Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:21 | april 4, 2012

Syskonkärlek

Solen börjar gå ner bakom trädtopparna och lugnet har tagit över vårt hem. Jag har precis beställt fem pizzor som hela familjen ska dela på. Ingen middagslagning bara pizzafrossa 🙂

Älskar det!

Det bästa Liv vet är när William hämtar henne på förskolan. Jag sitter kvar i bilen och så hämtar William. När jag kommer vill hon ofta vara kvar och leka eller gnäller att jag ska bära henne, men när William kommer skiner hon upp som en sol och springer till grinden 🙂

Han känner sig stor och stolt när han får hämta henne.

Mio är brorsan som hon leker med. De busar som galningar och hetsar upp varandra så det skriks och skrattas. William är mer den hon vill komma till när hon är ledsen eller trött. Som en liten pappa 🙂

Roligt att de har olika roller, tycker jag. Undra hur det blir med nästa tjej som kommer?

Nu kommer maten.

Hörs från matkoman 🙂

Kram ❤


12 kommentarer12 kommentarer om “Syskonkärlek”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh, underbara syskonkärlek <3 !!

  Svara
 • Å va underbart det är med syskonkärlek. Man blir glad i hela kroppen =)

  Jag önskar er en trevlig påsk! Kram Kram

  Svara
 • Syskon är underbara, det är jätte kul att se på filmer från när de var små, tillsammans med dem när de är lite äldre. Som när storasyster tvingar lillasyster att lyssna när hon läser fast hon helst vill göra något annat. Eller när de kramas och gosar.

  Svara
 • Så härligt med syskonkärlek. Jag vill ha fler barn, min dotter måste ju ha ETT syskon till ,minst.. 😉
  Jag har själv alltid önskat mig fler syskon, men jag är ju så glad för min storasyster.. och ibland när man var yngre tyckte man annorlunda hehe.. men hon är den finaste min älskade systeryster, vi är fortfarande som två 15 åringar ibland hihi.. 🙂

  Kram ❤ och glad påsk

  Svara
 • Visst är det fantastiskt att syskonen får olika roller. Vår dotter har två bröder, en är nu en ängel. Just denna ängel, Robin 12 år, var den hon tydde sig mest till och som hon stod närmast. Saknaden är enorm. Jag känner så väl igen mig när jag läser din blogg om busande killar och en tjej som är minst som får massor av uppmärksamhet.
  Mysigt med en till liten. Själv blir jag farmor i augusti, en ”ung sådan” är 42 år. Ska bli enormt spännande.
  Kram

  Svara
 • Härligt med syskonkärlek.Jag har 2 pojkar först sedan en flicka.Pojkarna har alltid varit så måna om sin lillasyster ända från början.När hon kom upp i tonåren vaktade dom henne som en hök;)Pojkvänner gjorde sig icke besvär här haha.Dom var och är otroligt Pappiga fortfarande fast dom nu är vuxna alla med egna familjer.William och Mio kommer nog alltid att ta väl hand om sina systrar;)

  Svara
 • Sötnosar! Vad fina de är med varandra 🙂 Ja, det blir spännande att se vilken roll nästa lilltjej kommer att få i familjen för alla har vi vår egna lilla roll i våra familjer.

  Hoppas pizzan smakade och att du får en fortsatt fin kväll!

  Svara
 • Söta dom är. Förstår att Willliam blir stolt 🙂
  Kram

  Svara
 • Hörde att du spelade drawsome? Vill du ta en match heter jag avantgirl 🙂

  Svara
 • Gäller såklart ni andra som vill med!

  Svara
 • Fin familj har du Hannah!
  Saknar makens roliga inlägg….sparka han i häcken från mig är du gullig 😉

  Kram från Lotta i Vellinge =)

  Svara
 • Vad fina dom är!
  Brukar se Livan leka med sina kompisar på dagisgården.
  Har nämligen en lilla My på dagiset brevid 🙂

  Ha en härlig påsk!
  KRam

  Svara