Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:31 | mars 30, 2012

Gummistövelväder

God förmiddag min vän. Äntligen Fredag! Jag älskar att inleda mina fredagar med de orden 🙂

Ska strax iväg men ville kika in här först och önska dig en fin dag.

Har inte så mycket att ta kort på, så du får hålla till godo med min nuna 🙂

I helgen som väntar är det barnkalas på agendan, middag med vänner här hemma i förorten och skönt slapperi.

Usch, jag känner inte alls för att gå utanför dörren just nu. Regnigt och fullt av daggmaskar överallt. Riktigt gummistövelväder.

Vi hörs om en stund.

All Kärlek ❤


5 kommentarer5 kommentarer om “Gummistövelväder”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Godmorgon vackraste tösen i Sigtuna.Här har vi ganska kallt idag men än så länge sluppit från regnet.Visst är det härligt med Fredag och Lets Dance på Tv.Tänk att det är ett helt år sedan du var med Hannah? Idag ska vi ut och köpa cykel till lillskruttan.Hennes första med stödhjul och allt.Tänk vad tiden går.Och lilla Liv som snart fyller hela 3 år.Jag tycker inte det är längesedan hon låg i din famn;) Hoppas du har det bra trots graviditetskrämpor.Önskar dig en riktigt skön Fredag.Puss o kram.

  Svara
 • God eftermiddag fina Hannah! Ni fick gummistövelväder idag, vi fick vinterväder 🙁 Det var bara att dra på sig vinterskorna och vinterjackan i morse. kallt som bara den och snö som dalar från himlen. Jag vill ha sol, värme och kvittrande fåglar nu 🙂 Men det är fredag så skitvädret vägs upp av veckans bästa dag!

  Ha en bra fredag!

  Svara
 • Vädret verkar skifta väldigt… Här är strålande sol och jag ska ut och göra mina utfall på gräsmattan – i shorts 😀
  Ha en bra dag
  Kram Lotte

  Svara
 • Hej Hanna!

  Jag vet! Mina fötter var kalla och blöta och gympadojjorna dyngsura efter morgonens utevistelse. Var och shoppade godis till ungarna inför Påsk. Alltid kul att gömma ägg tycker jag.

  Spännande med ditt nya projekt. Undrar vad det är?!

  Önskar dig en mysig fredag! Ikväll blir det Let’s dance här 🙂

  Varm kram <3

  Svara
 • Du är så vansinnigt vacker Hannah! Lika vacker både på insidan som utsidan.

  All kärlek! <3

  Svara