Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:20 | juni 9, 2012

Nybakad

God lördag min vän. Allt väl?

Hade inte en lugn stund över igår, därav min frånvaro. Sorry 🙂

På Ikea köpte jag ett litet kök, bord och stolar, matta och blommor till Livs MiniHus. Det är lite provisoriskt just nu för jag har inte målat väggarna inne huset. Men det ska jag ta tag i.

Ska traska ut i det blöta gräset efter frukosten och ta bilder så du kan se.

Det är inte bara gräset som är blött. Glömde ta in våra utekuddar, skor och annat igår och det har ösregnat inatt. Suck!

Igår kväll grillade vi, bakade kladdkaka och hade vänner på besök. En mysig fredag.

Ullis, som också är gravid, hennes man Max och deras dotter Amanda hälsade på oss.

Nu äter vi frukost. En helt galet god sådan. Nybakat bröd dierkt från ugnen med massor av smör som bara smälter. Mmmmm! Jag är i himlen.

En rufsig, gosig morgonMio.

Idag är det dubbelkalas på agendan. Först ut är Loke, Livs kompis som fyller 3 år och sedan far vi till mamma och Gunnar och firar Gunnar som fyllde år i onsdags.

Hur ser din dag ut?

All Kärlek ❤

 


9 kommentarer9 kommentarer om “Nybakad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Härligt Hannah! Jag sitter själv hemma med sonen medan Maken är på svensexa, sonen sover middag nu och förhoppningsvis länge. Sen blir det nog lek med grannen ev. på en innelekpark. Men jag har en sån där depp-dag och känner egentligen inte för nåt. Det är regnet och trycket i luften tror jag..

  Ha en mysig lördag!

  Svara
 • Lördagen kan inte starta bättre än med nybakat bröd och massa smör på, fy sjutton så gott!! Vi har soligt uppe i norr, har sluppit regnet (peppar peppar) 🙂
  Idag skall jag mysa ute med vänner och en söt ettårig en stund innan det är dags att göra sig fin och gå på fest med goda väninnor ikväll 🙂

  Ha en strålande dag!!

  Svara
 • Hej vackra Hannah! Tänkte på en sak, ta det inte på fel sätt, inget ont menat alls! Ni funderar på att ev ge bebis namnet Vida som betyder liv..men blir det lite så att hon då alltid kommer att vara en ”Mini-Liv”? Er Liv är underbar och därför hoppas jag att bebis kan få vara en ”egen” person med ett namn som inte är ”samma” som storsyrrans.

  Menar inget illa och hoppas inte att du tar det så. Vida är väldigt vackert namn, bara en tanke jag hade.

  Kram!

  Svara
 • Jag sitter och dricker kaffe o godan ro innan även jag ska iväg på kalas och senare i em hoppas jag att solen tittar fram så att jag kan njuta ordentligt av jordgubbar, grädde och socker och ett glas rosé.

  Önskar dej och de dina en vacker dag!

  Svara
 • Ooooohhhh……….vad jag blir GLAAAD……varje gång jag ser du skriver……..
  ”All kärlek”
  Såååå himla fin mening……….

  All lycka till med förlossning och fortsatt familjeliv.
  Hoppas få träffa dig nångång i verkliga livet.

  Svara
 • Hej allt väl? Lekstugan kommer bli toppen fin, 🙂 Själv har jag jobbat som en galning då det behövs extra pass på jobbet. Ska in och jobba imorrn igen på min lediga dag, ibland får man hjälpas åt så e det ) ha de bra, kram

  Svara
 • Go kväll!
  Vi är på väg hem från Astrid Lindgrens värld. Har haft två kanondagar, mycket uppskattat av sonen 6 år och dottern snart 3 år.
  Skönt med lördag kväll och en ledig söndag imorgon innan jobbveckan drar igång igen.
  Skall bli spännande att få se i lekstugan!
  Kram

  Svara
 • Så du ska måla och fixa i lilla stugan också…såååå du håller på och fixar fint i Livs rum + fixa fint i lill stugan och du har säkert 100 andra projekt du håller på med….hmmm du funderar inte på att varva ned nu innan bebisen kommer? Fast jag ska inte säga något, jag är precis likadan själv får massa idéer som jag sedan försöker genomföra. Men lyckas alltid starta upp flera saker samtidigt med resultatet att jag inte hinner slutföra något eftersom jag påbörjat för många. När det gäller lillstugan, kan inte barnen få inreda/måla den själva precis som de vill ha det? Kan vara ganska intressant att se hur de ser på saker och hur de vill ha det. Det går ju att måla över om det blir katastrof 😉 (Jag hoppas att du förstår att det är med glimten i ögat jag säger det om att du har massa projekt på gång)

  Svara
 • Idag har vi varit i Kungsbacka och hälsat på våra fd grannar och våra 3-åringar fick springa centimerermara – 420 meter istället för 4,2 mil:)

  Sen har 1-åringen tagit sina första steg!!!

  http//:www.mammanmax.blogspot.com

  Annars undrar jag vart sommaren tagit vägen. Här i Göteborg är det kallt och blåser massor. Man vill ju knappt vara ute:( Hoppas ni har det bättre på andra sidan Sverige!

  Kram, kram

  Svara