Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:25 | mars 6, 2012

Sol, sol, strålande sol

Min vän. Vilken dag! Solen skiner och värmer härligt. Har suttit i solen en stund nu i väntan på att min plåt med kakor ska bli klara i ugnen.


7 kommentarer7 kommentarer om “Sol, sol, strålande sol”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag har oxa suttit ute i solen idag nar min dotter sov… Underbart 🙂

  Svara
 • Visst är det härligt med Vår även om det är lite väl kallt fortfarande i skuggan.Det ser riktigt najs ut och bedårande vacker som alltid;)Puss o kram.

  Svara
 • Åh vad härligt det ser ut! Själv har jag varit inne hela dagen med min sjuka son, får njuta av solen en annan dag! Hoppas kakorna blev bra, kram

  Svara
 • Hej Hannah! Vad kul att du ska göra en fotovägg. Jag är precis klar med min, jag blandade vita ramar i olika storlekar. Ett tips är att ha lite olika djupa ramar, det blev väldigt snyggt. Är det inte dags för en ny magbild? Det är så roligt att följa din blogg, tack!

  Svara
 • Gottegris 🙂

  Svara
 • Vilken underbar dag!! Önskar att jag också kunde sitta ute i solen medan kakorna var i ugnen, det låter helt fantastiskt!!

  Njut av din dag!! 🙂

  Svara
 • Låter härligt, kakor i ugnen och sitta ute och vänta på att de ska bli klart, är ju så skönt så fort man kommer i lä. Min arbetskompis sa igår hon tyckte jag var brun, brun sa jag hmmm nääää. Men jag var ju inte brun utan mer röd pga varit ute i solen 2 dagar så hade väl fått lite färgsättning i ansiktet haha 🙂 kram på dig och ha en härlig dag.

  Svara