Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:20 | mars 3, 2012

Dubbla pizzor

God kväll min vän. Lördagen börjar lida mot sitt slut. Vi har sålt några vagnar, ätit middag med vänner och tittat på melodifestivalen. Har foglossning och är trött, men glad. Hur är det med dig?

Caroline från Babyproffsen, Kungsbacka och jag i vår monter.

Bästa Malin "Fnulan" och jag kikar in barnkläder i me&i montern.

Pojkarna har slappat på rummet och träffat Williams kusiner från Göteborg. Liv har hängt med oss och barnvakten under dagen. Nu på kvällen mötte vi Fnulan, hennes man Fredrik och deras söta dotter Mira för middag.

Vi hade så trevligt men kvällens middag slutade dessvärre med en pizza på pizzan.

Liv med sin nyfunna vän Mira.

Sötisar.

Liv har varit pigg, glad, ätit, lekt och varit precis som vanligt hela dagen. Men när vi alla ätit klart spyr Liv rakt ut, över bordet, maten och mig. Min pizza var i alla fall god... så länge den varade 🙂 .

Det var bara att städa undan, ursäkta sig och blöt och geggig bege sig upp på rummet. Efter att jag och Liv tvättat av oss var hon sitt vanliga jag igen. Hon har dansat som en tok och hoppat upp och ner till varenda låt i Mellon. Fattar ingenting. Det enda jag kan garantera är att hon sätter inte sin fot på Baby & Barn-mässan igen. Förra årets mässa slutade med att hon lades in på sjukhus i flera dygn för allvarlig lunginflammation och nu det här, vad det nu är.

Mina små gubbar njuter av hotellivet.

Hur mycket jag än tvättar mig så lukatr jag kräk, Liv också. Du vet min fobi. Har panik!

Förlåt för äckelinlägg men så är det att vara mamma ibland 🙂

Puss och God natt ❤

Heja Thorsten Flinck 🙂


19 kommentarer19 kommentarer om “Dubbla pizzor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Huuu vilken avslutning på middagen 🙁 Hoppas det bara va en engångsgrej och att det inte händer mer inatt. Jag håller tummarna
  Kram Lotte

  Svara
 • Hannah Hannah du kämpar på du o är ändå alltid så positiv!!! Hoppas lillfia kryar på sig fort o att ni andra slipper alla vidriga baciller!!!

  Kramar i massor!!!

  Svara
 • Nämen stackars lilla Liv (och mamma Hannah också såklart!)! Hoppas ni är friska imorn! VIll ju gärna träffa er!

  KRAM Emelie

  Svara
 • Men då…. inte ska du ursäkta dig! Sånt som händer när man har barn och vi hann ju faktiskt äta riktigt gott och vi hade så mysigt och trevligt. Det kommer massor med fler gånger hjärtat! Vi har hela livet framför oss, barnen kommer först!

  Kärlek

  Svara
 • Hej Hanna! Det vore så trevligt om du ville höra av dig nästa gång du kom till västkusten, jag jobbar på Hotel Tylösand och jag skulle vilja bjuda in dig för en rundvisnig och en behandling på vårat spa. Med vänliga hälsningar D

  Svara
 • Tyvärr så går det ju magsjuka i Sigtuna sedan 1-2 veckor tillbaka..:(

  Svara
 • Stackars Liv! Är det kräksjukan eller något liknande? Kul att det gått bra för er på mässan. Här är klockan fem och jag sitter vaken framför konstiga repriser på tv och underhåller en liten tjej ;)! Att klivs upp före Nyhetsmorgon är för tidigt. Borde ladda upp med bra serier på dvd inför vakenpassen på nätterna! KRAM

  Svara
 • Åh, förstår din fobi.. jag klarar inte av spyor och våndas lite inför att möta det i mitt framtida yrke (sjuksköterska). Det är inte lätt när det är svårt, som man säger!

  KRAM!

  Svara
 • Huva stackars er. Hoppas det inte blir nå´t mer. Ibland kan dom där magsjukorna te sig lite konstigt. Vill också beklaga sorgen efter er hund. Har haft både häst och katt och det är lika smärtsamt varje gång. Hoppas det inte blir mer pizzor, för ni ska väl bila hem??

  Ha det så bra!

  Svara
 • http://petranyman.blogspot.com Hej Hanna! Jag som blev så sugen på Pizza ikväll!!:-) Tur att det gick över fort! Kram Petra

  Svara
 • Huuu krya på dig Liv, lät inte alls så härligt. Relaxa ordentligt nu på hotellet! Själv hejade jag på Dynasty och Andreas. Men unnade Torsten vinst, han såg genuint glad ut! Hans låt kändes äkta!

  Svara
 • Usch och fy, ja att ta hand om kräk är inte det roligaste , hoppas ni andra klarar er och inte blir smitade! Jag heja också på Flink och det var ju så kul att han gick vidare. Han lägger ju verkligen ner allt på sitt nummer!
  Ha en bra helg
  Kram Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

  Svara
 • Åh fyyyyy stackars dig!! (Och Liv såklart men hon verkade ju inte må lika dåligt av det som du.. 😀 ) Att bli nerkräkt 2 ggr på samma dag…. Jag har precis som du fobi för detta och mår nog redan lite illa nu när jag läser detta. Hoppas att dessa sjukor försvinner snart!! Hoppas att ni alla mår bra idag! Kram!!

  Svara
 • Hittade hit via Fnulan.
  Pizzan såg god ut, bra att det hände efteråt så ni hann njuta lite av målitiden 😉

  Hoppas ni bättre idag!

  Svara
 • Snygga kläder meandi har, vill också dit :/ söta tjejerna är 🙂

  Svara
 • Naw, stackarS er. Jag har oxå en liten 2,5 åring här hemma som kräkt i dag! Inte kul. Liv kräktes ju även på planet, kanske hänger i hop! Krya på henne!

  Svara
 • Hej!

  Har samma fobi som du!! Usch! Min dotter 1,5år kräktes en gång i torsdagskväll och en gång till på natten sen inget mer och hon åt nästan som vanligt dagen efter. Konstigt. Jag har hört fler barn dom haft det så här. Varken jag eller min sambo har blivit sjuka!

  Kram

  Svara
 • God Söndagafton!

  Missar så mycket i ditt liv för tillfället för att mitt har varit så turbulent…
  fattar inte att du redan gått halva tiden,du ser inte gravid ut alls!

  Hoppas ni får en fabulös tjejkväll i Växjö på ”kvinnodagen”-kanske en manifestation mot kvinnovåld skulle vara på sin plats…
  Ha en skön kväll.

  Kramar

  Svara
 • Hej! Liv är i gott sällskap för jag tror att det var Slash i Guns and Roses som också spydde på ett bord på en restaurang. Hans bordskamrater tog inte illa upp. Han kände dom inte så väl. Man kan säga att Liv gjorde en Slash.
  Kram Agneta Blomberg

  Svara