Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:28 | juli 12, 2012

God morgon…

… min vän. Här händer det inte mycket. Vaknade precis efter en lång natt utan särskilt mycket sömn.

Hade regelbundna värkar i flera timmar. Fick ta tag i något och bita ihop hårt tills de gav med sig. Trodde verkligen att det var på gång men efter ett tag blev de oregelbundna och inatt upphörde de helt 🙁

Nu ska jag väcka en liten snarkande donna bredvid mig och äta frukost.

Tack för din omtanke och varma ord. Du gör mig glad!

All kärlek ❤


17 kommentarer17 kommentarer om “God morgon…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Nämen!! 🙁 Nu blir jag nästan lite ledsen för din skull. Nu trodde vi ju att det skulle komma igång…. Dock så känns det ju som att det är väldigt nära och som att det är förberett och klart för att det ska hästa igång nu på allvar. Vilken sekund som helst.

  Kämpa på min vän! Tycker om dig! ♥

  Puss

  Svara
 • Kämpa på nu Hannah, det är inte alls långt kvar, du kommer klara detta galant, de vet jag!
  Massa varma kramar till dig!

  Svara
 • Vilken härlig väntan ändå :).
  Jag har blivit igångsatt med båda tjejerna så jag har liksom ”gått miste” om den där riktiga väntan på slutet. Men jag är lika glad för det :).

  Kram kram

  Svara
 • KÄMPA HANNAH!

  Tänker på dig, Er, och längtar efter er massor!

  KÄRLEK & PUSSAR
  Angelica & Jesper

  Svara
 • Tänker på Er…. Lycka Till!! Kramar i massor <3

  Svara
 • Vad spännande att snart få möta bebis !

  Men oj vad det är jobbigt med förvärkar och att gå och tro att det är på gång . Fördelen är ju att dom gör lite nytta så att det förhoppningsvis blir lättare när det är dax.

  Lycka till !
  Kram

  Svara
 • Fina Hannah önskar lycka till kommande bebis håll ut snart har du miraklet i din famn 🙂 Kramar

  Svara
 • Hej fina!

  Varje gång jag går in tänker jag, hoppas det står välkommen till världen, men nej!

  Jag håller tummarna att hon kommer SNART!!

  Jag tror att hon kommer den 14/7 kl 10.05 väger 3650g och är 51cm 🙂

  KRAM

  Svara
 • Hej!
  Jag tänker på dig och hoppas att allt kommer gå bra. Stor kram!

  Svara
 • Heja! Nu är det ju i alla fall på gång. De värkar du haft har säkert gett resultat i alla fall! Kanske kommer hon inatt :). Åh så spännande! Sitter här med min femmånaderstjej, det går så himla fort. Tycker att det var nyss jag var ledsen och deprimerad under min graviditet. Hur kan fem månader gå så fort. Och hur kan det bara ha gått fem månader. Hon har ju alltid funnits här ;). KRAM

  Svara
 • Du skall se att det snart sätter igång på riktigt Hannah! Hon förbereder sig säkert bara på att komma ut till er 🙂

  Hoppas att ni får en fin dag och att du får möjlighet att vila ikapp nattens sömnförlust, om du behöver det.

  Stor kram!

  Svara
 • Hoppas din förlossning sätter igång snart… själv fick jag mitt andra barn den 15 juli, efter en igångsättning pga för lite fostervatten. Min älskade son kom ut i vecka 38 +3 men jag är såååååå glad över att han kom ut lite tidigare. Jag var så orolig i slutet av min graviditet pga moderkaksstrul under min första graviditet (men min älskade dotter kom ut hel och oskadd, men även det en igångsättning).

  Kram och lycka till! 🙂

  Svara
 • Hoppas allt går bra och du slipper vänta på bebisen forlänge, passa på och bara njut av tiden som är nu, vila vila vila….kram.

  Svara
 • lycka till! 😀

  Svara
 • Tänker på dig! Hoppas hon kommer snart! Kram & massa av kärlek!!

  Svara
 • Hoppas hon kommer ut till er snart =)

  Svara
 • <3

  Svara