Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:33 | januari 30, 2012

Iskallt

God måndag min vän. En ny vecka är här. Den har börjat iskallt. Här är det mer än 10 minusgrader men solen skiner så det är oerhört fint. Jag har inte varit ute ännu men stack ut mitt huvud och tog ett djupt andetag. Mmm, det luktar kall, solig vinterdag 🙂

Livs förskola är stängd idag och imorgon så här vi har nyss stigit upp och ätit frukost.

Dagens outfit är och kommer nog förbli, mjukiskläder med lite fläckar.

Vi önskar dig en fin dag.

Hörs om en stund.

All Kärlek ❤


11 kommentarer11 kommentarer om “Iskallt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah 🙂
  Så fina ni är, skönt att vara hemma och mysa för er idag. Vi har också kallt här kring 8 gr. Jag var ut på promenad med hundarna i morse, men nu tar jag det bara lugnt. Har varit ganska hängig några dagar, men känner mej piggare nu.
  Vill berätta att min dotter och hennes man (och barnen), var på föreläsningen som Peter och Martin hade i torsdagskväll. Dom tyckte den var jättebra 🙂
  Önskar er också en fin dag!
  Tack för att jag får ta del av dina dagar

  Svara
 • Men vilken mysig sån miniweekend. Vad duktiga ni är att hitta på just såna. Vi får aldrig arslet ur känns det som och dyrt är det så man snålar väl också skulle jag tro. Tror ändå det är så viktigt att hitta på såna små godingar till happenings….

  Ser i alla fall JÄTTEMYSIGT ut!

  Sen en fråga? Hur lyckas man få ett barn att inte vakna för tidigt på morgnarna??? Är så AAAAVIIIIIIS!!! Somnar hon sent på kvällen??? Har ni tränat henne att bli så eller är hon så sen födseln? Är helt faschinerad!

  Puss & Kram

  Svara
 • Ja, det är verkligen mysigt att komma iväg. Bort från tvätt och stök hemma och bara rå om varandra.

  Vi har dresserat henne sedan hon föddes 🙂 Nej, jag tror helt enkelt att hon brås på mig och Peter som är riktiga sjusovare. Alla mina barn har sovit länge på morgnarna. Liv lägger sig vid åtta på kvällarna men sover ändå till tidigaste nio på morgonen om jag inte väcker henne.

  Vi har mörkläggningsgardiner vilket gör att man inte märker när solen går upp. Så vaknar hon tidigare brukar jag säga att det är mitt i natten och att hon kan sova vidare 🙂

  Puss puss

  /Hannah

  Svara
 • Oki… och här hade jag någonstans hoppats att hon skulle vara en riktig kvällmänniska och kuckilura uppe till sena nattimmen och att ni aldrig fick nån egen tid på kvällarna. Meeeen, den gick man bet på! Hihihi…nääärå! 🙂

  Fasicken Hannah, då har ni haft en ofantlig tur. Åh så glad jag skulle vara om jag hade en morgontrött Milo… NÅNGÅNG i alla fall. ZzzzZZZzz…. Vi försöker köra med det där Godnatt, det är mitt i natten, alla sover (o så räknar jag upp hela förskolan) men det hjälper inte. 🙁

  Men men, en vacker dag Nina…. en vacker dag händer det!

  Puss & Tack

  Svara
 • Vilka underbara vinterdagar ni har haft i det sista, jag vill också ha strålande sol och få andas in den friska, krispiga vinterluften som är så härlig! Mysigt och skönt med sovmorgon och Livmys dagen lång.

  Jag önskar er en kanonfin måndag!

  Svara
 • Ja burr vad kallt det var imorse.
  Nu är det lite mildare och det är ju sååå fint ute med den strålande solen!
  Jag jobbar hemifrån idag och skrotar också runt i mjukiskläder.
  Jag ogillar att gå i annat än mjukisar hemma :). Så det förstår jag gör när jag kommer hem från jobbet är att åla ur jeansen och hoppa i mjukisarna.

  Ha en fin dag med söta Liv!
  Kramar

  Svara
 • Hej fina Hannah! Hinner inte kommentera så ofta men läser ikapp regelbundet och är så glad för bebisen i magen (din alltså) och att du verkar må bra! Liv är så stor och fin, snart storasyster, helt otroligt. Iskallt här med men lunchen bjöd på en underbar promenad i kylan – solen skiner, snön gnistrar. Massor av energi som jag nu ska omvandla till arbete :-). Kram på dig!

  Beatatjata

  http://blogg.mama.nu/postbabyshapeup/

  Svara
 • Hej hopp, vi har -7 idag och de var riktigt kallt inne, sambon hade ju ej satt i ggn pelletsbrännaren 🙁 så de tog sin tid att få iggn värmen, ska bli skönt att slippa detta om vi får huset sålt och bo i lght. Här har jag heller ej klätt mig utan går i mina myskläder jag fick i julklapp.

  Ska dock ta tag i städning mm för att fixa fint inför korttagning mm så de ser okej ut när vi ska sälja huset, måste ju bli bra bilder…hehe. Ser du familjen annorlunda den sak jag kolla på ikväll, kramis

  Svara
 • Oj vad mycket snö ni har, här i Kristianstad har det inte lagt sig snö en enda dag den här vintern. Hoppas för pojkarnas skull att det kan komma lite snart!

  Hoppas att ni har en riktig mysdag där hemma fina ni=)

  Svara
 • Åh så vackert det æar nær solen glittrar i snøn 🙂 Hoppas Ni har haft en underbar dag. Kramar till Er båda 🙂

  Svara
 • Vilken mysig morgon ni verkar ha haft! Det gör så himla mycket när man ser att solen tittar fram och ger extra energi till en.
  Är så glad och tycker det är så spännande med din växande mage och att ni ska få en till liten människa till familjen. Va gravid samtidigt med dig när du väntade fina Liv så det var så kul att följa din resa.. Våran lilla finaste kille tittade fram 1 Juli och det är en underbar känsla!

  Tänkte passa på att fråga var du hittat din höga tulpanvas som man skymtar i bakrunden, har letat efter en sån utan framgång. Gillar när dom är lite högre än dom vanliga tulpanvaserna.
  Allt gott till dig och din familj!

  Kram, Veronica

  Svara