Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:58 | mars 19, 2012

Snöig morgon

God måndag min min. Vips så var helgen slut och vi har en ny vecka framför oss.

Har du haft en bra helg?

Fick rota fram vinterjackorna imorse då det snöade! Suck.

Nu har jag har precis lämnat barnen på skolan och förskolan och ska sätta mig ner och njuta av en god frukost och en kopp kaffe innan dagens alla bestyr.

20120319-085702.jpg

All Kärlek


9 kommentarer9 kommentarer om “Snöig morgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Usch, snö! Känns som att det endast ska vara vår nu. Vi vaknade upp frå en solig helg till regn imorse. Fy! Önskar dig en fin start på veckan! kram towe.

  Svara
 • Hej Hannah!

  Ny vecka! Hoppas du känner dig bättre. Jobbigt att vara gravid ibland. Men man vet ju vad man bär på och då blir det trots allt lättare att härda ut 🙂

  Våran helg har varit bra. Vi har varit hemma och ungarna har man knappt sett röken av. Ute och leker med grannar, spelar bandy och fotboll samt åker skateboard och sparkcyklar. Får ropa på dem när det är dags för mellis och lunch osv.

  Allting är färdigmålat och tapetserat på våran övervåning nu så det är bara till att montera upp sängar och möblera rum. Inte helt lätt med en 11 månaders ( idag faktiskt ) som är överallt hela tiden. Men det ska bli kul ändå för nu är allt så fint där uppe 🙂 Det får ta den tid det tar.

  Mina killar fick också ta vinterjackan idag. Typiskt marsväder!

  Hoppas du får en fin start på veckan och att värken ger sig lite.

  Varm kram <3

  Svara
 • Hej Hanna! Tycker så synd om dig när du berättar om din värk. Vet hur det känns. Men det finns hjälp! När jag väntade mitt andra barn hade jag också en otrolig värk från bäckenet och ner i benen. Hade svårt att gå vissa dagar. Men min barnmorska hade precis gått en utbildning i akupunktur. Jag fick då 3 behandlingar och sen var värken nästan som bortblåst! Hon satte nålar på lite olika ställen bl a under skinkan, i knäna och fram på blygdbenet. Det var så underbart att få hjälp. Tycker du ska kolla upp om det finns möjlighet att få akupunktur. Lycka till!

  Svara
 • Det ska jag genast kolla upp. Tack! ❤

  Min värk är fruktansvärd. Gråter på kvällen när jag måste ta mig upp ur sängen och gå på toaletten. När jag på morgonen gått till bilen och tillbaka kan jag knappt gå sedan. Måste ligga med värmekudde länge.

  Hoppas nålarna hjälper.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Usch ja för detta vårväder… Här i småland har vi inom loppet av 30 minuter fått uppleva sol, storm, snö o hagel…:-/ Ge mej sol o sommar nu!!;-)
  Ha en underbar dag!
  Kram K

  Svara
 • Hej Hannah,
  Väntar mitt första barn och är i 15 veckan. Varit sjukskriven sedan januari och mått väldigt dåligt. Har jobbat fasligt hårt senaste sex åren och varit trött och sliten men ignorerat kroppens signaler och bara kört på. När jag blev gravid var det som om det här nya lilla livet tog de sista av mina krafter. Har knappt orkat upp ur sängen vissa dagar. Då blir jag så glad över att ha hittat din blogg. Längtar så efter att bilda en egen familj med många goa barn och mkt hemmamys! Tycker verkligen du verkar ha en underbar familj och du är en inspiration när det gäller att man får det man vill ha bara man kämpar för det. Har känt länge att det är dags för mig att sluta vara duktig flicka och göra vad jag tror andra förväntar sig av mig – och börja leva mitt liv! Att skaffa barn och börja omprioritera mina mål här i livet är första steget för mig. Hur mitt liv, som jämt varit så planerat, kommer att se ut efter denhär upplevelsen vet jag inte idag – men under tiden jag funderar på det tänker jag fortsätta läsa din blogg och drömma om min framtida familj!

  Kram Anna

  Svara
 • Hej Hannah.
  Ha en bra dag nu=) kram

  Svara
 • Hej Finaste du!
  Jag har följt din blogg länge nu, gillar den och alla bilder 🙂
  Har mest smygit omkring och bara läst, men nu ska det bli ändring 😉
  Vet ju själv vad glad man blir av en kommentar på bloggen!
  Ville bara lämna en liten kram och ha en bra dag hälsning!
  /Jessica

  Svara
 • Hej fina du!!

  Oj oj har ni snö! Här nere i Borås är det klarblå himmel, solen skiner för fullt, varmt och skönt, fast det blåser lite väl mycket måste ja säga 😉

  Hoppas att du mår bra trots smärtan!

  KRAMKRAM

  Svara