Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:48 | mars 28, 2012

Prylar och annat smått och gott

Hej min vän. Hoppas att du har haft en fin dag. Här hemma är det full rulle. Jag ska strax börja med middagen. Vet inte vad bara 🙂

I paketen från Leila gömde sig det här.

En uppmaning till att baka mer 🙂 Perfekt nu till helgen. Då ska jag göra cupcakes.

Köpte de här söta små burkarna med mini-geléhallon och mini-maränger som jag kan dekorera dem med.

Har haft lite av en fixardag efter mitt möte. Ordnat och sorterat, som att lägga bomullstussar och tops i burkar, bytt lakan, tvättat och städat. Nu kan jag knappt röra mig. Hur ska detta sluta?!

Köpte ett litet set med småhanddukar så jag lättare kan tvätta Livs ansikte.

Var förbi H&M och bytte några klänningar till Liv som inte passade. Köpte lite söta småkläder till bebisen på rean och ett par shorts till mig själv.

Dagens roligaste pryl.

Det här iPhone-skalet från logoskal.se tycker pojkarna att jag ska gå runt med. Ha ha, skulle se ut va?!

Fick det i present så jag måste ju använda det… men det får bli här hemma.

Puss och Kram ❤

 

 

 


15 kommentarer15 kommentarer om “Prylar och annat smått och gott”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Oh vad mycket fint det finns till mat och bak nu, jag var in på Åhlens och det fanns massor av läckra saker lite som de du visar här.
  Iphone fodralet kan ju vara lite klumpigt….. men sött!

  Svara
 • Stackare som har det så ont. Ta det försiktigt så att du inte sliter ut dig! Jag vill också gärna skriva några tankar om mina graviditeter, har bara inte hunnit med det i de tidigare inläggen. Jag har älskat tidpunkten då man får reda på att man är gravid, i mina fall genom ett graviditetstest samt hos gynekologen. Det är en underbar känsla att veta att man ska bli mamma! Själva graviditeterna däremot har inte varit fantastiska. Med min son hade jag en förfärlig foglossning och orkade nästan ingenting. Kunde knappt gå mot slutet. Med min lilla flicka mådde jag fruktansvärt illa och hade foglossning (dock inte lika illa som första gången). Det jobbigaste var emellertid (som jag ju skrivit tidigare) att jag kände mig så förfärligt nedstämd, på gränsen till deprimerad. Jag kunde heller inte förstå vad det berodde på. Som tur är gick det över den allra sista veckan av graviditeten och nu mår jag alldeles utmärkt :)! Men oron över att det skulle utvecklas till förlossningsdepresssion var inte rolig att bära på. Jag är oerhört tacksam över att mina graviditeter har gått så bra och över mina två fina små barn! Men nu blir det nog inte några fler ;)! KRAM

  Svara
 • Åh så mkt fint. det där cupcakes-kitet beställde jag från leilas till Sebbes kalas förra veckan, ursöta!!

  Överlåt städningen på din man nu 😉 var rädd om dig!!! kram kram

  Svara
 • Vad mycket fint du fick från Leilas webshop! Jag har varit inne och kikat där förut, hon har massa fint 🙂 Kul att göra cupcakes, jag har aldrig bakat sådana, men det ser himla roligt ut och det finns ju huuur mycket pynt som helst att göra dem fina med 🙂

  Svara
 • Åhh vad mycket fint du fick från Leila jag får nog kika in och beställa lite grejer!! Jag har en undran läste din blogg för några dagar sen då hade du köpt en jacka från H&M och jag är lite sugen på att köpa den oxå för den var väldigt fin. Vad är det för märke på den? jag hittar den nämligen inte på nätet så jag får ge mig ut och leta i butiken. Det är lite lättare att leta om jag vet vad det är för märke. Kram

  Svara
 • H&M L.O.G.G

  Kram

  Svara
 • Vilka bra shorts från HM! =)
  Ta tag i det här med smärtan och sök dig till en bra sjukgymnast. Gärna en med OMT-utbildning.. såg att de har det på Sigtuna Sjukgymnastik.

  Svara
 • Jag måste ha den där slickepotten! Har en liknande hemma som jag köpte på Coop för några år sen och som jag kan använda till det mesta. Den tål även hög värme, och jag hoppas att även Leilas gör det, för de har slutat sälja de där underbara slickepottarna på Coop =(

  Det är förresten första gången jag kikar in här på Bloggfamiljen, men inte den sista… :o)

  Svara
 • Älskar verkligen ditt nya ajfån skal! Måste in o kika efter ett nytt fräckt till mej!;-)
  Dina nya shorts var verkligen snygga! Kul att de fått in lite mer ”roligare” mammakläder nu!
  Kram K

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag undrar var burkarna till bomullen och toppsen kommer ifrån=)??
  Dom var väldigt gulliga och sööööta!!

  Mvh. Veronika

  Svara
 • Köpt dem på Lagerhaus.

  Kram

  Svara
 • Fina du!
  Jag lider med dig. Har också en helvetesgraviditet men ser fram emot resultatet!
  Vilket H&M hade mammashortsen? Älskar dem!
  Och idag fyller jag ju år så då kan man väl få unna sig även om det dröjer tills det är tillräckligt varmt?!
  Kram på dig!

  Svara
 • Men åh vilka fina presenter från Leila! Hennes webutik innehåller verkligen mycket fint! Har själv spanat på det där cupcake-kittet, väldigt sött! Hade precis såna gravidshots förra sommaren, de va toppen, både snygga o sköna att laffa runt i. Önskar dig en fin torsdag!

  Svara
 • […] ni det fina skalet Hannah hade till sin telefon lagom till påsk förresten? Jag blev sugen själv och gick in och skulle […]

  Svara
 • […] ni det fina skalet Hannah hade till sin telefon lagom till påsk förresten? Jag blev sugen själv och gick in och skulle […]

  Svara