Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:49 | maj 8, 2012

Sagoskog

God morgon min vän. Har varit vaken i flera timmar men tycker ändå att ett god morgon passar bra.

Målade klart ena väggen igårkväll och har grundat en annan. Var spänd att visa Liv förvandlingen från Williams mörkgrå väggar till de ljusa vita i hennes blivande rum. Hennes första reaktion var, ”Men mamma, jag villl inte ha vitt jag vill ha roooosa!”,

Ja ja, det får väl bli en rosa vägg då 🙂 Ska fara till måleributiken i eftermiddag och köpa en rosa färg till den tredje väggen. Inga fyra väggar att måla i alla fall för ena är bara fönster. Skönt, för jag känner lite som Fashiolita (som kommenterade igår) att jag vill börja gråta. Det ser så amatörigt ut. Lite färgdropp och fläckar här och var.

Men det blir nog bra.

Nu ska du får höra min nya plan. Jag skiter i fondtapet och istället ska ena väggen målas av Linn. Du minns hon som gjorde de vackra målningarna på barnhemmet i Indien.

Linn målar så det blir ett djup, nästan 3D. Man vill ju ha känslan att man kan gå in i sagoskogen.

Tänk dig en sagoskog med ett rosa slott, små kaniner, fjärilar och kanske en liten älva bakom ett träd.

Åh, vilken dröm att få det. Det ska Livan ha!

Snart ska jag in till stan på 3D ultraljud. Ska bli spännande att se hur lilla flickan ser ut. Gjorde ett sådant ultraljud med Livan, och när jag tittar på de bilderna idag så ser man verkligen att det är hon. Så häftigt.

En annan rolig sak som du genast måste boka om du bor i närheten av Göteborg. Be mannen eller en kompis att vara barnvakt, hundvakt eller om du helt enkelt kanske inte har någon/något som behöver passas. För nu kommer Bloggfamiljens tjejkväll till Götlabooorg!!!

Torsdagen den 24 maj är nu bokad. Mer info om tid och plats kommer. Jag vill bara att du redan nu ska börja planera 🙂

Kvällen är gratis och det kommer bjudas på mingel, snittar, dryck, musik, tävlingar i mängder, tejejsnack och så kommer du gå hem med en välfylld goodiebag.

Hoppas vi ses!

Tack för att Du finns.

All Kärlek ❤

 


26 kommentarer26 kommentarer om “Sagoskog”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jaaaaaaaa! Äntligen blir det tjejkväll i Göttebårg. Jag kommer absolut 🙂

  Tror att det kommer att bli såå fint i Livs rum, ser fram emot resultatet.

  Ha en fin dag!

  Kram

  Svara
 • Vad mysigt med en sagovägg!! Vilken bra idé 🙂 Den kommer Liv säkerligen jubla över…
  Jag längtar så tills vi hittar vårt drömhus där jag kan inreda lillans rum.. eller jag kanske ska anlita någon direkt.?! 😉 Jag skulle vilja ha en fin sagovägg jag med 🙂

  Sköt om er!
  Kram kram

  Svara
 • En sagovägg var en bra och rolig idé, det kommer säkert bli jättefint!! Linn har verkligen gjort väggarna fina i barnhemmet i Indien så hon kommer alldeles säkert lyckas med något vackert i Livans rum 🙂
  Kul med träff i Göteborg!! Eftersom jag är därifrån hade jag mer än gärna kommit på träffen, men det passar dåligt med jobbet när det är på en torsdag 🙁 Men ni kommer garanterat att få en superkväll och jag känner flera som alldeles säkert kommer dyka upp 🙂

  Ha en bra dag och spännande att få se hur lillsa sessan ser ut där i magen 🙂

  Svara
 • Hej fina du!

  Å denna gången ska ja banne mig komma på träffen 🙂 Jag bor ju trots allt inte så långt ifrån Göteborg 🙂

  Behöver man anmäla sig någonstans?

  Kram

  Svara
 • Men åhhhhhh, då är jag ju upptagen mellan 17-19 ;o( Är det hela kvällen? Vart anmäler man sig?

  Svara
 • Min kille målade min yngsta systerdotters första egna rum i helgen, i rosa, och det blev såååå fint. Försökte övertala honom att vi skulle ha en rosa vägg hemma, men det gick inte :D.
  Idag ska jag också in till stan och lyssna på min bebis hjärta för första gången <3.

  Kram

  Svara
 • Tråkigt att du inte kan svara på kommentarerna om fel på hemsidan när man skriver och det är fler än jag som har gjort det.
  Skylla på att vi ska ta det lugnt och vänta eftersom det tar tid är bara nonsens, det har varit så här i 2 veckor och det spelar ingen roll vad er tekniker säger, det är er sida det är fel på.
  Kommer att bojkotta denna bloggen så länge inget händer.

  Svara
 • Vet du en sak? Jag tycker du ska bojkotta den här sidan då! Jag försöker ALLTID svara på frågor. Senast i förrgår svarade jag på vad teknikern trodde var fel på sida. Skyller inte på ett något men som du vet så har det varit helg. Peter var på möte igår och hela sidan ska byggas om rent tekniskt för de som gjorde det innan tog billiga genvägar som gjorde att det inte alltid funkar som man vill. Vi på Bloggfamiljen (vilket är jag ochPeter) gör vårt bästa för att allt ska fungera. Tyvärr är vi inte en Bonnier-ägd sajt med pengar i överflöd eller sitter med massor av anställda som kan fixa allt så fort vi eller du vill och knäpper med fingrarna. Vi gör vårt bästa och det är mer än nog.

  Inom kort så ska allt fungera. Orkar man inte med att man i te alltid lyckas logga in, menyfältet följer med mm ja då får man helt enkelt bojkotta som du eller ha överseende och tålamod!

  Svara
 • Troligtvis är det en version av Internet Explorer som inte är anpassad efter vår kod. Vi håller på att försöka fixa det och förhoppningsvis är det löst inom kort. Jag förstår att det är irriterande och hade jag varit tekniker hade det varit löst. Nu är det dessvärre inte så och då måste vi köpa tjänsten vilket vi nu gjort. Vi har som Hannah skriver inga anställda som arbetar med vår teknik och därför blir det dessvärre dröjsmål ibland eftersom vi är ett litet företag. Jag har full respekt om du tycker det är uselt men vi gör vårt bästa med vårt lilla företag. Om du fortfarande inte tycker ovanstående så tycker jag du gör helt rätt som väljer att bojkotta oss.

  Svara
 • Hej!
  Det var absolut inte meningen att trampa varken dig eller Peter på tårna. 🙁
  Men efter att ha läst er förklaring så tänker jag verkligen ge det en chans då jag verkligen gillar din blogg.
  Tack för era svar och ha en bra dag. 🙂
  Kram <3

  Svara
 • Men gud så kul! hur funkar det? är det för alla som är medlemmar här på sidan? måste man varit medlem en viss längd? vore ju jätte roligt att åka på och komma bort en kväll!=)

  Svara
 • Den 24:e är bokad! Vad roligt med lite egen tid. Det får man aldrig för lite av…..

  Tror säkert att Livs rum kommer bli ursnyggt!

  Ha en fin dag!/Kram

  Svara
 • Men shit så fint!!!

  Jobbar hon på beställning? skulle jag vilja ha i min dotters rum ju!! något som ingen annan har=)

  Svara
 • hej fina hannah..
  ja har inte kommenterat på ja vet inte hur länge som helst nu..
  men va skoj att ni kommer hit .. på tiden .. självklart dyker ja upp 🙂
  det kommer bli kanon fint i Livans nya rum 🙂

  kram vi ses i gbg 🙂

  Svara
 • Hej Hannah.

  Låter som om Livs rum kommer bli hur fint som helst 🙂 Du e duktig du!!!!
  Så roligt att fixa i barnens rum. Vi gjorde iordning nya rum till dottern i sonen när vi flyttade till hus och det blev såååå bra 🙂
  Skall bli spännande att se resultatet av Livs rum.

  Har en annan liten fråga. Min lila tjej fyller snart 3 och har tänkt ha lite barnkalas för henne. Hur hade ni det på Livs kalas? Några speciella lekar aktiviteter? Jag är så kass på att komma på saker mer än fiskedam ha ha 😉 Ofta så sköter de ju sig själva med lek och underhållning i den åldern, så det kanske räcker med lite fiskedam och lite gott att äta på. Har du några andra tips tar jag tacksamt emot dem 🙂

  Vad roligt med tjejträff i Gbg!!!!! Jag hoppas verkligen jag kan komma för har aldrig varit på någon tidigare. Hur går man tillväga för att anmäla? Eller det kanske kommer mer info senare….

  Hoppas du får en fortsatt härlig dag! Är sååå roligt att läsa din blogg 🙂

  Kram på dig!

  Svara
 • Men åå så fint- vilken duktig tjej 🙂

  Spännande med 3-d ultraljud ju! Lycka till

  Svara
 • Hej Hannah!

  Åh en sagovägg 🙂 Liv kommer att bli helt överlycklig. Linn målar såå vackert. Vilken bra idé tycker jag.

  Spännande med 3D ultraljud och bild på er lilla tjej. Undrar om hon kommer att vara lik Liv.

  En annan sak. Tänkte passa på att säga att jag tycker att bloggfamiljen är en kanonblogg. Det finns nåt för alla beroende på vem man är eller hur man mår. Man blir alltid glad över att kika in. KUL! Sen blir man helt slut efter att ha kört intervallpasset som står på PT:ns sida. Men man mår bra och det är också kul 🙂 Ni gör ett fantastiskt jobb med bloggfamiljen Hannah och Peter. Kram på er <3

  Nu ska jag ut och köpa tandkräm, shampo och toapapper. Jobbigt när sådana grejer är slut. Tycker vi bojkottar det 🙂

  Ha en fin dag!

  All kärlek <3

  Svara
 • Åhh jag e ledig på torsdagen, så ska nog kunna ha möjlighet att åka iväg. Vad kul, vart är det tänkt att vara?, inte långt från stationen hoppas jag haha, åker från Skövde. Tar nog ev min äldsta dotter med mig, hon är 21 🙂

  Vad fint de blir , är det målningen i Livs rum? ett riktigt sagorum blir det, klart hon vill ha rosa, hehe Filippa har rosa väggar och en prinsessvägg(fond) kan säga att jag idag faktiskt ångrar de rosa väggarna, men men nu blir det flytten till stan och nu blir det mer åt de romantiska hållet, mycket blommor tror jag de ska bli 🙂 vi får se…spännande med 3d ultraljud, snart e det dags, vilket datum var du planerad nu igen? kram och ha en bra dag!

  Svara
 • såg även att de var på barnhemmets väggar målning var på 🙂

  Ha en toppen dag, kram

  Svara
 • ps bloggminglet mena jag ju givetvis att jag vill komma på 🙂

  Svara
 • Åh, hade varit så kul att komma på bloggträffen när den äntligen kommer till GBG. Typiskt nog jobbar mannen i Kina den veckan och svärföräldrarna och kusifinerna är i Grekland och det är nog dom som kan vara barnvakt mitt i veckan…för barn är väl helt uteslutna? Min 4-åriga prinsessa som älskar rosa hade nog annars gärna minglat runt med Liv en stund.
  Hade verkligen varit så roligt att få träffa några av oss här inne.

  Hur som helst, jag tycker ni gör ett fantastiskt jobb med bloggfamiljen. Tycker också ni är fantastiska som vill bjuda så mycket på er själva som ni gör. Spännande med 3D bilder, det tog aldrig jag med mina.

  Nu ska jag jaga barnvakter…hur anmäler man sig och hur många kommer att få komma?
  Annars hoppas jag att ni alla får supertrevligt tillsammans!

  Kram på er!

  Svara
 • Hej

  Ohh lite smått avundsjuk på lilla Liv som får ett snyggt prinsessrum 😀

  24 maj är nu bokat, självklart vill jag vara med på träffen har ju länge väntat på att ni ska komma till GBG.

  mvh Renata

  Svara
 • Hej Hannah!
  Längesen jag skrev här nu, men jag läser varje dag!
  Kul med en bloggträff i Gbg, siktar in mig på att komma!
  Har målat vår dotters rum i ljust ljust rosa, blev väldigt fint! Skall bli kul att se hur Livs rum blir, och de andra barnens.
  Kram

  Svara
 • Ser fram när ni väljer Helsingborg, sundets pärla till en bloggkväll!!!!

  Svara
 • Fram emot, ska det ju stå……;-)

  Svara
 • Åh, vad trevligt! Hur anmäler man sig? får man ta med en väninna?

  Tror säkert det blir jättebra i Livs rum! 🙂 Jag har själv målat dotterns rum, den enda som är kritisk är jag själv som såklart bara tittar på de ställena som jag är minst nöjd med…

  Svara