Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:34 | mars 28, 2012

Lunchmöte och paket

Hej min vän. Idag är det onsdag, även kallad lill-lördag. Dagarna rusar förbi. Jag tycker det är viktigt att stanna upp i vardagen och tänka efter, vara tacksam och ta vara på dagarna och tiden vi har tillsammans med vänner och familj.

Ibland känns det som man glömmer bort det och bara springer i samma ekorrhjul och dagarna bara går. Eller hur?

Har precis gjort en intervju för Aftonbladet Söndag om vårt barnhem och nu ska jag fara och ha ett lunchmöte. Avskyr egentligen att äta lunch och ha möte samtidigt. I alla fall när man inte känner personen så bra. Prata mellan tuggorna gillar jag inte. Jag vill fokusera på min mat och bara frossa 🙂

Vågar jag le eller har jag ett salladsblad mellan tänderna eller mat i mungipan? Tror jag bara ska ha fikamöten framöver.

Idag kom ett paket till mig och Liv från Leila Lindholm och hennes nya webshop. Tack Leila  ❤

Undra vad det gömmer sig i paketen?

Hej på en stund. Tack för att Du finns!

All Kärlek ❤


2 kommentarer2 kommentarer om “Lunchmöte och paket”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Soppa kanske är ett lunchalternativ, så slipper du tugga 🙂

  Hopaps det går bra!
  Kram

  Svara
 • Åh, vad avis jag blir. Älskar verkligen allt med Leila. Både hennes TV-program, kokböcker och prylar. Allt är så himla vackert och stilfullt.

  Tack för att du finns ♥

  Svara