Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:44 | mars 21, 2012

VoiceOver

Hej min vän. Nu kommer du höra min röst i Chevrolets nya TV-och radioreklamer 🙂

20120321-123654.jpg

Gillar verkligen att göra den här typen jobb.

Kram kram


4 kommentarer4 kommentarer om “VoiceOver”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Spännande!

  Svara
 • WOW! Då ska jag lyssna noga fr o m nu! 🙂

  Men åååååh så härligt det såg ut med bebiseriet. Vilken känsla att få vara med!! Nu när du är gravid och allt… tänk där ligger din bebis och skvalpar i magen medan du tar emot hennes kompis en vanlig vårdag i mars. Kan börja böla nu på riktigt…. Usch, är så himla känslig nu. Mens och så har jag haft rallykacka och feber och mått som ett urskitet päron nu i flera dagar. HUUUU! Men idag kom livet tillbaka litegrand så jag känner hoppet växa.

  Vilken fin vän du är Hannah!

  Puss & Kram

  Svara
 • Kul då får jag hålla öronen öppna:)
  Kram från Victoria på http://Www.victoriasprovkök.se

  Svara
 • Hannah, du gör min dag.
  //Lana

  Svara