Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:03 | januari 31, 2012

Sprattel och mini-kickar

Hej min vän. Jag har haft en härlig dag med Liv. Vi har hängt med min vän Tone och hennes pojkar. Även idag var det en vacker vinterdag med krispig luft och blå himmel. Så länge man klär sig ordentligt bekommer kylan mig ingenting. Tycker bara att den är uppfriskande.

Linus och Liv.

Älskar Tones arrangemang utanför dörren. Ser så hemtrevligt och mysigt ut.

Hampus och Liv följde förväntansfullt Tone när hon gräddade våfflor och gjorde varm choklad.

Våfflor med sylt. Själv åt jag mina våfflor med smör och brunost. Mmm!

Bäddade ner Livis i vagnen och gick en promenad. Hon somnade direkt trots att hon sedan några veckor tillbaka har slutat att sova middag.

Hon var så trött efter dagens aktiviteter att hon fortsatte sin tupplur i Williams famn i soffan.

Jag är också helt slut av all frisk luft, men på ett skönt sätt.

Nu börjar bebisens små sparkar bli mer och mer tydliga. Känns som en liten fisk som sprattlar runt där inne 🙂

Går in i vecka 18 på fredag. Tycker att den här första tiden har gått fort. Om drygt två veckor har jag redan gått halva tiden av min graviditet.

Ska börja träna med mig själv imorgon. Min tränings-dvd som jag gjorde när jag väntade Liv kommer väl till pass nu. Tänker försöka hålla mig i form under graviditeten och inte bli en glassätande soffpotatis 🙂 Men det är väldigt frestande.

Det är dags att börja packa också.På fredag bär det av till Indien.

Puss och kram ❤

 


19 kommentarer19 kommentarer om “Sprattel och mini-kickar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • William, vilken fin brorsa. Underbar bild pa barnen! kram towe.

  Svara
 • Vet du vad……igår beställde jag ett par såna öronhängen du har på dig från pilgrim o de kom me posten idag. Såå fina!! Ha länge trånat efter dem. Så verkligen tack för tips i inspiration 🙂
  Vad gosigt det ser ut…….William o Liv 🙂

  Kram

  Svara
 • Vart beställde du dem ifrån? Har sökt efter dem med ljus och lykta…..vill också ha!!
  Kram, Carina.

  Svara
 • Jag köpte dem på förlovningsguiden.se 199:- sen va de 20% rabatt på all pilgrim me så de va ju perfekt 🙂
  Lite lurigt o hitta dem tyckte jag…..
  Men jag har artikelnumret här…648003.
  Hoppas du hittar dem. Jag är såå nöjd 🙂
  Berätta gärna hur det går.

  Kram

  Svara
 • Tack snälla du för hjälpen! Ja de var lite kluriga att hitta, men med hjälp av ditt artikelnummer fick jag fatt på dem!
  Jättesnällt av dig att hjälpa mig! Hade aldrig hittat dem utan dig!!

  Kram, Carina.

  Svara
 • Bara roligt o göra nån annan glad 🙂

 • Åh, vilken mysig dag ni ser ut att haft! Fin bild på barnen! Syns att de älskar varandra!
  Jag har varit till frisören med Lisa för första gången idag! Gick toppen! Nu slipper hon se ut som ett troll 😉
  Oj, är det dags redan på fredag!!? Har du laddat med knäcke, varma koppen och kaviar nu då? 😉 Hur länge blir ni borta?
  Nu ska jag fixa lite mat….
  Kram, Carina

  http://www.familjenhenemo.blogg.se

  Svara
 • Förresten….planeras det för nån ny bloggträff i vår? Är så sugen på att åka på en. Malmö låg lite för långt bort för mig…..men ni verkar ha haft så trevligt!!

  Svara
 • Det ser ut som att ni har haft en toppendag även idag =)

  Du jag är lite sugen på att köpa en joolz vagn när våran lilla bebis kommer ut. Vet du om den säljs i Eskilstuna, Västerås eller Norrköping? Eller måste vi ta oss till Stockholm för att titta på den? Min sambo tycker att den är lite för dyr men jag ska allt övertala honom =) jag har drömt om den där vagnen sen du började sälja den.

  Hoppas ni får en fortsatt mysig kväll! Kram Kram

  Svara
 • brunost på våffla har jag inte provat… 🙂 får absolut bli nästa gång!
  hur gör man sånna där stora hjärtan som du gjort i slutet?
  kram

  Svara
 • Men på riktigt….bilden på Liv och William, jag tror jag döööööör så fint!!! När nån av Theodor och Elliot sitter med Milo i knät o typ kollar TV skulle jag kunna börja gråta på ROT. Det är så vackert så det nästan gör ont!

  Mysigt med lite hälsningar från magen. DET är det enda jag lite kan sakna från graviditeten. Dom små puffarna som påminde mig om en fin liten människa därinne i magen. Tur jag har mina små fantom-sparkar kvar.

  Är jag ensam om det? Att känna som sparkar i magen ibland även det inte är en bebis där!? Eller är det en brakskit? Men det känns för mycket liksom… Skumt är det i alla fall.

  Puss & Kram

  Vad mysigt ni ser ut att ha haft!

  Svara
 • haha, vet precis vad du menar med fantomsparkar. ibland när känslan kommer före förståndet tror jag för ett ögonblick att jag verkligen är gravid, fast när jag ett par sekunder senare tänker efter vet jag ju att det inte är så. skumt fast rätt mysigt ändå… 😉

  Svara
 • Ja men visst är det lite mysigt! 🙂 ibland blir jag sådär glad i magen när jag får en och för en millisekund känner man sig gravid. 🙂

  Svara
 • Här kommer ett sent grattis! Spännande med en liten till!

  Svara
 • Som så många andra skrivit…bilden på Liv & William är underbar. Man blir gråtfärdig.
  Vad spännande att du ska till Indien på fredag. Ser verkligen framemot att få läsa om dina äventyr där.

  Tack för att du finns Hannah ♥!

  Svara
 • William han är en riktig go storebror han som älskar sin syster över allting.Fint och se och rörande.Tänk att du snart gått halva tiden? Ska bli spännande och följa er resa till Indien.Det ser jag fram emot.Idag har jag mest slappat här hemma.Känner mig lite halvdålig idag.Vet inte vad det ska bli av det.Det återstår och se;) Ha en skön kväll fina Hannah.Puss o kram och massor med kärlek.

  Svara
 • Såhär skall våfflor ätas! / Lisasgodbitar.se

  http://lisasgodbitar.wordpress.com/2010/04/02/beloning/

  Svara
 • Så fina bilder! Och vilken underbara syskonkärlek! Bästa storebrodern!
  Hoppas er dag börjat fint här fryser vi riktigt idag:) Kramar till dig

  Svara
 • Ps. Blev super sugen på våfflor! Så gott de såg ut 😉 Kram igen! ds.

  Svara