Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:10 | april 18, 2012

Grönt är inte skönt och blått är inte flott

God kväll min vän. Har precis sett kvällens avsnitt av Grey´s. En av mina favoritserier på TV.

Har hört mig själv i nästan varje reklampaus. Tänk på det om du ser Chevrolets reklamfilmer. Det är jag som är rösten 🙂

Igår kväll var Mia Lundmyr, en god vän, här på besök. Hon hade med sig en present till Livan. Liv älskar presenter och kläder, men det var en sak som inte stämde…

... det var inte rosa kläder 🙂 .

Liv är inne i en rosa-fas. Blått, grönt och brunt vägrar hon sätta på sig. På riktigt så vägrar hon. Har köpt massor av fina plagg, lite 70-tal med grönt och brunt, men hon gråter när jag tar fram det. Räddningen med den här fina presenten var att det är hjärtan på strumpbyxorna 🙂

Turkos och beige är i alla fall mina favoritfärger. Synd bara att det inte finns i min storlek.

Nu ska jag googla inredning till barnens rum och även lite till mig själv. Kan inte låta bli att drömma mig bort bland vackra möbler, kuddar och annat fint.

Måste även försöka få en natt med sömn. Imorgon är en stor dag och jag tänker inte förlora.

Sov så gott.

Kärlek ❤


14 kommentarer14 kommentarer om “Grönt är inte skönt och blått är inte flott”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Superfina kläder, hoppas rosa tjejen gillar andra färger snart igen så att hon kan ha den fina älskling tröjan på sig 🙂

  Jag hoppas verkligen att du får en go natt med massor av sömn för att ladda kroppen inför morgondagens match!

  God natt & sov gott!

  Svara
 • Tack fina Sofia ❤

  Godnattkram

  /H

  Svara
 • Haha! Min är precis så också, lika gammal som Liv, så är det åldern tros?;-)
  Köpte med fina klänningar, retro OCH rosa, men då var det ju inga FICKOR på att ha alla pengarna i 😉
  LYCKA TILL IMORGON <3

  Svara
 • Jag älskar också Greys. Men cityakuten var min favorit förut. Hoppas du får sova gott! //Ulrika

  Svara
 • Min 4,5 åring har och är inne i en rosa period. Ibland kan hon sträcka sig till lila, vitt, silvrigt om det är prinsessiga detaljer. Helt plötsligt tog hon på sig en turkos/vit tunika, kors i taket! Så om 1 år kanske Livis också kan offra sig nån enstaka gång, hi hi….
  Hoppas du får sova gott, med din nya stora vän mellan benen. Önskar stort lycka till i morgon, redan nu. Kommer nog inte in hit förrän allt är över, så jag vill bara säga att du är beundransvärd för att du vågar ställa upp! Jag hade blivit förödmjukad å det grövsta, eftersom vi inte ens har ett ”Kinect”. Jag håller mina tummar och kan samtidigt skylla på dig, om någon tycker jag har tummen mitt i handen…
  Fast lite fuskigt är det ju, eftersom du har ju de två bästa och absolut sötaste experterna till hjälp.
  Kärlek, styrka, tur och en stor kram!

  Svara
 • haha, vad ska man säga?

  Själv hade jag ’no pardon’ hemma. Jag fick väl gråta hur mycket jag ville, men på med paltorna skulle det.
  Har inga barn, men jag tror ändå att de hjälper att bara dra på vissa saker.
  De kan ju inte alltid få bestämma vad de ska ha på sig.
  Då blir det ju no respekt för föräldrarna.
  Bara min åsikt.

  Kram o lycka till i morgon!!!

  Svara
 • Ja visst är det sjukt frustrerande, man ser framför sig va fina de skulle va, men de storvägrar. Tyvärr är stora tjejen lika svår 😐 Stort lycka till imorgon, förstår att du e nervös, men det kommer gå bra!:-) Stor kram

  Svara
 • Ett stort LYCKA TILL med tävlandet idag!!!! . . visa nu att mammor kan 😉

  En liten fråga också. . . kan du (eller någon annan här i ”familjen”) tipsa om restauranger i Malmö. . . . . någon riktigt mysig med goood mat 🙂
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah,
  Måste bara säga tack för tipset att vara med i OneOnly’s slogantävling. Jag blev den glada vinnaren till en resa till NY med shoppingpengar! Hade aldrig hänt om jag inte vore en så trogen bloggläsare, så tack!

  Svara
 • …och lycka till idag!

  Svara
 • WOW! GRATTIS! Guud, vad kul. Blir inte lite avis.

  Hoppas Du får en underbar resa med massor av shopping.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Lycka till idag!

  Jag funderar på att dra ihop en inredningsträff där jag pratar om inredningstrender och visar upp lite prylar. Sen får de som vill beställa och 50 % av överskottet tänkte jag skänka till välgörenhet och jag vet att om jag ger dig pengarna så kommer de absolut komma i rätta händer! Är du intresserad av detta? Att hjälpa mig att se till att pengarna kommer ”rätt”? Du kan kanske även hjälpa mig att bjuda in folk till visningen genom bloggen?

  De grejer som det gäller är från Living and Rooms kollektion.

  Kram Annelie

  http://www.niehoffs.blogspot.com

  Svara
 • Åh, vilken stjärna du är. Låter som en dröm.

  Tack och stor kram ❤

  Svara
 • Superfina kläder!!! Synd att dom inte var rosa 🙂

  Svara