Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:37 | april 10, 2012

Erbjudanden till Dig

Hej igen 🙂

Jo, nu ska du få höra. Louise som äger Frisk & Skönhet har läst om vårt barnhem i Indien och vill hjälpa till. Så Du får 100 kronor rabatt på behandlingar och så skänker hon i sin tur de 100 kronorna till flickorna i Indien. Bra va?!

Boka en skön behandling (ansiktsbehandling, fotvård, manikyr eller spraytan) och bidra till något bra till någon annan också. Dubbel lyx och glädje!

Så nu hoppas jag på anstormning till Frisk & Skönhet 🙂

Du behöver bara säga att du läst här på min blogg om erbjudandet så får du det.

Förutom 100 kronor i rabatt på en Hannah-behandling får du även andra bra erbjudanden.

Under april månad får du:

20 % rabatt på KANEBO PRIME SOULOTION. En exklusiv ansiktsprimer som hjälper dig att återfå din ungdomliga hud 🙂

50 kronor rabatt på Guerlains underbara Terracotta-puder (valfri färg).

Passa på om du är i trakterna!

Louise målade Livs naglar när mina var på tork.

Dags för fotvård. Mina fötter som vanligtvis är gräsliga blev lena som babyfötter (dock inte lika söta tyvärr 🙂 ).

När jag fick ansiktsbehandling underhöll Veronica Livan.

Nu behöver jag knappt måla mina fransar. De är snyggt svarta och mina bryn mer markerade.

Jag låg under ett varmt täcke och blev ompysslad. Louise använder bara exklusiva krämer från Kanebo Sensai under behandlingen. Hon rengjorde min hud på djupet och smorde och masserade.

Liv kom och inspekterade innan hon...

... somnade på min mage och fick byta plats med mig när jag var klar 🙂 .

När Livan låg och sov så blev jag spraytanad på hela kroppen. Hon är först i Sverige med att använda en helt ekologisk spraytan. Den gav en fin färg med en gång och så innehåller den inga konstigheter. Finns även en olja som man kan smörja in kroppen med och även ha i håret. Den hjälper mot stretchmarks och gör ärr mindre synliga.

Sprytanen blir jämn med hjälp av en handske om du gör det själv och inte blir airbrushad på salongen. Oljan innehåller alla tänkbara välgörande oljor.

Vill du beställa hem så kan du maila henne och hon skickar de till dig och bjuder på frakten.

[email protected] 

Tel 0431-75452

Marianne är stammis hos Louise och Veronica.

Önskar Dig en fin kväll.

All Kärlek ❤

 

 


8 kommentarer8 kommentarer om “Erbjudanden till Dig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ojojoj, vilken underbar dag du och Liv ser ut att ha haft!! Det låter (och ser) helt fantastiskt ut! Otroligt snällt av Louise att skänka en slant till barnhemmet i Indien, riktigt fint gjort av henne!Jag hoppas också att det stormar in människor som nappar på erbjudandet 🙂

  Ha en fin kväll fina du!

  Svara
 • Men så härligt min vän!! Vilken lyx och vilken gåva till alla dina läsare. Sugen på att åka upp bara för att få lyx samtidigt som man bidrar!!
  Puss och kram fina!

  Svara
 • härligt! det ser nästan ut som du somnat på en av bilderna 😉

  Svara
 • Ämen ååååååh så najs! Varför bor man inte längre ner i landet?! Vad härligt ni ser ut att ha haft det. Mysigt för Liv också som verkar kunna det där med att njuta av lite tjejigt lyx. Sötis….

  Jag har ju drivit salong en gång i tiden och då skötte jag även spraytanningen. Jag minns att jag ville testa den som var mörkast. Zenit hette den och namnet (som klingar lite GLADIATORERNA) borde man ju ha fattat att den var lite i mörkaste laget. MAJJ GADD, jag blev kolsvart. Såg ut som jag varit på någon söderhavs ö i månader. Folk frågade jag om jag varit i Thailand. Haha, bra skit! Dock så var det inte riktigt lika fint när det sedan lossnade, krokodil type of thing. Jag sprayade mig själv ofta på den tiden och det var så härligt att vara brun utan att behöva anstränga sig särskilt mycket.

  Vilka kanonerbjudanden till dina läsare. Kanebo Sensai bara älskar jag! Historien om hur de hittade ämnet som finns i Sensai:s produkter är så vacker. I Japans bergslandskap fanns ett kloster. Varje morgon, middag och kväll klingade kyrkklockan, därför fick klostret heta Kanegafushi, som betyder klockan i dalen. Intill klostret åt munkarnas silkesmaskar av mullbärsträdens blad. Bönderna samlade ihop dessa puppor och gav dem till alla traktens kvinnor. Trådar drogs ur pupporna och skir silkestråd tvinnades sedan i väveriet. Med dessa vävde kvinnorna vackra tyger, kända långt utanför denna dal. När de vävde detta silke föll ett fint puder från silkestrådarna som lade sig som ett skimrande täcke över deras händer. När pudret skulle tvättas bort, började det att löddra. Händerna fick en fantastisk lyster och blev mjuka. Det var så man fann Kanebo…. fint va?

  Oj, lång kommentar (as usual, förlåt).

  Ha det fortsatt fint i Båstad!

  Puss & Kram Nina ♥

  Svara
 • Wow! Vilken fin historia bakom. Förstår varför deras produkter är så bra.

  Puss på dig ❤

  Svara
 • Hej,
  Vad härligt det ser ut!!!
  Kommer definitivt prova denna lilla oas i sommar. Om jag ser rätt på bilderna ligger den snett mitt emot Märkesbutiken vid det lilla kiosktorget..ligger en liten SVEA butik längre ner om jag inte är helt virrig??
  Brukar alltid lyxa till det och boka behandlingar på Skansen, men i sommar blir det att prova här..Mys!
  Hoppas Båstad visar en bättre vädersida än under påsken, synd vi inte sågs, next time;)! stor kram Malinapralina

  Svara
 • Synd att man inte bor närmare 🙂 Då hade jag utan tvekan gått dit 🙂
  Hoppas ni får en härlig dag!
  Kramen/Jessica

  Svara
 • Vilken härlig dag ni haft! Det unnar man sig alldeles för sällan, iallafall jag!
  Har du något bra tips på BUS för ansiktet och hur man smetar på så att det blir jämt..? Är lirädd för att det ska bli randigt och fult så jag har inte vågat prova:)

  Kram

  Svara