Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:44 | maj 3, 2012

Let´s Dance

God kväll min vän. Nu är vi hemma från genrepet och familjen sitter bänkad i soffan och tittar på det vi precis sett 🙂

Om du missat det så är Let´s Dance ikväll istället, för imorgon börjar Hockey VM. Suck.

Barnen väntade med spänning, särskilt Liv. Hon var helt starstrucked.

Camilla "the body" och Calle.

Jessica i en fantastisk Lars Wallin-klänning och David.

Heja Camilla!

Härliga Anders.

Undra vem som ryker ikväll? Spännande!

Puss och Kram ❤

 


8 kommentarer8 kommentarer om “Let´s Dance”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kul att vara på plats, förstår att Liv var uppspelt inför kvällen 🙂 Det var synd att Anders åkte ut, jag tycker han verkar vara en rolig man.

  Ha en fortsatt fin kväll!

  Svara
 • Åh vad roligt att få vara däääääär, vill också! Barnen ser ut att stortrivas. Jag förstår att du längtar tillbaka, jag har en hemlig dröm om att också få göra Lets Dance. 🙂 Jag älskar dans och är så impad av alla dansare!

  Själv har jag precis landat i soffan efter att ha varit på akuten med min äldsta pojke Theodor. Kattfan bet honom riktigt illa när dom busade och enligt sjukvårdsrådgivningen ska man ( om det blivit hål ) åka in till akuten inom 12 timmar för att få det kontrollerat. Kattbett kan vara riktigt aggressiva. Nu ska han äta penicillin i 5 dagar. Plutten….

  Nä, nu ska jag försöka varva ner, det är så svårt när man varit med om sånt här.

  Puss & Kram

  Svara
 • Kul att se på riktigt! Ha det gott! //Ulrika

  Svara
 • Gud så kul för både dig och barnen att se det live!
  min dotter skulle älska det sitter som fastklistrad vid tvrutan när det är dags=)

  hoppas att ni hade en toppen dag!!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Säg den glädje som varar länge.
  Fortfarande strul med att skriva kommentar på andras bloggar, förutom din.
  Sen följer även ”remsan” där man går in på olika bloggar med hela vägen när man ska läsa, det har gjort så den senaste veckan, något fel eller?
  Mycket irriterande då man inte kan se bilderna eller läsa texten riktigt. 🙁
  Kram <3

  Svara
 • Fy va kul å se det live. Här är vi 3 läger, jag och inneboende svägerska håller på Anton, flickorna på Pernilla som åkte ut, å Johan som gömmer dig vid datorn när programmet börjar:) Ja suck för hockeyn, där rök fredagsmyset:( ha en mysig helg, håller tummarna för lite sol:) kram

  Svara
 • Hej Hannah. Jag måste bara fråga varifrån jackan är so Liv fick av Fnulan. Den är ju så fin. Vill ha en sån till min tjej också 🙂 kram

  Svara
 • alltså dina barn är ûbersöta. Jag e dock lite svag för Mio…såå söt! Han påminner mig sjukt mycket om tennisspelaren Nadal. Hehe…

  Svara