Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:58 | februari 13, 2012

Överraskningsmiddag

God morgon min vän. Då har vi en ny vecka framför oss. Den ska bli bra. Eller hur?

Det enda jag fick med mig från Indien som gärna hade fått stanna där är en släng av Delhi Belly. Fy för fasen. Jag och Peter var så försiktiga och klarade oss från magkrångel hela resan. Sista dagen när vi var på väg hem och slappnade av lite så tog den oss. Jag blir nog bra snart men Peter är fortfarande riktigt dålig med feber.

Nu ska jag ju iväg till Mamma Mia på Ultraljud och se på vårt lilla mirakel. Inte en magbacillusk i världen kan ta den glädjen 🙂

En pojke säger jag och flicka säger Peter.

Igår firade vi Marianne med en middag på Ulriksdals Wärdshus. Hennes bror med fru och barnen Kim och Victor, Pernilla och hennes barn hade även kört upp från Båstad för att överraska. Åh, hon blev så glad.

Amanda och jag.

Idag kommer pojkarna hem. De har varit hos Mios pappa i helgen. Längtar ihjäl mig.

Önskar dig en fin dag.

Vi hörs när jag är hemma igen.

All Kärlek ❤

 

 


9 kommentarer9 kommentarer om “Överraskningsmiddag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hoppas, hoppas att ni blir friska snart! Typiskt att bli dålig när man har klarat sig så länge. Men åh vad spännande med ultraljud, skall blir kul att få höra hur det har gått sen 🙂 ni verkar vara så duktiga på att överraska i eran familj/släkt och vänskapskrets, så himla roligt med överraskningar tycker jag! Att få se lyckan och glädjen i ögonen på den som har blivit överraskad, det är glädje för mig det!

  Ha en bra dag!!

  Svara
 • Stackars er som är dåliga. Hoppas ni blir bättre snart =)

  Spännande med ultraljud, jag längtar tills den 7 mars för då ska vi på vårat. Jag kan faktiskt inte bestämma mig för vad jag tror att ni ska få. Själv är jag nästan helt säker på att vi ska få en liten tjej =)

  Kommer ni berätta vad ni ska få eller vill ni hålla det för er själva tills den lille kommer?

  Ha en underbar måndag! Kramar

  Svara
 • Spännande med Ultraljud,hoppas du vill berätta;) Tror på en liten lillasyster.Krya på Peter hoppas han snart är på benen igen stackaren.Puss o kram.

  Svara
 • Pojke tror jag!

  Svara
 • Hej fina Hannah.vad mysigt med överraskningsmiddag för din goa svärmor,mindre mysigt med dehli belly,stackare.såå spännande med ultraljud,tror det är en tjej.då blir det kramkalas när alla är hemma ikväll,mysigt. Kram o krya på er

  Svara
 • Hej Hannah!

  Välkommen hem 🙂
  Många intryck att smälta kan jag tänka. Läste om den lilla killen med spädbarnet. Hur klarar man att se något sådant och mer därtill utan att bryta ihop?! Förstår att du blev ledsen. Ni gör ett sådant bra jobb!

  Ultraljud. Spännande! Kärlek och glädjetårar. Jag tror på tjej 🙂

  All kärlek <3

  Svara
 • Välkomna hem!! Jag har såklart läst varje dag, men inte hunnit kommentera varken resa eller hemkomst. Jag är hemkommen med en nyfödd liten dotter och tiden rasar iväg. Jag hinner ingenting! Du vet säkert… ;)! Ni verkar ha haft en fantastisk, om än gripande resa. Jag skulle gärna resa med Bloggfamiljen dit. Jag håller mina tummar för att allt ser bra ut på ultraljudet. En flicka tror jag, men mamman brukar ju ha rätt :)! KRAM

  Svara
 • Ååå så spännande med ultraljud:) vad man längtar dit när man är gravid… Lika spännande varje gång… Jag va oxå på mamma Mia och kolla könet å det va pojke… Jag tror på pojk hos er… Ska bli spännande och läsa sen vad det visa sig! Ha en toppen dag! Kram

  Svara
 • Hua!
  Magsjuka är INTE roligt!
  Hoppas ni, eller framförallt Peter tillfrisknar fort!

  Vilken fin bild på dig och Amanda!

  Kram

  Svara