Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:37 | juli 3, 2012

Badkrukor

God kväll min vän. Har du haft en fin dag i det vackra vädret?

Jag tog mig ner till stranden med Mio och Liv. Jag satt och tittade när de plaskade i vattnet. Jag är alltid en badkruka så länge de inte är över 25 grader varmt i vattnet och idag var även barnen badkrukor. Ingen av dem doppade sig helt men det är förståeligt. Kan inte varit mer än 17 grader i vattnet. Annat var det på land. Puh, vilken värme.

Jag har haft en fin dag men jag har grinat i stort sett hela tiden ändå. Känner mig bara otillräcklig och orkeslös. Men men, det är väl bara att bita ihop.

Liv somnade som en stock redan vid sju. Jag gick också och lade mig då. Somnade en stund men vaknade igen alldeles nyss.

Ska försöka somna om och vakna glad imorgon… i normal tid 🙂

All Kärlek ❤


10 kommentarer10 kommentarer om “Badkrukor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • go kväll!
  Vacker dag! Mio var fin i håret, har han klippt sig?
  Kämpa på nu, fina du, det blir bättre!
  Många varma kramar

  Svara
 • Håll uuuut vackra du, snart är er lilla prinsessa hos er ♥… Vilken timme som helst 😉

  Förstår att de inte ville doppa sig helt, ruggigt kallt ju hehe.. men fortsätter värmen några dagar till kanske ett dopp inte är omöjligt. 🙂

  Ha en härlig vecka och ta hand om dig och din familj ♥

  Svara
 • Åh, jag vet så väl hur du känner! Det är svårt att råda bot på de jobbiga känslorna man får under graviditeten. Önskar att fler pratade öppet om att man till och från blir nedstämd. Jag kände mig ensammast i världen. Heja fina du, nu är det inte många dagar kvar. KRAM

  Svara
 • Hormonerna som kör omkring som en ångvält i kroppen är lagom roligt, men ät massor med jordgubbar och granatäpplen det är bra för kroppen och humöret. En fotmassage av din make är också att rekomendera. Kram kram Lizette

  Svara
 • Jag är likadan! MINST 20 grader måste det vara i vattnet, annars är jag håller jag mig till att vara en landkrabba 🙂
  Håll ut Hannah! Förstår att det är jobbigt, mycket hormoner, oregelbunden sömn och värk, helt förståeligt att du känner och mår som du gör! Förhoppningsvis får du inte vänta så länge till innan mycket av det är över, oregelbunden sömn lär det nog bli i alla fall 😉

  Många kramar!

  Svara
 • Fina Hannah 🙂 jag följer din och några få andra bloggar o jag tycker att du och andra bloggare har så höga krav på er vardag… Det shoppas, renoveras, fikas, umgås, jobbas o lunchas ute… Spänn av! Ge dig själv tid o utrymme att bara vara o ta dagen som den kommer! Jag har ett hyfsat chefsjobb inom socialtjänsten men långt ifrån de levnadsvanor du och många med dig har! Jag vet också att det inte är helt enkelt att ”ratta runt” ett antal barn. Då jag själv har två för det mesta tre att fördriva dagarna tillsammans med så är det också av vikt att finna på olika aktiviteter för att själv få tid för en egen tanke! Men med de höga levnadsvillkoren som jag tycker att du verkar ha finns inte den tiden för dig själv som du måste ha för att kunna vara välmående. Jag lever i sk kärnfamilj, vilket innebär att jag har familjen runt mig alltid… Kanske är det anledningen till att jag funnit mina vägar till egentid/hälsotid för att må väl?! Ta en shoppingfri o renoveringsfri period i ditt liv o sänk levnadskraven !!! En ny klänning eller ett nymålat hem kan aldrig övervinna din egen hälsa! Stor hälsokram o lycka framåt 🙂 Tina

  Svara
 • Sänder här många styrkekramar…vila nu o samla kraft Hannah, förstår att det inte är lätt mitt i all röra, målning mm, vet själv hur det var med allt man ville ha klart o fixat innan nedkomsten. Hoppas du får en behagligare natt o tröst i en go famn.

  kramar

  Svara
 • <3

  Svara
 • Det är så jobbigt när man känner så! Tur att känslor kommer och går, att de inte stannar kvar hela tiden. Jag hoppas du mår bättre idag och att du får en lugnare tid framöver nu så att du känner att du räcker till. Kram!

  Svara
 • Hej! Ville bara sända en Stor Kram till dig. Du har gjort tv, renoverar, har 3barn å ta hand om, bloggar flera gånger om dagen & är höggravid mm.. Inte konstigt om energin tryter!! försök sänka kraven och ta hand om dig. Jag tycker du verkar vara en underbar person med otroligt mycket energi och kärlek. Lycka till med förlossning och allt annat framöver och ha en härlig sommar! Kram Jessica

  Svara