Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:44 | januari 28, 2012

Nybakad frukost

God lördag min vän. Hur är det med dig?

Igår fora jag och Liv hem till Jessica för tjejmys. Vi åt middag på kvarterskrogen och hyrde film.

Liv älskar att klä sig själv. Igår blev det lager på lager 🙂 Efter vår middag åt Liv klassikern bananasplit till efterrätt...

... och när Liv hade somnat kurade jag och Jessica upp oss i soffan och åt marängsviss med hemmagjord chokladsås. Mmmmm!

Vi började se den här filmen men båda somnade. Likt två strandade sälar låg vi gravida och snarkade ikapp.

Vi ska se klart den efter frukosten.

Vi har nyligen stigit upp. Vi låg alla tre i Jessicas stora bäddsoffa och pratade innan vi orkade hasa oss upp. Fortfarande pyjamasklädda myser vi och ska äta frukost. Jessica och Liv har bakat scones 🙂

Liv älskar att baka. Jessica som är pedagog på en förskola har en ängels tålamod. Alla barn älskar att baka med henne 🙂 .

 

Nu gräddas de i ugnen. Ska dränka dem i smör och marmelad och dricka en stor kopp te till.

Stor kram ♥


15 kommentarer15 kommentarer om “Nybakad frukost”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken mysig dag ni verkar ha haft! Den fina medaljongklänningen som Liv har från Me&i har jag oxå köpt till min dotter. Och den matchande tunikan till mig själv.. 😀

  Svara
 • Åh va mysigt ni verkar ha!!
  Bara för att jag frågade dig häromdagen om att bli gravid då visade testet positivt idag 😉 Kram och ha en fortsatt mysig helg!

  Svara
 • Mysigt att umgås med en av sina bästa vänner! Här är jag o sonen tillbaka efter ett besök på jourcentralen pga sonens hals/nackont o hög morgontemt. Domen löd halsfluss, så nu ska vi ta det lugnt i soffan o bara vara.

  kram

  Svara
 • Ser underbart ljuvligt ut och jag gissar att dt var gott också:-)
  Hoppas du mår bra och får en fin lördag. Här är dt 10års kalas som gäller

  http://blogg.mama.nu/annorlundaunderbara
  Ett sargat ollon

  Svara
 • Vilken härlig tjejkväll och gud så gott med marängsviss, det är verkligen supergott och en underskattad efterrätt/fredagsmys! Hoppas att filmen är bra, ser ut som en kärleksrulle 🙂 Nu blev jag verkligen sugen på scones och kul för Liv att få vara med och baka, det är bra att de är delaktiga i det mesta, även om det blir kletigt, tar längre tid m.m. Det har man igen för senare när barnen bakar scones till en på lördagmornar 😉

  Ha en härlig lördag!

  Svara
 • Men vad mysigt och ha sån tjemys med en vän. Tänk att alla barn verkar tycka det är kul o baka. Själv får jag typ spunk för jag har noll tålamod. Brukar baka dessa ordinarie bakdagar som pepparkaksbak och sånt. Annars så måste jag nog erkänna att jag inte skulle vinna årets mammapris i just bakning. 🙂

  Själv har jag avbrutit en tjejhelg som jag varit på med mina tjejer. Kändes helt fel för mig att vara där och jag mådde mest dåligt. Skulle kommit hem imorgon söndag men tog buss och tåg hem själv igår. Tog nästan 5 timmar att ta sig hem men det var värt varenda sekund. Jag fixar inte att vara borta sådär har det visat sig. Gärna tjejhelg men kanske inte på värsta krökstället och så känns det som det räcker med MAX 2 nätter borta. Ny erfarenhet i att bli äldre blev det denna helgen för mig. Nu njuter jag för fulla muggar av att vara hemma igen.

  Puss & Kram // Nina

  Svara
 • Vilken mysig tjejkväll!!
  Jättesnygga örhängen från Sahara silver. De har supersnygga smycken…..! På tal om det så undrar jag vad det är för fina små örhängen (ringar) du har med stenar på utsidan. Såååå fina tycker jag!
  Ha en bra lördag!
  Kram, Carina

  Svara
 • Åh vad det ser mysigt ut!

  Kan du inte maila din adress till mig på [email protected] så skickar jag ett ex. av ”Charlotte Hassel”.

  Kram Frida

  Svara
 • Hej vännen.Jo tack det är bara bra om än en aning trött efter min lilla minisemester;)Jag hade en skön och avslappnad dag och kväll med min dotter.Tittade på film åt god mat och snackade halva natten om allt och inget.Ni verkar också haft en bra Fredag.Jättefina öronhäng.Har du börjat sälja Me & I kläder? Min dotter har gått på en del party så lillskruttan har mycket fina kläder därifrån.Nu ska jag slappa i soffan tillsammans med Sköna Hem.Ha en härlig Lördag.Puss o kram och massor med kärlek.

  Svara
 • Vad kul med brödbak! Det brukar jag och min dotter också syssla med emellanåt. 🙂
  Min dotter är helt imponerad utav Liv´s underbara ”pippitröja” i headern, måste nog köpa en likadan. hehe

  Ha en mysig kväll Hannah!

  Svara
 • Mysigt ni har det! Vi är i florida på semester och har varit på Disney world, Miami och Fort Lauderdale, nu har vi strandat på Sanibel Islands vid Fort Meyer, sååå underbart;) kolla på bilder på min blogg!
  Jag är nyfiken på vart ni ska nästa år, kanske hat jag missat att du skrivit det nu när jag inte följt din sida slaviskt;0)
  Ha det gott, kram Marika

  Svara
 • Va mysigt med en riktig tjejkväll med film och en massa gott att äta.

  När du skrev och berättade att ni skulle ha en bebis till så ville jag så gärna berätta att vi också ska få en. Kändes för tidigt att säga något då men nu är jag så lycklig och vill att ALLA ska veta =) våran bebis är beräknad till den 8 augusti.

  Ta hand om er! Kram Kram

  Svara
 • Grattis till ett litet underverk.Lycka till.Kram M.

  Svara
 • Tack så jätte mycket =) Kram

  Svara
 • Hej Hannah!

  Hoppas du har en fin söndag! Här skiner solen och vi ska snart bege oss utanför dörren.

  Liv är helt inne i baket. Så koncentrerad. Jättefina bilder. Så gott med scones också med mkt smör. Jag dör så gott!

  Ha en skön dag!

  Kram kram <3

  Svara