Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:50 | april 11, 2012

Min utmaning närmar sig

God natt min vän.

Ligger i sängen med en toksnarkande Liv bredvid mig. Kan inte somna. Är egentligen helt slut då jag bara sovit i drygt tre timmar inatt. Somnade vid strax innan fyra på morgonen och sov dåligt till och från fram till halv åtta. Kan ändå inte få ro i kroppen eller snarare hon inne i kroppen.

Bebis sparkar runt som en riktig galning 🙂

Vad kan då vara bättre än att lägga sig med datorn och skriva till dig när jag inte kan sova?!

Imorgon kommer Peter. Längtar så mycket efter honom. Han är verkligen världens bästa man och pappa men även den bästa vän man kan önska sig. Han är allt för mig.

Efter många år av otrygghet och ett sårat hjärta och själ har jag hittat min själsfrände. Han har gjort mig hel.

Är så tacksam över hans helhjärtade engagemang med mina pojkar. Det är han som står i regn och rusk på fotbollsträningar, åker tidigare från jobb för att närvara vid uppträdanden i skolan. Är det kvartsamtal eller föräldramöte så är han där. Bråk, problem, roligheter, läxor, uppfostran, kärlek, ja allt det som en förärlder ska ge hjälper han att dela med mig.

Är jag ledsen och nere är det han som lyfter upp mig och stöttar mig. Den första jag vill berätta en glädjande nyhet till eller det lilla skvallret så är det Peter. Han peppar mig, stärker mig och älskar mig på ett sätt jag inte trodde var möjligt.

Tacksamhet känns som ett litet ord för vad jag känner. Det finns nog inget ord som kan beskriva min lycka över denna man ❤

Så, nu fick jag mig själv att sakna honom ännu mer 🙂

Kärlek!

Nu till något helt annat. Min utmaning från XBOX och Tejbz börjar närma sig sin uppgörelse. Nästa vecka har vi vår sammandrabbbning och show down. Gaaaahh!

William och Mio har varit med och tränat mig. Fasen, vill ju inte erkänna det men det är rätt svårt. Jag har så sketans dålig koordinationsförmåga. Har ett par dagar på mig när jag kommer hem då jag måste ligga i hårdträning.

De är i de här tre Kinect-spelen vi ska tävla mot varandra.

Du förstår väl vilken prestige det ligger i det här 🙂

Här kan du se min motståndare Tejbz. Måste ju ge honom att han är rätt rolig.

%CODE1%

Du missar väl inte att gå in på startsidan där du hittar vår XBOX tävling. Du kan vinna ett XBOX 360 till dig, ditt barn och hela familjen.

Inte så tuff som jag ser ut. Mer Lille-skutt.

Är allt väl med dig?

Blir så glad när jag hör av dig i kommentarsfältet 🙂

Nu ska jag hyra en film över internet. Är lika pigg som hon i magen, konstigt nog.

Stor kram och varma tankar ❤

 


36 kommentarer36 kommentarer om “Min utmaning närmar sig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!

  Fantastiskt fint skrivet. Fick tårar i ögonen när jag läste hur du hyllade din Peter. Hoppas han också får det när han läser vad fint du skrivit om honom. Jag hoppas själv att få träffa på en karl en dag som jag också kan få känna så för. För jag har verkligen fått ett förstört hjärta och en svart själ efter alla förbannade nitar jag har gått på under åren. Men någon gång är det kanske min tur också! Hoppet finns ju kvar i alla fall! 🙂

  Ni är en sån vacker familj. En dag kanske man själv får det lika bra som ni verkar ha det. Ta alltid hand om varandra!!!

  Lycka till i tävlingen. Övertygad om att det kommer gå jättebra. Hoppas nu du kan somna också! 🙂

  Svara
 • Så fint du skriver om Peter. Förstår precis hur du känner och det går inte att besrkiva med ord, kärleken man känner. Jag och min man har varit tillsammans i 17 år (gifta i 7 år)och jag är lika kär idag som jag var då, jag kan sakna honom enormt när vi är ifrån varandra över dagen och ibland när jag vet att han är på väg hem så kan jag känna de där fjärilarna i magen, så härligt! 😀 Nu låter jag som en galen tant hehe… men jag är ”bara” 34 😉 Han är verkligen mitt allt och vår dotter är kärleken definierat 🙂

  Angående tävlingen, ge han nu en omgång, det fixar du!! 🙂

  Nu ska jag hoppa ner i loppelådan och sniffa ihäl mig på vår finaste lilla fis 🙂

  Kram kram på er alla <3

  Svara
 • Det är fantastiskt att ha och känna kärlek. Kram //Ulrika

  Svara
 • Ja du, tänk alla tv-program man ser med folk som febrilt söker kärleken, det är verkligen få förunnat att hitta en riktigt bra man, de flesta är skit eller värre än skit!!! Glad för fin skull!! Tufft av dig att ge dig in i tävlingen, hade aldrig vågat själv, är urusel på tv-spel av alla slag, utom typ tetris 😀 . Hoppas du fick sova lite inatt! Puss å kram

  Svara
 • Fina ord…
  Önskar dig en riktigt fin dag!
  Kram från Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

  Svara
 • Vilken fin bild på Liv och Peter! Skickar en extra kram till goa Liv idag på namnsdagen idag!!
  Kram, Carina

  Svara
 • Härligt att du snart skall få träffa din älskade man igen, han verkar vara en riktig klippa! Härligt att ha en sådan fin människa vid sin sida 🙂

  Nu får du hårdträna med tv spelen och ge Tejbz en ordentlig match!! Tur att det är en tävling i något så roligt som kinect spel, det är verkligen roliga spel det 🙂

  Med mig är det bra! Jobbar, tränar, pysslar, bloggar och har det gott!

  Hoppas att du fick sova någonting inatt i alla fall!

  Ha det gott och ta hand om dig!

  Svara
 • Du är värd all lycka!! Du är en fantastiskt varm person som förtjänar allt det Peter ger dig! Är säker på att han också har det rätt bra ;).. Perfekt match!
  Själv ska jag gifta mig med min dröm-man den 9 Juni.. Längtar!
  Kram Zara

  Svara
 • God morgon Hannah!

  Så roligt att läsa ditt fina inlägg om Peter och familjen!
  Jag vet precis hur det känns – själv har jag en ny relation med en man som ger mig allt som gör livet underbart.
  Vi har bott var för sig men nu på lördag flyttar jag till honom så nu känner jag mig som världens lyckligaste kvinna!

  Önskar Dig lycka till med tävlingen:-)

  STOR KRAM

  Svara
 • Är så glad för din skull. Det är du värd!!

  Svara
 • Underbart och väldigt rörande att läsa om din kärlek! Han verkar fantastisk men så är han ju från Skåne också :-)! Kram

  Svara
 • Underbart Hannah när man träffat den STORA KÄRLEKEN.Det gjorde jag också för sådär 20 år sedan.Jag var ensamstående med tre barn och absolut inte redo för någon kärlek efter en sannerligen tuff skilsmässa från barnens Pappa som bara drog iväg 120 mil från oss alla.Men efter mycket om och mycket men och en ny kärlek som inte gav sig så blev det vi till slut.Precis som din Peter så finns han alltid till för oss alla.Både barn och barnbarn ser han som sina egna och fortfarande vänder han ut och in på sig själv för att finnas till för oss alla.Jag har så mycket gott och säga om min man men det skulle ta alldeles för lång tid och skriva ner här.Ibland får jag nypa mig i ärmen för att inse att det är sant och ingen dröm.Du är värd detta Hannah.Det strålar också alltid om er.Ni ser väldigt lyckliga ut.Tyvärr fick vi aldrig några gemensamma barn men är glada för dom tre vi har och våra 5 barnbarn som är vårt allt.Tänk nu har ni snart fyra fina barn.Vad mer kan man önska sig?Hoppas du somande till slut Hannah.Idag skiner solen hoppas den gör det i Båstad också annars får du komma till Eslöv;) Puss o kram och var rädd om dig.

  Svara
 • Grattis till liten Liv på namnsdagen;)

  Svara
 • Ni är ett jättefint par, och jag är säker på att du förtjänar all den kärlek och omtanke som du får! <3

  Puss & kram

  Svara
 • Vilken underbar läsning…

  Härligt och jag tror din man älskar dig mest i hela världen också..

  Svara
 • Grattis till Liv på Liv-dagen ;))

  Svara
 • Underbar läsning!
  Varma kramar

  Svara
 • Hej Hannah,

  vad fint skrivet! Äkta kärlek är det finaste som finns.
  Appropå den livliga bebisen i magen så är jag själv i vecka 19, men har fortfarande inte kännt nått? Väntar mitt första barn så jag vet inte vad som är normalt. Någon som vet?

  Stor Kram och Grattis Liv på din namnsdag!

  Svara
 • Hej Hannah,
  Jag blev lite inspirerad av att Liv slutade med nappen, så jag gjorde ett litet projekt med min lilla Ester, 2½.

  Vi tog tag i att få henne att sluta suga på fingrarna, och döm av min förvåning när vi faktiskt lyckades..!

  Så, nu till min fråga: Var köpte du den finna Mimmi Pigg som Livan fick? Den såg så mjuk och fin ut och Ester är en stor fan av Musses klubbhus (”titta Mutte?”) så det skulle passa bra med en Mimmi som present…

  Svara
 • STORT GRATTIS på namnsdagen Liv 🙂 KRAM

  Svara
 • Hej du underbara!
  Inte lätt att inte få sova ordentligt, men du vet ju varför..den lille gör sig påmind.
  Underbar känsla antar jag..men lite sömn skadar ju inte.

  Jag blir så rörd som vanligt, när du skriver om hur du saknar din älskade make. Det är klart att han ska finnas där i vått o torrt, men det är inte alla som har den möjligheten.
  Ni verkar vara en sån där riktig dröm familj, med mycket kärlek.

  Peter är en riktig karl, som finns där för dina pojkar även om han inte är den biologiska pappan, men han älskar dem som om dem skulle vara det. det kallar jag kärlek om ngt.
  Inte alla äktenskap som har det så, så håll i honom.

  När det gäller dig Hannah..så har du inte haft det så kul, motgångar..men du är den mest goa, underbara, fräschaste, snällaste mamma och hustru som du bara ska pränta in skallen.
  För det finns bara en av dig.
  Peter kan inte ha en bättre hustru…alltid lika fräsch, oavsett om du har en dålig eller en bra dag…du är och kommer alltid att va hans pingla.
  Vad jag vill säga…ni förtjänar varandra så oerhört mycket.
  Era barn e så fina, som ni har…..

  Till sist..ha en bra dag och snart…..får du träffa din älskade hälft <3

  Många kramar och pussar

  Svara
 • Så fint skrivet Hannah. Du är värd all kärlek och lycka!

  Kram

  Svara
 • Vilken underbar kärleksförklaring du ger din man…..vackert.

  KRAM/Vuxenmamman

  Svara
 • Hej Hannah!

  Så fint skrivit av dig! Hade någon skrivit så fint till mig hade jag varit överlycklig 🙂

  Tittade egentligen in för att säga Grattis på namnsdagen till din lilla LIV!
  Och så har jag två namnförslag till din lilla skatt i magen. Vad tycker du om Minea eller Ziri?? Båda med i som andra boksav 😉 Minea röstar jag för!!

  Kram Ida

  Svara
 • Vad fint skrivet! Din man har tur som har en sån fin fru, kram kram

  Svara
 • Han smälter nog lite extra när han läser det du skrivit om honom, fint skrivet 🙂 Underbart att du funnit dig själv också i din man . Idag ahr vi vår väder solen skinner, Filippa vaknade med att kräkas ner våran säng :/ sen försov jag mig för detta var så tidigt på morgonen, barnen hade sovmorgon jag vaknade 30 min innan buss och skola börja, kul kul…ha en underbar dag, kram Kerra

  Svara
 • Så fina ord! Precis så känner jag för min älskade sambo. Trodde det var omöjligt att hinna någon som honom. och det glädjer mig att det finns fler som har lyckats!

  Svara
 • Hej fina du !
  Du och Peter passar verkligen ihop, när man ser er ser man verkligen att ni hör ihop.Ni båda två är underbart fina människor med varma hjärtan. Så kul att ni väntar en liten till =) Liv är ju för underbart söt och fina killarna har ju blivit så stora. Tiden går så fort. Vi väntar också vårat andra barn fast är bara i vecka 14 så det är ju långt kvar =) Men det är lika fantastiskt varje gång man vet att något är där inne och som kommer att växa och bli en människa. Underbar känsla och en otroligt lycka. njut av påsklovet nere i skåne massor med påsk kramar Jessica och lilla Filippa som blivit 1 år.

  Svara
 • Först vill jag gratta Liv på namsdagen, GRATTIS lillbusan <3

  Underbartt att du har funnit din själsfrände, det har jag med, LYCKA! Tycker det är fint att du ser att han verkligen gör allt för dina pojkar.

  Hoppas du fick sova något inatt!

  Och du, klart du slår han där Tejbz.

  Kram

  Svara
 • Grattis Liv på din namnsdag =)

  Jag tycker att både du och Peter verkar vara helt fantastiska människor och jag tycker ni passar så bra ihop. När man läser era bloggar så förstår man hur mycket kärlek det finns mellan er och det tycker jag är så fint.

  Själv har jag äntligen hittat killen jag vill leva med i resten utav mitt liv. I sommar har vi varit tillsammans i 4 år och vårat första barn kommer. Innan jag träffade honom så hade jag blivit illa behandlad utav en annan kille i flera år och min nuvarande kom verkligen som en räddande ängel och det finns ingen som ger så mycket kärlek som han. Jag älskar att vara så här kär som jag faktiskt fortfarande är efter snart 4 år =)

  Kram på dig

  Svara
 • Hahaha, vad rolig han var!! Shit… jag skulle vara skitnervös…! LYCKA TILL!!!

  Å stort Grattis till Livan på hennes namnsdag idag <3
  Fint skrivet om Peter också, han verkar verkligen toppen! Precis som min 😉

  kram kram

  Svara
 • Underbart skrivet om Peter, blev nästan lite tårögd 🙂 Äkta kärlek som du beskriver med allt vad det innebär är inte lätt att finna. Kram o hoppas du får sova bättre inatt!
  Lotta

  Svara
 • Vilken underbar kärleksförklaring till Peter. Blev så rörd att jag fick gåshud…..
  Undrar vad som ska komma ut ur din mage…. En liten Vilda kanske 😉 , opps det är ju faktiskt ett i som anra bokstav i det namnet, tänkte inte ens på det… Kanske kan vara något, med tanke på hennes hålligång i magen!
  Skönt för dig att din Peter kommer till er nu!
  Skulle kommentera mer om jag inte blev utloggad hela tiden av någon anledning.
  Kram!!!!!

  Svara
 • Vilken underbar kärleksförklaring Hannah ♥.
  Blev lite tårögd 🙂

  Hoppas du får sova gott inatt!
  Jag sov katastrofdåligt inatt. Tjejerna o jag sov över hos mina föräldrar och vi delade dubbelsäng. Bara det att jag inte fick plats när jag skulle lägga mig utan fick dra ner en kudde och en filt till fotändan. Inte jättebekvämt :).
  Att minstingen sen vaknade 5.30 gjorde ju inte saken bättre direkt. Som tur är, är min mamma morgonpigg så hon tog barnen så att jag kunde sova vidare.
  Borde väl lägga mig nu dårå… :).
  KRAMAR

  Svara
 • Hej hannah! Jag har inte varit med här så länge, men har allt som oftast gått in och läst din blogg och verkligen fastnat, du har verkligen en fin familj. Ditt sätt att berätta om din vardag fängslar verkligen…. Och man känner igen mycket i sitt egen vardag med barn o familj. Nu har jag i alla fall blivit medlem här! KUL. Sååå fint skrivet om din man och sååå kul att du är sååå lycklig, underbar känsla! Kram annsofi

  Svara
 • Vilken fin kärleksförklaring du gav till din Peter.. Man blev rörd av att läsa den.,. Fantastisk att man kan hitta nån som kan göra en så lycklig…

  Önskar oxå att jag en dag hittar min prins där ute.. Går igenom en svår och väldigt jobbig separation från mina barns pappa… Vi har levt ihop i 11år och har 3barn.. En kille s verkligen inte har behandlat en bra vet inte hur jag stått ut under alla dessa år.. Man blundar väl.. Vill helst inte ha något me han å göra alls men blir ju tvungen resten av livet.. Man vill ju skona barna från allt det här innebär… Kände att jag va tvungen att skriva av mej lite… Hoppas er resa hem går bra… Borta bra men hemma är ju alltid bäst… Kram

  Svara