Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:55 | april 9, 2012

Galen i skor

God måndag min vän. Allt väl? Börjar du sakta komma tillbaka till vardagen?

Här i Båstad regnar det och jag vill inte ens tänka på att gå utanför dörren. Burr!

Så här såg det ut igår kväll när vi tittade på Så ska det låta. Liv somnade som en stock i min famn.

Jag sover fruktansvärt dåligt på nätterna. Vaknar säkert hundra gånger av att jag måste vända mig (vilket är ett projekt), att Liv pratar i sömnen, halsbränna och att jag drömmer konstiga drömmar. Men det som håller mig mest vaken om nätterna är hon inne i magen. Hon sparkar, rullar runt och lever rövare varje natt. Hon vaggas nog till sömns på dagen när jag rör mig och så fort jag ligger still så vaknar hon 🙂

Nattsuddare som sin far.

Nu har jag gjort det igen. Köpt världens skönaste och snyggaste skor. Förra året blev det ett par beiga som jag i stort sett levt i. I år blev det ett par svarta och röda. Älskar dem!

Handgjorda skor i mjukaste skinn från Italien.

De passar till allt. Shorts, kjol, tights och jeans.

LdiR

Det finns höga, låga, fodrade och ofodrade i alla tänkbara färger.

Jag har köpt mina från butiken Fiorucci i Götebog. Den butiken gör en shoppinggalen 🙂

HÄR! hittar du deras facebooksida.

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤

 


7 kommentarer7 kommentarer om “Galen i skor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Skulle behöva komma i kontakt med dej Hannah. . . .ganska omgående. . . har precis skickat iväg ett mejl till ”wioliv” och hoppas att du ser det.
  Kram från Liselott i Helsingborg

  Svara
 • Där är jag stamkund 😉
  Jag ska kolla in skorna nästa gång jag är där!

  Svara
 • De där skorna ser väldigt bekväma ut. Ska kolla in deras sida!

  Svara
 • Åhhh så fina 🙂 jag vill också ha dom!

  Kram på dig

  Svara
 • Snygga!!
  Kram från Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

  Svara
 • Jätte fina skor, jag får nog kolla in deras hemsida ser jag!

  Svara
 • Bästa Hanna!

  Tack för en underbar blogg! Kollar varje dag, har blivit standard 🙂

  Apropå problem att vända sig i sängen:
  Har också haft enorma foglossningsbesvär och lider, tyvärr av dessa fortfarande – trots att det är 2,5 år sedan min Elin föddes.
  Men, jag jobbar också som arbetsterapeut (ingen som vet vad det är…) där jag handhar bland annat hjälpmedel.
  Du skall definitivt vända dig till din vårdcentral och tala med en arbetsterapeut som arbetar där! Det finns ett sk glidlakan att bädda ner i sängen. Glidlakanet underlättar förflyttning i sidled, tex när man ska vända sig om. Glidlakan fungerar bäst om man inte sover naken utan har en trosa på sig. Det förutsätter också att man har två bäddmadrasser, inte en stor 180 cm, då kan man inte ”bädda om madrassen”. Det gör det mycket enklare att snurra på sig och man använder mycket mindre kraft för att snurra. Det är inte samma friktion ”upp och ner” i lakanet så man behöver inte vara rädd att vakna i fotändan av sängen. Det är en enastående uppfinning! Kan också rekommendera ett höftbälte som håller ihop höfterna (det kanske du redan har?) och smärtlindring med TENS eller TNS som det ibland kallas.

  Hoppas du tar dig till VC och efterfrågar ett glidlakan! Jag förskriver väldigt ofta ovanstående till gravida som har problem med foglossning och det underlättar för de allra flesta!

  Vänligen,
  Nina Persson

  Svara