Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:54 | mars 29, 2012

Utmaning och tillfällig dövhet

God kväll i stugan. Här hemma är middagen avklarad, William är på fotbollsträning, Peter är på väg hem från Arlanda och Liv och Mio leker som tokar.

Snart måste det vara alldeles tyst här hemma för då börjar Revenge 🙂

Dagen har varit rolig och effektiv. Vi satte allt. Jag har blivit utmanad i en grej och idag börjar min träning. Dock inte så fysiskt krävande som det kan se ut, med tanke på min outfit. Jag lovar att berätta allt snart.

Vi har fotat och gjort filmsnuttar.

Alexander, Måns och Adam riggar med ljuset.

I skrivande stund sitter de inte still och ser så här fromma ut, det kan jag lova! Har stängt av mina öron för tillfället.

Till middag serverades Spaghetti Carbonara.

Hur har din dag sett ut?

Trevlig kväll.

Varma kramar ❤

 

 


9 kommentarer9 kommentarer om “Utmaning och tillfällig dövhet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ska du va med i ToppHälsa?
  Kram Lotte

  Svara
 • gud vad god pastan såg ut =)

  Svara
 • Javisst är Revenge torsdagskvällarnas höjdpunkt, då sitter man bänkad i soffan. Det skall bli kul att få se resultatet av bilderna och filmsnuttarna 🙂 Det ser bra ut på ”backstage” bilderna i alla fall! Mmm, den där carbonaran såg smaskig ut!! Vad har du i den?
  Min dag har sett ut som de flesta dagarna med jobb 8-17, middag, träning och Revenge.

  Ha en fortsatt god kväll, imorgon är det freeedag!! 🙂

  Svara
 • God morgon Sofia 🙂

  Jag har lök, bacon, creme cheese, grädde, ärtor och vitlök i såsen.

  Kram

  /H

  Svara
 • Gott carbonaran såg ut, härligt när barnen leker lugnt och stilla hehe, revenge har jag ju tyvärr missat får nog köpa den när den kommer ut på dvd. Annars har jag själv jobbat och varit på vårdcentralen, hälsporre har jag fått inget vidare :/ kram på dig och njut av kvällen som är kvar.

  Svara
 • Vad spännande!
  Haha är det gummisnoddar Mio har på fötterna? 🙂

  Svara
 • Japp 🙂

  Puss

  /H

  Svara
 • Carbonara är ju riktigt gott!!
  Kram från Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

  Svara
 • Hej Hannah!

  Vilka snygga skor du har på dig, vet du vad det är för modell och märke! Ha en trevlig dag!

  Svara