Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:24 | februari 14, 2012

Begär

Alla cravings som jag har och haft är inte glass och kakor. Senast i raden av mina begär är champinjoner på burk.

Åt upp en hel burk i bilen på väg hem. Likt en galen människa slet jag upp burken och krafsade i mig varenda liten champis 🙂

Mmmmm, gott! Undra vad Victoria, Matplatsen säger om detta 🙂 .

Puss ❤

 


18 kommentarer18 kommentarer om “Begär”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Haha det behöver man minsann inte vara gravid för.Älskar också champinjoner på burk.Köper ibland och äter framför Tv:n .Ha en fortsatt bra Alla hjärtansdag.Puss puss.

  Svara
 • Haha, jag är tydligen inte ensam. Gjorde exakt det häromdagen, sååå goda! Speciellt de hela champinjonerna, å jag e inte heller gravid:) .

  Svara
 • Ha ha ha, njae inte blev jag direkt sugen…..men i mat är det ju gott!
  Nu ska jag ner och laga en god middag. Vitlöksmarinerat kött, klyftpotatis, halloumi, sallad och beasås.
  Ha en fortsatt trevlig kväll!!
  KRAM, Carina

  Svara
 • Hahaha vilket konstigt begär 🙂
  Ha en mysig alla <3 dag kväll

  Kram

  Svara
 • Hehe det åt jag som lördagsgodis när jag var liten 🙂 Funka finfint!
  Kom ihåg att tugga ordentligt bara, ganska svårsmälta…
  Kram!

  Svara
 • Hannah, du gör mig mörkrädd då du skriver om champinjoner.. 😉 Jag är själv gravid i vecka 28, och har haft obehag för svamp ändå sen start. Tycker annars om svamp, men har inte ätit det sen jag blev gravid. Ändå tycker jag att saker och ting luktar svamp, och jag har riktigt obehag för speciellt kantareller… En gång i början av graviditeten åt jag youghurt med skogsbärssmak, åt endast en sked och sen fick vi slänga hela litern.. För att det smakade kantareller.. 😉 Så jag kan inte hjälpa det, jag blev lite rädd då jag läste detta inlägg.. Men jag tycker om dig ändå! 🙂 Kram

  Svara
 • Åh, fy det lät inte så gott tycker jag…föredrar hellre persikohalvor på burk och det är något jag haft en craving för de senaste dagarna faktiskt. Jag är dock inte gravid!

  Svara
 • Men ha ha ha =) Du e ju för rolig du! Många konstiga å lite småtokiga cravings har man ju hört men champinjoner på burk va nå nytt 😉 När jag väntade min första son som nu är 4 hade jag craving på krossad ananas på burk (åt flera om dan) och kräm med mjölk.
  Kram!

  Svara
 • Haha, trodde att jag var inne o läste hos Victoria när jag inser att det är lilla Hannah som är i farten och helt plötsligt gick tanken från att ”knas Victoria vad gör hon” till ” jaha Hannah ja, men det var ju inget konstigt”;) kvällens är räddad! Nu fick du mig att skratta igen;) kram Marika

  Svara
 • Hej!!

  Har tänkt skriva länge, men inte rikigt fått till orden, vilka gripande bilder och berättelser om Indien. Jag är nämligen adopterad därifrån, men har aldrig haft nån längtan dit och aldrig varit sån att jag vill ta reda på mina rötter eller så.

  Ärligt talat, så efter att man fått egna barn vet jag inte om jag skulle klara av att att se alla barn i misär, skulle vilja ta hand om allihopa, hur kände du och hur tänkte du? Måste ha varit svårt.

  Kommer självklart att skänka pengar efter Peters inlägg .

  Kram kram och tack fär att du delar med dig av allt!

  Svara
 • Med bebis i magen är alla cravings tillåtna 😀

  Svara
 • Hihi, vad härlig du är!!

  Själv hade jag inte så mycket cravings under mina graviditteter 🙂

  Hoppas ni haft en mysig alla ♥-dag! Kramar till dig Fina du!

  Svara
 • Híhíhíhíhíhí CRAVINGS 🙂

  Svara
 • Hej Hanna!!

  Så kul att ni ska få en liten tjej! Tänkte att de blir ju lite klurigt att komma på ett tjejnamn som rymms i wioliv:) de blir ju bara krångligt att byta bolagsnamn och ert fjärde barn måste ju också vara med såklart!

  Vad sägs om OLga, WIlma, tuva-LI, LIsen

  Stor kram!

  Svara
 • Hej! Blir så berörd av bilderna från Indien och av det du skriver. Blir ledsen av att läsa att människor och djur har det svårt. Förstår att du blev orolig för hundarna som låg mitt i gatan. Förstår att du blev orolig för barnen som gick nära bilarna. Skulle nog inte palla att åka dit. Är också orolig för alla mag bakterier. Hoppas att ni mår bättre i era magar. En tjej som jag känner fick påse på magen efter en Indien resa. Det är mycket hemskt som händer i världen. Livet är grymt för många.
  Tack för att jag fick titta på foton från Indien fast det är jobbigt att se och att läsa.
  Kram Agneta Blomberg

  Svara
 • Brukar också sitta kvar i bilen med nåt gott som tex ett paket parmaskinka, sen skakar Johan bara på huvet när han packar upp matkassen och hittar ett tomt paket:). Kram kram å ha en bra dag!!

  Svara
 • Hej!
  Jag undrar när ni tänker presentera vinnarna till biobiljetterna?

  Svara
 • haha YAAAAK säger jag om detta!!!!!! men är man gravid så är man 🙂 mina cravings var kokt pasta med bechamellsås med ost och massor med kalla vindruvor över.

  kramis!!

  Svara