Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:28 | april 21, 2012

Del 2 från gårdagen

Hej igen 🙂

William, Mio och Liv fick komma upp på scenen och presentera Andreas. Jag var imponerad över deras frimodighet.

William presenterade honom som chefen över Weisenismen, legendaren, The one and only Andreeeaaas Weiseee! 🙂 .

Alla fick en välfylld goodiebag med allt från Tapas och juice till öronkåpor till barnen och mycket annat.

Det dök upp en liten tjej med orden, "Jag vill också vara med på bild. Ska du lägga upp på bloggen?" Bloggskadad?

Kvällen fortsatte i liggande ställning på soffan, framför Let´s Dance, efter att ha frossat räkor. Liv älskar Let´s Dance.

Hon sitter och ler och kommenterar alla fina klänningar. Igår var hon dock lite förbryllad över att vissa verkade ha glömt sina kjolar 🙂

Klänningarna var så korta. Hi hi.

Hon gillar Camilla Henemark och hejar på henne. Lite roligt tycker jag. Själv håller jag på min vän Camilla Läckberg. Så det var en rysare igår när hon stod sista kvar mot 4:ans härliga vingubbe.

Vem hejar du på?

Nu måste jag köra William och Mio till fotbollen.

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤

 

 

 

 


7 kommentarer7 kommentarer om “Del 2 från gårdagen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vet bara att jag verkligen önskar att det ska gå lite bättre för Camilla Henemark, för jag tycker det är hemskt att domarna har varit så elaka mot henne. De ger inte bara konkret kritik utan rackar ner på henne i onödan. Hon har varit med om tillräckligt med mobbning och man såg så lätt hur ledsen hon blev. Även efteråt så verkade hon ensam. Sånt gör mig så arg och ledsen! 🙁 Därför önskar jag att hon utvecklas mycket och att hon vinner.

  Svara
 • Jag skulle bara kika in och önska er en trevlig dag.
  Kram Lotte

  Svara
 • Jag hejar på Anton och Camilla H, kan liksom inte bestämma mig. Anton är ju så duktig och Camilla är en sån kämpe.
  Hoppas fotbollen går bra trots trist väder.

  //Ulrika

  Svara
 • Jag hejar på Anton,Camilla L, Pernilla, Anders och hoppas att Markus kan slappna av lite mer och bjuda på sig själv. Man kunde inte tro att han var blyg som har kastat kläderna när han har modellat. Många bra! Gillade vingubben som bjöd på sig själv han med! 🙂 Jag tycker det är synd att Camilla H tar på sig en ”offerroll”, fast det är kanske inte så konstigt med tanke på vad hon varit med om? Mitt tips är att ta livet lite mer med en klackspark å slappna av!

  Svara
 • Jag hejar på Anton eller den som gör en bra dans den dagen. Fast jag har lite svårt för Tonys kommentarer ibland.

  Svara
 • Sööööötis! Hihi… Bilden blev ju bra till slut. Du har vanan inne och borde lära mig lite mer om dina fotoskills känner jag. I need them. Tack för igår vännen, så mysigt att träffas. Vad duktiga barnen var på scenen, W har ju talang och leda en egen show ju. 😉 Andreas Weise var svinkul, stod och garvade åt and skämt hela tiden. Kanske att han ska köra nåt sång/humor tjossan framöver.

  Hoppas bäckenet och fogarna är ok. Feel sorry for you…. 🙁

  Hälsa Peter, hann knappt hälsa på honom igår. Bara pladdrade med dig ju…. 🙂 Vi fick en mysig kväll med lite mat och öl här hemma när vi kom hem. Men, gammal nucka som man verkar ha blivit så var vi hemma hos mamma o pappa som var barnvakt redan vid strax efter 10. Snark, är jag 60 eller? 😉

  Puss puss

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Trevligt det var på loppi i går, och du är alltid lika glad och trevlig när man kommer fram och hälsar=) Barnen är ju för underbara, Liv är ju för söt sa till henne vilken fin klänning du har och då svarade hon det är en tröja =) gulleskrutten hon har koll på modet ! Hon är ju för söt. Och duktiga på secen var dom, William ser man en blivande konfranser eller något liknande och Mio likaså underbara barn du/ni har. Hoppas att du inte har allt för ont med foggen. Ta hand om dig massor med kramar Jessica

  Svara