Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:18 | mars 6, 2012

Märkliga jag

Hej igen min vän. Igår var jag, som du vet, på IKEA. Jag köpte plastbackarna som jag skulle men också en massa annat, som jag egentligen inte behöver.

Ramar till min fotovägg, som jag ännu inte har.

Babyrosa ljus och servetter. Man vet aldrig när man kan behöver det 🙂 .

Vita ljushållare för 9 kr/st och en uppsjö med ljus.

Muffinsformar. Perfekt för mig som är en sådan baddare på att baka 🙂 .

En brandfilt. Jag lät mina katastroftankar ta över.

Det här köpet var ju en självklarhet 🙂 En klatschig kyl/strandväska, matchande dukar eller saronger (vet inte vad det är) och "kläder" för flaskor...

... som både piffar upp och håller kylan.

Hur klarar man sig utan en sådan här?

Märkliga jag.

Kram ❤


6 kommentarer6 kommentarer om “Märkliga jag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Haha…Ikea skulle inte överleva om man BARA handlade det man skulle 😉

  Kram

  Svara
 • Hej Hannah!

  Inte så konstiga grejer i alla fall tycker jag. Det är ju faktiskt så det ser ut när man har varit på IKEA 🙂 Inte jätte nödvändiga grejer kanske men en hel del kan vara bra att ha saker. Sen är det ju till ett bra pris också.

  Hen- vad är det?! För mig finns det bara han och hon 🙂

  Idag har jag två killar hemma från skolan. Ont i magen och ont i örat. De verkar vara pigga nu. Vi var ute en sväng med lilleman i vagnen och det fina vädret kanske gjorde susen.

  Önskar dig en superfin dag!

  Kram kram <3

  Svara
 • Haha, du är rolig du. Jag har faktiskt lärt mig att inte köpa ”bra att ha” saker på ikea. Något som jag är hang upp på så är det ljus lyktor. Men man kan inte ha lyktor ÖVERALLT, det ser liksom ”för mycket” ut + att det går åt mååååånga värmeljus varje kväll. Köper INTE ikea´s ljus då jag tycker dom brinner för kort tid. 6 h vill jag ha! Lyktorna du köpte var fina 🙂

  Ha en fortsatt bra dag

  Svara
 • Precis, sånt man bara ”måste” ha!! Iaf där och då när man är i butiken 😉

  Svara
 • haa frågan är bara hur många ggr kommer man använda det innan man tröttnat på att ha de iggande iskåpet, jag e likadan köper sånt jag tyckler ser kul ut och tasta kan man ju alltid om de dock är onödigt, barnen gillar de nog mer tror jag att klä ut flaskorna hehe…kram.

  Svara
 • Ha ha. Ja hur klarade man sig . Vad sugen jag blev på IKEA.
  Dit kan man inte åk utan att handla. Massa fint du köpt.
  Vill oxå ha ljushållarna & flask”kläderna” ju =)
  Tuffa

  Fin blogg

  Svara