Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:45 | februari 24, 2012

Magont

God morgon min vän. Fredagen är här 🙂 Visst har veckan gått fort?

En skön helg väntar. Jag ska gå på inflyttningsfest, äta brunch med vänner, ha en riktig myshelg med Peter och Liv och bara vara.

Vad har du för planer?

Idag är Liv hemma. Vi ska strax fara in till Barnsjukhuset Martina för en undersökning vi väntat på. Liv har länge och ofta klagat på ont i magen så jag vill kolla upp hur det står till i den lilla magen. Mio hade också väldigt ont i den åldern och efter otaliga läkarbesök kom de fram till att han hade ägg- och mjölkallergi. Efter drygt två år försvann hans allergi och han är nu frisk som en nötkärna. Tack och lov.

Nu hoppas vi på svar så Liv slipper ha ont.

Nu ligger Liv bredvid mig och tittar på Disney Junior och jag ska strax göra mig iordning så jag kan visa mig bland folk.

Önskar dig en bra start på dagen.

All Kärlek ❤


12 kommentarer12 kommentarer om “Magont”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Stackars prinsessa.Hoppas det går bra idag.Mina pojkar hade problem med lactos, men det är mer eller mindra borta nu.Ha en underbar helg och sköt om er. Kram Cranberries <3

  Svara
 • God morgon fina!

  Ikväll ska ja jobba.. Resten av helgen blir mys med en kompis samt hem till min syster för lite gos med min systerdotter 🙂

  Håller tummarna på att Liv mår bra i magen!

  KRAM

  Svara
 • Stackarn!:-(
  Min lilla tjej klagar tyvärr aldrig, slutade med att hon blev totalt förstoppad (trots hon bajsat ibland) så vi fick fara till barn för att tömma henne med lavemang. Hon var helt borta & bara spydde & sov i tre dygn.
  Emmy är nu mjölkfri & dricker medicin så nu vågar hon bajsa för det gör inte ont.
  Livs kanske bajsar, men ändå har ont i magen, hoppas att ni hittar ”felet”
  Ha en fin helg!
  Kram Linn

  Svara
 • Hej!
  Hoppas det går bra hos läkarna och att dom kan ta reda på vad Liv har för magont…

  Själv håller jag (o sambon) på och tvättar nu. Han ska klättra sen och sen vill jag till Barnens hus och beställa vagnen som vår bebis ska få när han kommer till världen! De hade bra erbjudanden idag, att för varje 500:- man köper något för så får man 100:- i värdecheck som man kan utnyttja under mars… så om vi köper en vagn för över 7000:- så kommer vi nästan få babyskyddet gratis. Smart va? 😉

  Solen skiner härligt och jag vill ta en promenad! Det är så sköna temperaturer ute nu och jag ÄÄÄLSKAR våren. Det är årets bästa årstid tycker jag,

  Ha en fin dag!!! Kram!

  Svara
 • Stort lycka till hos doktorn!
  Även om man inte vill att det ska finnas några ”fel” på ens barn så är det alltid skönt att veta orsaken till varför de har ont.
  Min Nathalie var laktosintolerant när hon var mindre. Men sen något år tillbaka har det tack och lov försvunnit.

  Ha en fortsatt fin dag!
  KRAM

  Svara
 • Hoppas allt går bra hos doktorn 🙂

  HAPPY HAPPY fredag till dig och dina 🙂

  Svara
 • Tjo,
  aldrig kul när ens barn är sjuka och har ont.
  Önskar henne snabb bättring!

  För mig väntar stora förändringar…men det blir nog till det bättre.
  Ha en hejdundrande fin helg!
  Kramar

  Svara
 • God Fredag Hannah.Stackars liten.Hoppas dom hittar vad som är fel med lilla Livan.Mitt barnbarn hade likadant och det var äggallergi.Idag firar jag min födelsedag med en dunderförkylning med tillhörande ont i halsen:( Jag blir rejält uppassad av en min man så jag ska egentligen inte klaga men lite tycka synd hjälper på det hela;))Var nu riktigt rädd om dig Hannah och hoppas du får en härlig helg.Puss o kram och massor med kärlek.

  Svara
 • Grattis på din dag Marita 🙂

  Svara
 • Ja fy magont är inte kul, min mellandotter hade det, men jag trodde mer de var vällingen som ställde till det så vid ca 3-4 års ålder slutade jag med den och de vart faktiskt bättre. Men snart får ni ju veta då känns de bättre för alla parter.

  Härlig helg ni ska ha, själv ska jag jobba men har just nu förlorat rösten totalt, kan knappt prata utan låter som en hes kråka. Känner mig allmänt slö, men vi får se hur jag är imorrn, kan ju gå över eller bli värre. Ha en toppen helg. Kram K

  Svara
 • Hejsan!

  Hoppas att ni hittar vad som är fel så att lilla damen slipper ha ont i magen 🙁 Inte alls kul när dom små har ont och man inte vet vad som är fel. Hoppas ni får en mysig helg.

  Svara
 • […] HÄR INLÄGGET i Hanna Graafs blogg fick mig att haja […]

  Svara