Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:20 | mars 31, 2012

Fantastiska bakverk

God lördag min vän. Nu är det första gången som jag sitter ner sedan jag steg upp imorse. Hela familjen har vi hjälpts åt att städa och skura varje liten vrå. Nu sitter jag bara och njuter av den rena doften. Har gått in flera gånger på toaletterna bara föra att se hur rent och fint det är. Allt skiner 🙂

Nu är det bara fönsterna kvar, men de vägrar jag att tvätta. De går i stort sett från golv till tak och täcker hela fasaden.

Alla hjälpte till men vissa åkte bara snålskjuts.

Nu har pojkarna följt med Liv på kalas hos grannen. Emilia fyller 4 år och Liv har längtat i veckor efter att få gå på hennes kalas 🙂

Så gulligt att pojkarna har blivit så stora att de följer med henne men framför allt att de VILL. Det var William som frågade om han fick gå och lämna henne på kalaset.

Kalassugna. Peter har varit i Milano och kollat på fotboll. Zlatan. Han kom hem med fotbollskläder som han köpt på San Siro. Oj oj oj, har nog aldrig sett killarna så glada över något förut. Nu bor de i sina träningskläder.

När jag vaknade imorse och tittade ut genom fönstret så var det snöstorm och marken var täckt av snö! Tur att jag inte hann sätta mina uteblommor igår. Nu är det blå himmel och snön börjar smälta bort. Typsikt mars/april-väder.

Idag välkomnar vi en ny bloggare till Familjen. Jag hittade henne via min blogg. Hon hade lämnat en kommentar och de som har länkat till sina egna bloggar brukar jag alltid gå in på. Så tack för att du Ulrika lämnade en kommentar för länge sedan. Efter att jag gått in på hennes blogg en gång kunde jag inte låta bli att göra de flera gånger till. Har suttit i timmar och tittat på alla hennes bakverk och fantastiska tårtdekorationer. Kände att hon skulle passa bra in här så vi kontaktade henne och höll tummarna att hon ville bli en del av Bloggfamiljen.

Ta dig tiden och gå igenom hennes blogg och kategorier. Du kommer bli inspirerad och hänförd över hennes otroliga hand med bakverk.

Bakverk och Fikastunder heter hennes blogg och på måndag finns hon likt vi andra bloggare på startsidan, men fram tills dess får du klicka HÄR! 

Önskar dig en underbar lördag.

All Kärlek ❤


17 kommentarer17 kommentarer om “Fantastiska bakverk”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Önskar dig och din familj en härlig helg! Kramiz

  Svara
 • Åh vilka fantastiska kreationer! Ska verkligen bli spännande att följa.
  Kram

  Svara
 • Tack snälla Hannah! Äntligen är jag här 🙂

  Svara
 • Kul! Hennes bakverk ser ut som riktiga konstverk!! Ha en mysig lördagkväll!! Kram, Carina.

  Svara
 • Härligt med ett rent och fint hus. När jag kom hem efter att ha varit borta hela dagen hade min sambo städat, väldigt uppskattat att komma hem till en rent hem som doftar gott 🙂 Men jösses vilka bakverk hon gör, det är ju helt otroligt! Kul att hon kommer vara en del av bloggfamiljen framöver 🙂

  Ha en fin lördagskväll!

  Svara
 • den bloggen älskar jag !

  Svara
 • Ååå härlig känsla med nystädat!
  Läser alla bloggar inne hos er, den nya bakbloggen verkar jätte kul, en inredningsblogg hade ju oxå varit kanon här inne;)

  Skulle vara så tacksam om du skulle vilja hjälpa mig. Har en fråga angående er köksfläkt. Vii håller på och bygger hus och letar efter er vit frihängande köksfläkt som är kvadratisk. Vi har letat överallt men hittar bara rostfria. Så min fråga är om du har någon aning om var er fläkt kommer ifrån. Eller är det så att ni byggt ”fyrkanten” själva?
  Ha en jätte mysig lördag Kramar!!!

  Svara
 • Åhh nystädat!! Hmm kommer faktiskt inte ihåg när det var de sist hemma hos oss;-) De hinner liksom aldrig vara så städat innan det blir stökigt igen;-)

  Måste genast gå in på den nya bloggen!
  Ha en fin kväll!
  Kram i massor K

  Svara
 • Oh herregud så gott det såg ut. Tror jag gick upp 2 kg genom att bara titta på bilderna:-) /Linda

  http://annorlundaunderbara.wordpress.com
  Budgetskor

  Svara
 • Ja visst är det härligt med ett nystädat hem;)
  Kram från Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

  Svara
 • Wow vilka bakverk helt underbara! Vad härligt att ni hjälptes åt med städningen. Visst är det en underbar känsla med nystädat! Själv har jag målat i dag, i morgon ska vi snurra runt rummen här hemma. Claris är behov av ett större rum med alla leksaker. Vad fint av brorsorna att ta Liv till kalaset. Dom verkar så goa med henne. Fortsatt trevlig helg Kram

  Svara
 • Det var ett bra kap att få hit henne till er lilla familj tycker jag!
  Ha en skön söndag.

  Svara
 • Godförmiddag! härligt när alla hjälper till att städa o det blir rent o fint, går så mycket lättare än när man ska gå runt själv i huset o städa allt. Jag står just nu ibland massa ren tvätt, alltså nu dax för att vika o vika, hua, men efter det blir det fotbollsmatch då sonen o hans lag spelar mot Tranås ff, alltid lika kul att se dem spela, jag är en trogen fotbollsmorsa….önskar er en solig söndag denna 1 April..

  kram

  Svara
 • Hejhej, skickar soliga vårhälsningar från en ny medlem i Skåneland. Brukar läsa bloggarna här inne, men inte kunnat kommentera. Nu gjorde jag slag i saken och blev medlem. Ha en fortsatt trevlig söndag! Karin

  Svara
 • Har precis varit inne på den nya bloggen…. och blev kvar läääänge. Vilka fantastiska kreationer. Så proffsigt allt ser ut, och GOTT!

  Bra beslut att ta med henne! Ha en bra söndag.

  Svara
 • Härligt, perfekt med nykomlingen i bakväg!

  Svara
 • Å så fina bakverk. Fastnade på bloggen i evigheter. Otroligt imponerande!

  Svara