Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:00 | juli 9, 2012

Minipirog med Cantadou

God morgon min vän. Nu ska jag strax fara in till stan men ville kika in och säga hej till dig först 🙂

Igår kväll kunde jag inte somna. Peter sitter alltid uppe sent så jag fick lite sällskap när jag fick för mig att göra minipiroger mitt i natten.

Snart kommer jag ha en tävling i samarbete med Cantadou där du kan vinna flera paket Cantadou så jag var ju tvungen att prova på något gott som jag kan rekommendera dig att göra. Perfekt som snacks till fest eller bara en liten mumsbit när du är sugen på något.

Det här är så lätt att t.o.m. JAG tycker det är lätt och gott blir det.

Jag använde Cantadous nya smak basilika och gräslök men de finns massor av andra goda smaker också.

Bred ut en rulle smördeg. Med hjälp av ett glas gör du runda bitar som du fyller med Cantadou. Vik över kanten och nagga ihop den med en gaffel. Pensla med vispat ägg och sätt in i ugnen i ca 15-20 minuter på 200 grader.

NJUT!

Önskar dig en fin dag.

Stor kram ❤13 kommentarer13 kommentarer om “Minipirog med Cantadou”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Pirogerna ser verkligen jättegoda ut!! Det måste jag testa 🙂
  Ha en bra dag och hoppas bebisen tittar ut snart!
  Kram Lotte

  Svara
 • hade också såvrt att somna, lyckades vid kl 4, är väl såhär de sista dagarna, tankarna flyger runder i skallen 😉

  Svara
 • Godmorgon Hannah!
  Ser väldigt mumsiga ut! Dom får jag testa!
  Hoppas du får en bra dag!
  Njut och må bra!
  Sköt om dig, Kramis

  Svara
 • Men så enkelt och vad gott det såg ut!!! Skall bli kul att tävla om färskost framöver 🙂

  Ha en bra dag!

  Svara
 • Ser goda ut. Och cantadou verkar vara hugget i sin pr nu för väldigt många bloggar har cantadoutävlingar.

  Svara
 • Hej! Detta tips måsta jag testa, lätt o säkert jättegott! Lycka till hos barnmorskan idag, spännande. Njuter av första semesterdagen idag.

  kramar

  Svara
 • Men MUMS vad gott! Jag som börjat mitt ”nya” liv mot ett smalare jag just idag. Huuu, men känns som jag kanske kan äta en i helgen om jag skulle få för mig att baka dom. 🙂

  Tänker på dig massor min vän. Nu är det verkligen några få dagar kvar tills hon kommer lilla hjärtat. Förstår att detta väder gör att du har det tufft. Jag har det skitjobbigt med detta väder, vad ska då inte en höggravid ha?! Hoppas du inte har alltför ont i fogarna! Sista dagarna i en graviditet kan suga hästpung, när jag gick över med mina har dom dagarna känts som ett rent helvete stundtals. Jag grät nästan varje morgon över besvikelsen att det inte satt igång och över hur ont jag hade och hur otymplig jag var. På roligt känns det som man ska explodera! (((POFF)))

  Kämpa på det sista, snart snart snart är hon ju här.

  Puss & Kram

  Svara
 • Verkar supersmarrigt!

  Har lite strul med min dator och har inte kunnat läsa på ett tag, men nu är dottern borta så jag lånar hennes dator 🙂

  Ha det gott o lycka till med bebben, för den kommer väl närsomhelst! //Ulrika

  Svara
 • Tack för tipset. Jag fick syn på billig färdig mördeg på ica och slog till på en candadou också! Blandade i rökt skinka och ruccola från trädgården också. Nu har vi 12 fina piroger redo att tas med på utflykt.

  Svara
 • Så goda de ser ut. Måste jag absolut pröva att göra. Bakade ditt sirapsbröd, sååå gott!!!
  Förstår precis din trötthet, är själv gravid i vecka 36 och älskar din blogg.

  Kram Gisse

  Svara
 • Åh, vilket bra tips! Måste prova!

  Svara
 • Mm.. Jag har inte kunnat sluta tänka på dessa och i och med jag har gått med ett godis och kakförbud till den 20 augusti så ska jag göra dessa!! 😀

  Svara
 • […] lite smått och gott. Ett riktigt gott vin till, förstås. Då ska vi testa dessa, bland annat. Minipirog med Cantadou. De ser ju så goda ut! …och de är ju förmodligen väldigt goda också. Jag menar, […]

  Svara