Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:48 | februari 29, 2012

Barn, bullar och sol

Hej min vän. Halva veckan har snart passerat, och deppigt nog halva sportlovet 🙂

Sovmorgnar är snart ett minne blott, men vad gör det när solen skiner och det är en härlig dag.

Jag har dukat upp med kanelbullar och fika då min vän Lenita snart kommer och hälsar på med sina tre barn.

Önskar dig en fin dag.

 


7 kommentarer7 kommentarer om “Barn, bullar och sol”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Å vad jag önskar att jag också kunde få ha sportlov nu så att jag också kunde få vara ute i det fina vädet. Istället får man bita ihop och jobba vidare till kl 16 då jag äntligen får komma ut =)

  Önskar er en fortsatt trevlig dag.

  Kram Kram

  Svara
 • hej gulliga Hannah; jag har en fråga om din hårfärg, vad den heter? du var ju blond tidigare men jag tycker du är jättesnygg i din mörkare lite rödtonade hårfärg och jag är också blond nu men är sååå sugen på att färga/ tona det som du. Kan du hjälpa mig med vilken färg du har?

  Svara
 • Hejsan söta..

  Vill bara fråga om du var nöjd med dom behå Du köpte från TV shop//

  kram Gunilla

  Svara
 • Hej,
  Vet du att svenska kanelbullen är det ”hetaste” man kan bjuda på just nu? Om man ska vara mega modern ska man baka dem lite kladdigare (amerikansk style) och sen ha olika glasyrer ovanpå, gärna färgade. Detta kommer att komma mer och mer framöver 🙂

  Kram Annelie

  http://www.niehoffs.blogspot.com

  Svara
 • Vad mysigt med fikabesök! Då blir det sex ungar i huset 🙂 de där bullarna såg inte helt fel ut heller, mm!

  Hoppas att ni får en mysig dag!!

  Kramar!

  Svara
 • Hej fina du! jag tycker alltid att du är så vacker och jag skulle gärna vilja veta vad din frisör använde för hårfärg på dig och vilken mascara du använder. Tack för en fin blogg 🙂

  Svara
 • Tusen tack 🙂

  Känner mig då inte det så du gjorde mig glad.

  Min hårfärg är svår att svara på då jag har flera olika toningar på ett blonderat hår. Sedan är det svårt att få likadan hårfärg som någon annan om jag visste vad färgen heter. Alla har olika pigment och det blir inte samma på dig som på mig.

  Du kan alltid söka upp Bobby, min frisör, via hans blogg och fråga.

  Mascaran är Oriflame wonderlash.

  Kram kram

  /Hannah

  Svara