Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:03 | april 19, 2012

Stolta killar

God kväll. Sitter och väntar på att Revenge ska börja på 3:an. Gillar den serien.

Måste visa mina stolta killar 🙂 De blev så glada över att träffa Tejbz. Han tog sig även tiden och spelade med William och Mio.

De lyssnade på alla spelråd och frågorna haglade.

 

Jag vill inte tänka på hur många segermunkar jag har ätit.

Jag kan verkligen rekommendera dessa munkar… nej, jag menar XBOX 360 och Kinect-spelen.

Har man barn som gillar att spela TV-spel så kan man göra en rolig familjegrej av spelandet. Plus att man rör på sig när man spelar. Din kropp är kontrollen så du måste upp och röra dig.

Nu börjar Revenge 🙂

Puss och God natt ❤

 


9 kommentarer9 kommentarer om “Stolta killar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Stort grattis! Är stolt över dig!
  Coolt att du vann. Shit 🙂
  Go girl

  Svara
 • Grattis!

  Brämhults jordgubb lime, den skulle jag kunna himla litervis. Jäklar vad avis jag blir för den finns inte på affärerna här :-/

  Svara
 • Har inte kinect men vi spelar wii och olika spel där som bowling och boxning mm kul, barnen uppskattar det ju…kramis ps munkarna såg gudomliga ut..*s*

  Svara
 • Va??? Så du vann??? Wieeeeeeeeee….. Nu blir jag superimponerad!Ja, han får nog skämmas lite när man torskar mot en gravid 3 barnsmamma! 🙂 Du är ju grym för tusan gubbar!!!! Kan tänka mig att Mio o William var stolta över mamma WOOOOOW!!!

  Jo men serru höna pöna, idag är det Loppi event på fotografiska. Det står på inbjudan att din man ska vara med på pappa/barn modevisningen som Fru Blankens ska vara med och ordna. Hennes man Per ska också gå visning. Men ni kanske inte ska vara med?! Hade varit kul i ses i alla fall….

  Nej nu måste jag upp och kleta på mig lite smink och kanske ta på sig hålla in trosan! Åker direkt efter jobbet till storstan och vill ju inte skrämma folk.

  Puss puss

  Svara
 • Hej Hanna! Nu e jag oxå medlem här:) har läst din blogg i ett år nu så det var dax;). Såg att du gillar sittpuffar och brickors. Det finns en helt fantastisk affär på drottningtorget i Malmö som heter Casa Marrakech! Du bara måste åka dit nästa gång du e i Skåneland:). Där e sååå fantastiskt fina saker inredning, smycken, väskor, mattor. Allt kommer direkt från Marocko, hon har bra priser oxå. Tror hon har hemsida, värt ett besök. Ha en finfin dag!!

  Svara
 • Brickors ska det stå..

  Svara
 • Neeeej!! Brickbord!!.. Haha

  Svara
 • Hahaha..GRYMT JOBBAT, grattis:)!!!!
  kram Malinapralina

  Svara
 • GRATTIS!! 😀 Jag sa ju att du skulle fixa detta! 😉 Coolt, förstår att pojkarna är megastolta över sin söta mamma! 🙂

  Kram kram

  Svara