Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:34 | maj 23, 2012

Rejks

God kväll min vän. Tack för tips och inbjudningar 🙂 Vi har dock lyckats hitta ett hotell, så nu ligger vi alla tre i en liten unken, illaluktande säng och ska försöka sova. Liv sover i och för sig redan. Hon ligger utslagen tvärs över sängen med huvudet på Peter och fötterna väldigt nära min näsa. Ingen kickspark tack!

Innan vi kom till hotellet åt vi middag på Räkan. Åt räkor som om det inte fanns en morgondag.

Liv styrde sin båt med räkor till bordet.

Åh, kom precis på att jag missat Grey´s 🙁

Nej, nu måste jag försöka sova. Är helt slut i kroppen.

God natt ❤

 


1 kommentarerEn kommentar om “Rejks”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Nu kom jag in, ni verkar haft strul med sidan i natt?
    Skönt att ni hittade sovplats.

    Ha en skön dag
    Kramar!

    Svara