fina människor.
  Kram kram från Viveka

  Svara
 • Hej! Jag har skrivit en kommentar i din blogg. Önskar dig all lycka till med ditt jobbsökande!

  Svara
 • Tusen tusen tack Carro. Ska prova med det nästa vecka. Kan vara en bra investering för mig och mitt välmåeende med:)
  Kram och ha nu en härlig helg.
  /Viveka

  Svara
 • God middag sötisar.Sådan mor sådan dotter;) Kanske är en framtida bloggare vem vet? Jag lovar och följa henne;) Idag blåser det hårda vindar i Skåne inte alls skönt.Skönt med Fredag iallafall.Idag ska jag på en liten minisemester hos dottern.Inte så långt bort men roligt ändå.Det blir säkert en massa gott ikväll och massor med mamma-dotter mys.Hoppas ni får en riktigt skön Fredag ni också.Puss o kram och en massa kärlek.

  Svara
 • Ja visst är det härligt med fredag, absolut veckans bästa dag! 🙂
  Här är vi hemma från förskola idag då det är 15 timmars-regeln som gäller när man är föräldraledig. Jag kan tycka att den är lite knepig, nog betydligt roligare att leka med sina kompisar än att vara hemma med mamma och bebis.

  Jaja, hoppas du får en bra dag! 🙂

  Kram kram

  Jenny – Personliga namnsmycken i äkta silver
  http://www.luciadesign.se

  Svara
 • Hej Hannah!

  Vilken liten härmapa du har där hemma 🙂 Hon vill nog göra allt som sin mamma kan jag tänka.

  Våran helg består av tävling för killarna på lördagen. Jag och lilleman ska med och heja denna gång då de spelar på hemmaplan. Ska bli såå kul. På söndag blir det familjemys för hela slanten med utelek och en massa snömulning 🙂

  Startar igång helgen med The voice Sverige ikväll. Fixar något gott att äta till och kryper upp i soffan och bara myser. Love it!

  Önskar dig en fin eftermiddag/ kväll och helg!

  Varm kram <3

  Svara
 • Hej Hannah!

  Ville bara säga att jag blev SÅ glad när jag efter en lite tuff jobbdag kom hem och fann mina HappyPlugs i brevlådan! Ännu gladare blev jag av Din fina hälsning på den rosa lappen! Tack!

  Nina

  Svara
 • Vad bra att jag kunde göra dig glad 🙂

  Puss

  /Hannah

  Svara
 • Härliga bilder!
  Blev så nyfiken på vart kan jag få tag på lilla leksaksdatorn som Liv sitter och knappar på???

  Trevlig helg / kram Tina

  Svara
 • Den har jag köpt på GeKås Ullared. Grym!

  Kram kram

  /H

  Svara
 • Åhh den där musin köpte sambon till mig häromdagen, testade den igår kanon gott. Här blir de annars jobb i helgen. Firat Filippa hela dagen med leklandsbesök och div annat så nu ska jag o sambon se film. Kram

  Svara
 • Vad är det för skåp som står bakom er? Har letat länge efter något enkelt liknande men hittar inget som passar. Ha en fantastisk helg! Kram

  Svara