Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:19 | juni 7, 2012

Blommor, bebbar och böcker

God eftermiddag min vän. Idag har Linn varit här och tittat på Livs rum. Hon ska skissa under helgen och på måndag och tisdag ska hon måla Livs sagovägg. Åh, det kommer bli så fint.

Jag har tagit en lugn dag. Fyllt kylen, köpt böcker, slappat och vilat. Jag behöver verkligen all vila jag kan få. Är så trött hela tiden och kroppen värker. Usch, inte alls kul. Jag vet inte hur jag ska orka vänta fem veckor till. Jag kan ju knappt klä på mig själv, och så längtar jag så mycket efter henne.

Köpte två vackra vita hortensior idag. En som jag ska ha ute och en inne.

Köpte även en snygg betongkruka, på min favoritbutik Ombonat här i Sigtuna, till min ute-hortensia.

Busungen.

Liv har fått för sig att hon inte vill borsta sina tänder. Hon vägrar! Imorse försökte jag med allt, Tandtrollen kommer äta upp dina tänder så de lossnar. JAAAA, jag vill tappa mina tänder, som William och Mio! Hm, den funkade så där. Det bästa ”hotet” som funkar i alla lägen är att det inte blir någon förskola. När jag sa att hon får vara hemma istället så gapade hon med en gång 🙂

Trots att jag nu vet vad som funkar så köpte jag ändå en bok om att borsta tänderna.

Även pojkarna fick en bok till vår kvällsläsning. Nu har vi läst ut bokserien så det var dags för en ny bok.

Nu ska jag få i pojkarna mellis innan de ska på fotbollsträning.

Nu får du vara snabb för är du en av de första fem som tävlar i IPRENJAKTEN så vinner du en massage på Liveit. Kom igen nu! Fem presentkort på massage väntar.

Allt gott.

Kärlek ❤

 


11 kommentarer11 kommentarer om “Blommor, bebbar och böcker”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej. Gå in på http://www.hjalpmig.wordpress.com
  Handlar om en små barns mamma som hamnat i skiten med ekonomin. Berör extra för jag har själv barn och har haft dålig ekonomi för några år sedan och vet hur det känns att inte kunna ge barnen paket eller knappt mat.
  En ynka 10:- för oss är ingenting men om flera tusen bidrog bara med det tänk vad det skulle hjälpa dom.
  Man borde stanna upp och tänka efter mer

  Svara
 • Känner igen det där med att vägra borsta tänderna, jag ”hotade” med inget mer lördagsgodis ”-Jag klarar mig utan” blev svaret. Jag berättade om tandtrollen ”-De finns inte på riktigt mamma” blev det svaret. Jag lånade böcker på biblioteket men inget hjälpte så jag gjorde väl något väldigt ”opedagogiskt”, jag hittade bilder på Internet på tänder som såg hemska ut och sa att så kommer tänderna att se ut om du inte borstar dem. Det fungerade 🙂

  Svara
 • Du är så fantastiskt vacker, det bara strålar om dig! Vackraste gravida kvinna jag sett 🙂 kram

  Svara
 • Såå fint med vita hortensior!

  Ha en fin kväll! Kram /Katta

  Svara
 • Hos oss slutade all tandborstvägran när flickorna fick varsin el-tandborste (lila eller rosa) med BARBIE på motiven.
  Köpta på ÖoB för 50;- st! Kanske hade varit något för Liv?

  KRAM

  Svara
 • Haha. Min treåring önskar också att hennes tänder ska trilla ut. =)

  Svara
 • Hannah you got mail snälla om du har tid så läs det. Kramar Therese

  Svara
 • Hej!! Min äldsta dotter (8år numera) var hopplös ett tag och ville inte alls borsta tänderna så vi kom fram till en lösning som håller än idag, ett bus i veckan!! Alltså så får hon en dag i veckan att vara busig på och inte borsta tänderna. Detta gäller dock bara en gång per dag och vecka så är hon busig en morgon så måste tänderna borstas på kvällen. Avtalet gäller inte lördagar heller såklart 😉 Lätt att sätta ett kryss i almenackan eller liknande så dom själva lätt håller koll på dom busfria dagarna för stora som små glömmer alldeles för lätt när det nu var busigt 😉 Roligt att följa dig o din familj på bloggen, tack för att vi får vara en del av er!

  Svara
 • hortensia är fint men hoppas inte du är lika dåligt som mig med att vattna 🙂 de behöver mycket vatten har jag märkt och så fort jag köper en så dör den inom ett par veckor. Jag är hopplös 🙂

  Svara
 • Snygg kruka! Bara älskar vita blommor!! Kramar

  Svara
 • Underbara bilder! 🙂
  Kram

  Svara