Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:43 | april 6, 2012

En långfredag i Båstad

Glad Påsk min vän. Vi har slappat och sovit länge idag. Fick väcka Livis strax efter 10 🙂

Det öser ner och blåser ordentligt. Sketans aprilväder.

Liv önskar dig en Glad Påsk.

Det är dags för den obligatoriska magbilden. Varje månad vid samma datum (Nästan 🙂 ) tar jag en bild för att se hur magen växer.

Nu har jag gått in i vecka 27. Sex och en halv månad är jag i. Det går undan.

Här kom en till som ville visa magen.

Nu ska vi ner på byn och äta lunch med Pernilla och hennes barn.

Hoppas att du får en härlig dag vad du än företar dig.

All Kärlek ❤


12 kommentarer12 kommentarer om “En långfredag i Båstad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken mysig mage!!
  Och vad lik du är din syster på bilderna 🙂
  Glad påsk till er!!

  Svara
 • Lilla Liv-magen är ju bara för söt 😉 Vi funderade på att åka till skummeslöv men det sket sig för jag blev sjuk. Men har ni sånt pissväder där borta kunde vi ändå lika gärna stanna hemma!!
  Ha det bra
  Kram Lotte

  Svara
 • Fiiina magar.Livs är så klart gulligast.Glad Påsk på dig Liv.Hoppas du får många Påskägg hos Farmor.Önskar er en fortsatt skön Påsk trots trist Aprilväder.Påskpussar till er båda.

  Svara
 • Sötnosar med sina fina magar! Nu är det inte så jättelångt kvar innan bebisen befinner sig i våran värld 🙂
  Vi här uppe i norr har varit ute på isen och pimplat i strålande sol, helt underbart! Nu sitter jag i lä på terassen och solar mig 🙂

  Ha en fin fredag!!

  Svara
 • Vi kom ner till Båstad nu idag, vilket skitväder…men vi åkte från skitväder iof men här är det så kallar vindar…:(:( Så vi myser inomhus idag på åsen och hoppas det blir bättre väder i morgon. Då blir det påsklunch på Skansen/sand hotel.
  Det värsta är när Båstad visar sig från den här regniga sidan, står shopping högt på önskelistan..mina barn jublar..not:)
  Ser jag dig så vinkar jag..:D
  Fiiina magar ni har båda två!
  stor kram Malinapralina

  Svara
 • Du skulle bara våga vinka 🙂 Du måste komma fram ju.

  Stor kram

  /Hannah

  Svara
 • men vilken fin liten mage =) hur lyckas du?? en annan är i 10:e veckan o har din magstórlek…=( vart ska detta sluta undrar jag med mina 155cm.. en boll på två fötter snart??
  bosatt i skåne o här blåser sonen bort …=/

  Svara
 • Men vilken liten fiiiiin mage du har. Blir du ledsen när man säger att den är liten? Måste fråga, ifall att det är som när alla frågade om jag hade fler än 1 i min…. Jag blev ledsen och jag var så fly förbannad på allt och alla som sa ett ljud om min mage på slutet så jag hade kunnat slitit av mig mitt hår!

  Ni ser ut att ha det mysigt. Vår dag har varit lugn, inte hänt nåt, känns nästan som att jag börjar bli lite rastlös. Vill att det ska hinnas med så mycket och man ska hinna träffa vänner, dricka vin, äta mat, göra saker hemma, umgås med barnen… ja you name it! Just nu sitter Tony och spelar gitarr på toan (han får sitta där för Milo är så trött på hans gitarrspelande ibland), Milo leker med en tejprulle som han snurrar på golvet. Jag sitter och kollar film och läser bloggar. BLÖÖÖÖK! Nä, nu ska jag börja förbereda middag till Lets Dance ikväll och ta mig ett gott glas rött, det får du också snart!

  Puss & Kram

  Svara
 • Hej snygging,

  Nä, jag blir glad 🙂

  Men ett tag blev jag lite orolig och trodde att hon inte växte som hon skulle. Men när jag var på MVC sist så sa barnmorskan att allt var som det skulle. Hon ligger bara så att det ser ut som om magen är mindre och min moderkaka ligger fram på magen så hon ligger liksom bakom den och trycker 🙂

  Förstår att du blev irriterad när folk sa så till dig. Ibland förstår man inte varför folk ska öppna mun!

  Hoppas att du och familjen får en fin påsk med god mat och massor av godis 🙂

  Puss puss puss ❤

  Svara
 • Men lilla underbara Liv!! Och vackra du Hannah, din mage är perfekt!
  Love

  Svara
 • Åh, vilken vacker mage!!!!

  Svara
 • Så himla fina båda två med era magar <3

  Jag hade själv en liten kula när jag gick med Maximilian, han låg precis som er lilla tjej verkar göra. Han låg långt bak och jag hade också moderkakan fram (sedan låg ju han i säte också men det gör säkert inte er lilla prinsessa)

  Kramis

  Svara