Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:56 | maj 31, 2012

Moses i vassen

God kväll vacker. Ligger i sängen men det är omöjligt att sova så jag skriver till dig istället. Bebis är vaken och kickar som aldrig förr. Hon gillar att vara vaken sena nätter och tidiga morgnar.

Idag kom Moseskorgen som jag köpt till bebis. Den är så fin. Hon kommer nog sussa gott i den. Det blir perfekt att kunna flytta runt henne i den när hon sover. Lätt att bära upp och ner för trappan här hemma.

Liv gillar den och har redan bäddat med gosiga filtar i den till sin lillasyster. Man märker att hon tycker det ska bli spännande och roligt att bli storasyster. Hon är stolt och pratar med magen, berättar hur mycket hon älskar och längtar efter henne. Men hon känner också av att något annat som gör henne lite orolig. Idag har jag knappt känt igen henne.

Hon är oerhört mammig och trotsig för tillfället. När jag frågar henne varför, hon gjorde något som inte var okej, så svarar hon därför!

Hon gör tvärtemot allt jag säger men får snabbt dåligt samvete och kryper upp hos mig och säger, Förlåt för att jag var arg och sur. Flera gånger om dagen säger hon att hon älskar mig och vill gosa. Lilla tussen. Hon behöver aldrig oroa sig för att bli bortglömd ❤

Imorgonbitti flyger vi ner till malmö. Jag har lite jobb där nere och så ska jag vidare till Göteborg för ett stort fotojobb för mamma/barn-kläder.

Ska även passa på och bara ge Liv full uppmärksamhet och gosa så mycket det bara går. Det är pappahelg för pojkarna så det blir bara jag, Peter och Liv som far ner.

Måste upp tidigare än vanligt imorgon så jag hinner packa och fixa inför resan. Så nu tackar jag för mig 🙂

Sov så gott.

Stor Kram ❤

 


8 kommentarer8 kommentarer om “Moses i vassen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Söt korg, den kommer lillan sussa goot i 😉

  Lilla Livis, klart hon känner av att det kommer en liten till familjen, hon är rädd att bli åsidosatt, tills nu har bara hon varit familjens lilla prinsessa… Den platsen får hon nu dela med en liten prinsessa till,:) men det kommer gå över, hon kommer bli sååå glad för lillasyster, det kommer ju vara hennes egna riktiga docka 😉 Men det kan ju ta tid i början, att vänja sig… Så härligt med stor familj, jag vill ha ett barn till NUUU!! hihi… 😀

  Kram tilll er och klä er varmt, kallt i skåneland nu, tyvärr…

  Svara
 • Men lilla lilla hjärtat. Ja, förändringen kryper närmare och Liv ska få en ny roll. Läste mycket om det där när jag väntade Elliot och Thedde skulle bli storebror. Å det är ju en rädsla för att bli åsidosatt. Tänk att dom små hjärtana förstår så mycket ändå och bär på en så stor oro som att bli åsidosatt? Tänk om man kunde förklara för dom att ett mammahjärta rymmer exakt lika mycket kärlek för alla barn man får. Tufflan…

  Ha en fin resa till Malmö! Puss & Kram på er!

  Svara
 • Men lillgumman då.. förstår att det lär kännas lite läskigt och spännande på samma gång för henne. Hon vet ju inte vad som väntar! Det låter ju jättemysigt o som en toppenidé med en Liv-helg nu då 🙂
  STOR KRAM!

  Svara
 • Fiiin Moseskorg.Jag hade en likadan till min son.Dom går tydligen aldrig ur tiden.Detta var alltså 39 år sedan. Borde sparat till barnbarnen;)Kram.

  Svara
 • Åh vad fin! Jag köpte en takvagga från livinginabox (fair trade) till Milla. Lite samma stuk på den.
  Ang mammighet och trots så är det säkert en kombo av ankommande bebis och åldersrellaterat, vilka barn i den åldern är inte så? 🙂
  Tack för senast (Tjejträffen i Göteborg)
  /Madde

  Svara
 • Men åh vilken fin! Ser sval och skön ut att vila i. En sån vill jag också ha. Till mig alltså, inte till barnen… 🙂

  Svara
 • Men gud vilken söt korg! Nu längtar till o med jag efter lilla lillasystern till Liv. ♥

  Klart hon är lite orolig. Hon förstår nog att ngt kommer få lite mer fokus snart.
  Men med den älskande familjen som ni är så kan det inte bli fel.

  Men det är ju bara naturliga känslor från henne.

  Minns att min farmor o farfars katt blev smått galen när jag fötts o fick all uppmärksamhet. Lite samma sak.
  Livet.

  Kram o trevlig helg på er!

  Svara
 • Hoppas ni får en fin helg i Skåne! Mysigt med Liv-mys!

  Svara