Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:22 | juni 29, 2012

Gråta, böla, grina

God kväll vacker.

Ligger bredvid en sovande goseLiv. Hon var trött ikväll. Jag väckte ju henne så oförskämt tidigt 🙂

20120629-211841.jpg

Fick precis en gråtattack. Skönt att gråta ibland. Tror det är mycket gravidhormoner som utlöste denna.

Fick dåligt samvete för mitt dåliga tålamod, att jag varit irriterad för att Liv skrek och hade sig, började sakna pojkarna något galet och blev orolig att något skulle hända dem. Om inte det räckte så blev jag ledsen över att barnen kanske känner sig bortglömda när bebis kommer och tänk om jag inte älskar bebis lika mycket som de andra barnen eller tänkt om jag får en förlossningspsykos.

Ja, du förstår 🙂

Här har det snörvlats och snorats samtidigt som Lille-Skutt-tårarna har sprutat.

Kanske dags att sova.

Puss och god natt ❤


18 kommentarer18 kommentarer om “Gråta, böla, grina”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det kommer bli så bra <3

  Svara
 • GULLE-FJULLE DIG!!! <3 VISST ÄR DET SKÖNT ATT GRÅTA AV SIG IBLAND! DET ÄR HELT NORMALA KÄNSLOR DU BROTTAS MED! ALLT FALLER DOCK PÅ PLATS, SOM DU JU VET VID DET HÄR LAGET. DU ÄLSKAR JU LIVAN MINST LIKA MYCKET SOM POJKARNA, ELLER HUR? 🙂

  SOV GOTT, SÖTA!!!

  MÅNGA KRAMAR FRÅN ETT ÅSKIGT OCH BLIXTRIGT HALMSTAD!

  Svara
 • Kramar i mängder! Tänker på dig <3

  Svara
 • Söt, allt kommer gå jättebra o alla kommer känna sig lika älskade som den lille, precis som de blev med liv:)

  Svara
 • Jag var också orolig innan vi fick lillasyster. Orolig över att jag inte skulle älska henne lika mycket som jag älskar hennes storasyster.
  Men det var ju onödig oro. Jag älskar henne precis lika mycket.

  Hoppas en god natts sömn gör gott för gravidhumör och hormoner.

  Stor kram
  http://ansobloggar.se

  Svara
 • Tack vackra kvinna för din generositet!! Att du delar med dig av detta (och allt annat) du/vi föräldrar går igenom betyder så mycket! Det ger mycket stöd i vetskapen om att vi är fler… Fler som bryter ihop för livets tunga tankar, fler som brister ut i lovsång för en lyckad trevlig handlingstur trots att klockan var långt över middagstid! Men passa dig för att bryta ihop, min förlossning satte igång efter ett riktigt brake down på Morsdag 😉

  Stor eftergravidstjock KRAM till dig!

  Svara
 • Allt kommer att gå strålande och jag tror att allt faller sig till rätta så fort hon ser dagens ljus. 🙂 gravidhormoner har ju en tendens att spela små spratt med en också 😉
  Jag och min flickvän blev mammor till världens bästa tvillingar Melvin och Elvira för 8 månader sen och du Kan tänka dig hur många orosmoment som uppkom då, kommer tiden att räcka till, kommer de få lika mycket kärlek osv. Men allt blir ju så bra som man gör det till.
  Min flickvän skriver om vår vardag på en blogg, de kanske muntrar upp dig lite 🙂 hoppas det och ta hand om dig! Med vänlig hälsning, Gabriella
  http://lacamilla.blogspot.se

  Svara
 • Puss och kram min fina vän! Jag tror att det är mig du gråter efter, eller hur =)
  Nej skojade bara såklart! Men du ska bara gråta, hur mycket du vill. Och en sak ska du veta, jag har varit tillsammans med dig så många gånger och du är en FANTASTISK mamma Hannah!!

  LOVE U

  Svara
 • Det kommer falla på plats allting Hannah när väl den lilla tittar ut.Samma känslor hade jag både när jag fick barn nr.2 och nr.3.Men visst älskar man över allt på jorden alla tre.Jag tror du är lite nervös också inför Söndagen.Jag ska hålla tummarna för dig.Sov gott .Puss o kram.

  Svara
 • Stor kram!!

  Svara
 • Du är jättefin på bilden från tidningen! Och det är skönt att tömma kroppen på vätska genom gråt 🙂 Lycka till med stand up’en! Kram

  Svara
 • Förstår dig så väl. Man behöver gråta ibland för att rensa ur liksom.
  Stor kram till dig!
  Finns här för dig, vi är många som bryr oss.
  Du är värdefull glöm inte det! Det brukar du säga till oss och det gäller även för dig!

  Puss

  Svara
 • Det är bra att gråta ibland behöver kroppen det! Förstår hur du känner dig, det är så mycket känslor inblandade, men du ska se att det blir superbra!
  Ha en skön helg och alla lycka till, till dig på söndag.
  Kramis

  Svara
 • klart att du kommer älska den lilla precis lika mycket som alla andra tre !

  ibland så tar mamma tålamodet slut och man orkar inte höra gapet o skriket. Tror det är nyttigt för barnen att se att mamma också är människa , och har känslor…

  Svara
 • Skönt att höra att andra oxå medger hur man bölar och vilka tankar man har.. Jag fick mitt första barn i maj, och jag blir galen på mig själv då jag tänker på hemska sjukdomar som min bebis eller jag kan få… Och innan förlossningen tänkte jag oxå på om jag skulle älska mitt barn alls, om jag inte skulle känna nåt då han föddes… Sjuka tankar, som gör mig galen. Och det var ju såklart inte så det blev. Han e ju det bästa jag har 🙂 Tja, vad gör man då det kommer till hormoner…? 😉 Kram på dig!

  Svara
 • Hej Fina du !
  Allt kommer gå galant såklart men förstår precis så hade jag det med oxå den sista klart du fixar det <3 även om man får lite attacker i bland så vet du oxå =)

  Hoppas ni får en bra lördag kram

  Svara
 • Hej fina Hannah! Ville bara skicka en stor stöttande kram o en varm tanke, ingen är perfekt och det är klart att man måste få bli ledsen ibland. Och det är verkligen inte konstigt att känna lite oro över den nya livssituationen som snart blir er verklighet. Men vet du vad? Allt kommer att bli bra, fantastiskt till o med. Tack än en gång för din härliga blogg, tänker på dig <3

  Svara
 • Ta inte ut nåt i förväg! Vi mammor är världbäst på att få dåligt samvete för en massa ….. allt löser sig! Kramar

  Svara