Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:29 | juni 5, 2012

35 veckor av växande liv

God morgon min vän. Ligger i sängen och försöker väcka Liv. Pojkarna är uppe och äter frukost.

Pojkarna är hur lätta som helst att väcka. De går upp nästan med en gång. Men Liv, hon är en riktigt trött liten typ 🙂

Bebis är morgonpigg i klickade igång dagen för flera timmar sedan.

Är nu i vecka 35.

20120605-073208.jpg 20120605-073303.jpg 20120605-073319.jpg

Nej, nu måste jag nästa utsätta Liv för min morgonandedräkt. Den lär nog få henne att vakna och undra vad som hände.

Önskar dig en fin dag ❤


8 kommentarer8 kommentarer om “35 veckor av växande liv”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tänk snart har du bebis här, så mysigt:) . Nästan framme i stan nu å sååååå trött, men det är ju ledigt imorgon, så skönt:) sova sova sova:) ha en bra dag, kram

  Svara
 • Tänk att snart är lilla ”mini Liv” färdigbakad och redo att träffa sin familj, inte långt kvar nu 🙂 Det har varit spännande att få följa hennes utveckling och växande i magen och skall bli kul att få fortsätta följa slutet av graviditeten och tiden utanför magen också 🙂

  Lycka till med väckningen av fröken morgontrötter och ha en riktigt bra tisdag!

  Svara
 • Hej vacker…

  Så roligt med en bebis och att det nu inte är alls lång tid kvar 😀

  Tänker på er….

  Kram Lommo

  Svara
 • Önskar er detsamma 🙂 kram

  Svara
 • 40 dagar kvar min vän!!!! Wow….snart är hon verkligen här. Baka baka liten bebis… Vad härligt! Tycker dock, beträffande bilderna från igår att det är HEEELT GAAAALET att du bara har ynka 40 dagar kvar till förlossning och är värsta puddingen. Det är för mig ett mysterium kvinna! Vad/hur gööööööör du?! Gener? Var mamma lika vacker höggravid tro?

  Ha en skön dag…. Själv sitter jag på baksidan och suger i mig av solen som äntligen tittar fram, behöver soooool!!!! Man blir knäpp av vädret som är nu känner jag, jag är så utsvulten på värme, uteserveringar, gott frostigt i glasen, fetstora solglajjer, sommarkläder, sommarklackar…. Gaaah, jag blir knäpp! Vill haaaaa!!!

  Puss vacker!!

  Svara
 • Vad skönt att vara i v 35. Själv är jag i vecka 30. Tycker det går så segt. =/

  Svara
 • Hej vackra du!

  Tycker du verkar vara en så underbar tjej Hannah! Vacker både på insidan och utsidan! Skulle bli jätteglad om du ville titta in på min sminkblogg. Många tycker att du och jag är lite lika och det tar jag som en oerhörd komplimang 🙂

  Kram!

  Svara
 • Och här är min adress till bloggen förresten 🙂

  glossynette.blogg.se

  Svara