Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:15 | april 25, 2012

Snart är det kalas

Hej min vän. Dagen börjar gå mitt sitt slut men det är ändå fullt upp. Barnen leker, middag ska lagas, tvätten hängas, ja du vet hur det är 🙂

Idag har jag snosat på bebis. Åh, lilla Fiddeli är så fin. Blir tokig av längtan efter min bebis.

Sleeping beauty.

Jag, Jessica och en sovande Fiddeli har gjort IKEA. Jag köpte äntligen sängen till Liv. Nu återstår bara för mig att skruva ihop den. Tog även en sväng till Toys R Us och köpte Livs födelsedagspresenter. Hon kommer bli så glad för sina presenter.

Tänk att det redan gått tre år sedan hon föddes. Har du hängt med mig från då jag började blogga har du kunnat följa varje dag från att jag var gravid i fjärde månaden med Liv.

På lördag fyller hon och på söndag ska hon ha kalas. Hello Kitty-kalas.

Köpte det här tårt- och kakfatet också. Jag ska baka bullar, muffins och brownies (håll tummarna) till på söndag. Så det här vackra fatet kommer bli perfekt.

När jag kom hem så följde William med mig till förskolan och hämtade Liv. När vi satt i bilen så noterade han att jag hade hans solglasögon på mig. Lånade dem då jag inte hittade mina. Han tittade på mig och sa:

Mamma, du ser ut som en tonåring. Tänk om polisen stannar dig för de tror att du är en tonåring som är ute och kör bil!

Jag bara väntade på följdfrågan om att det var något han ville ha, men den kom aldrig. Underbara unge 🙂

Många år sedan jag var tonåring men jag blev väldigt glad över kommentaren.

När Liv kom hem tog hon med sin bebis på toaletten och tappade upp ett bad till den. Hon tvättade den noggrant och lindade sedan in sin bebis i en handduk. Klädde och nattade den. Snacka om att hon kommer bli världens bästa storasyster.

Hur har din dag varit?

Stor Kram ❤


21 kommentarer21 kommentarer om “Snart är det kalas”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Haha, skön kommentar från din W! Gulle!

  Ha en fortsatt fin kväll!

  Kram /Katta

  Svara
 • Vad blev det för säng till Livan?

  Kramen, din tonåring!! 🙂

  Svara
 • Minnen, en söt säng med snirklar. Riktig prinsess-säng 🙂

  Kram

  /H

  Svara
 • Åh gos med fiddeli!
  Själva har vi varit på bvc och mätt och vägt vår lite större bebis, varit på barndans med storasyster och nu softar jag i soffan.
  En skön dag!

  Lycka till med ihopskruvandet av sängen…kan va lite klurigt ibland ju.
  kram

  Svara
 • Så mysigt med bebisgos, det hade jag igår 🙂 Jag har följt dig sen den dagen du började blogga och jag hänger med än haha.
  Ha en bra kväll
  Kram Lotte

  Svara
 • Hej Hannah!

  Vilken fining hon är lilla Fiddeli. Och vilket sött namn <3 Förstår att du längtar massor efter idag. Du får se till att träffa Jessica mkt nu för att dämpa ditt bebissug. Eller blir det värre då?! Gosigt är det i alla fall.
  Liv kommer bli en jättefin storasyster. Hon laddar järnet nu. Så söt! Hon förstår nog att det är dags snart 🙂

  Vilket fint tårtfat du hittade. Ska ta och härma och köpa ett jag med. Tänker mig somrig gräddtårta med jordgubbar. Gott!

  Denna dag innehöll 1 års besök på bvc med spruta för oss. Oj vad han skrek men det gick över fort. Skönt! 81 cm lång nu och väger 11.070 kg. Stora killen.

  Önskar dig en mysig kväll!

  Kraaam <3

  Svara
 • Ja, det blir bara värre då 🙂

  Stackars Lill-prinsen. Skönt att det gick över fort och hoppas han inte mår dåligt av sprutan.

  Kram kram

  /H

  Svara
 • Vilken otroligt fin pall! Vart är den ifrån? Märke?

  Svara
 • Den köpte jag på SIA för två år sedan.

  Kram

  Svara
 • Herregud, hon är ju sötare än socker den där ungen! 😉

  Vilken av sängarna blev det från Ikea förresten?
  Själv har jag snöat in mig på ”minnen” tror jag den heter.. den där vita, gammaldagsa saken .. såå fin! 🙂

  Svara
 • Det var den jag köpte till Liv 🙂

  Så söt säng.

  Stor kram

  /Hannah

  Svara
 • Hej Hannah…Tänk vad jag minns den dagen LIV föddes och har följt dina dagar lååång tid*L*
  Nu är det snart lillasyster som ska komma… jag drömde ju att hon skulle heta GRY
  *L*
  Härlig och trevlig blogg ….stor kram

  Svara
 • Vilken goding lilla Fiddeli är! Förstår att du längtar efter eran lilla prinsessa ännu mer när du får mysa med en bebis, men snart är det din tur också!
  Men vilken komplimang att få höra att man ser ut som en tonåring, det är bara att suga åt sig av sådana kommentarer!! 🙂
  Jättefint tårt/fikafat! Jag håller alla mina tummar och tår för att bakningen går vägen, men de senaste gångerna du har bakat har det gått kanonbra!! I alla fall vad du har visat för oss på bloggen 😉

  Jag har haft en bra dag med jobb, husvisning och träning. Nu väntar och längtar jag efter att Grey´s skall köra igång 🙂

  Ha det bra och ta hand om dig!

  Svara
 • Jag var inne och läste Victorias blogg.Hon hade lagt ut en bild på CLOETTAS NYA JULISKUM I SMAKEN COLA ELLER PÄRONGLASS och då tänkte jag på dig Hannah som precis som jag älskar juleskumtomtarna;) Så nu får vi hålla utkik.

  Svara
 • En bra dag med jobb och träning! Vilket fint tårtfat! Praktiskt och snyggt med lock.

  Svara
 • Alltid lika kul att höra barns kommentarer! 🙂 Ja, tänk vad tiden går fort! Känns som det inte alls var länge sen du bloggade från förlossningsrummet, var det inte så…? 😉 Hoppas det blir ett trevligt kalas på söndag!

  Svara
 • Hej!
  Jag håller me William, du SER ut som en tonåring. Och en snygg sådan! Tycker alltid du ser så fräsch och snygg ut! Tom osminkad och hur många gör det?!

  Förstår att du längtar efter din lilla sessa, själv planerar vi dop då vi fick en liten gosse för tre månader sen, vår första! En liten Tage!

  Svara
 • HAR OCKSÅ GULLAT MED BEBIS IDAG, så mysigt när man får joller och leenden tillbaka. Stora tjejen snart 3 år, min Filippa blev ju 4 i januari (27) idag är de 3 dagen hon ligger i egen säng och verkligen sover där, kors i taket haha. Förstår din längtan till andra lilla prinsessan kommer, ha ett jäte bra kalas till helgen och Grattis till Livs 3 årsdag i förskott. Kram Kerra

  Svara
 • Åhh vad jag längtar efter bebis! Väntar mitt första barn till slutet av juli! Magen börjar bli stor och jag är bebissjuk!!! Svårt gå förbi alla affärer som sääljer bebissaker och kläder!! Åhh vad jag vill snutta med bebis!!

  Svara
 • Men så SÖT Liv är!! Får man mycket kärlek så har man mycket kärlek att ge
  🙂 Vår tjej Line är snart 7 men har lekt på samma rara sätt med dockor ända sedan hon hon lärde sig gå!! Hennes rum är proppfullt med dockvagnar i olika modeller och massa andra dockgrejor.

  I övrigt håller jag med William!! 🙂

  Kram/Helena

  Svara
 • Ååh ja det är så underbart med små bebisar! Kommer ihåg när du bloggade på mama och väntade Liv:) Och snart har du en till liten bebis,åh mys! Jadu, åren går verkligen fort! Min lillebror har nyss fyllt 4, jag fattar inte. Och ang kakor, klart du kommer lyckas,fina du. Hehe skön kommentar utav William också, och lilla Liv kommer nog bli en otroligt bra storasyster:) Du ska vara så stolt över dina barn, de är så himla fina på både in och utsidan! Kramar i massor till dig och din familj. <3

  Svara