Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:40 | augusti 1, 2012

Tre flugor i en smäll

Hej igen min vän. Har du haft en fin dag?

Jag, Peter och flickorna for ut till vackra Steninge Slott i Märsta, åt lunch och gick på barnteater.

Liv tyckte det var jätteroligt. Vida däremot hon bara sov... som vanligt.


Det har varit en skön och lugn dag. Nu är Liv hos sin kompis Emilia, som bor granne med oss, och leker och bebis sover, så jag passar på att skriva till dig.

Jag fyller år sista augusti så jag håller på att planera för fest. Tänkte fira tre saker på en gång. Min födelsedag, att Vida kommit till världen och så en tre år försenad inflyttningsfest. Äntligen är vårt hus klart!

Älskar att bjuda hem vänner, äta gott och umgås.

All Kärlek ❤

 


22 kommentarer22 kommentarer om “Tre flugor i en smäll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken mysig dag ni ser ut att ha haft.
  Grattis till huset, att det ÄNTLIGEN är klart, måste kännas riktigt skönt efter alla turer ni haft.
  Håller med, det är alltid kul att bjuda hem folk. 🙂

  Kram!

  Svara
 • Vilken mysig och skön dag ni verkar ha haft! Själv har jag suttit i bilen hela dagen. Vi kör från Örnsköldsvik till min familj i Göteborg för att spendera sista semesterdagarna där 🙂

  Kul med fest och att planera inför den. Du som är så duktig på sånt kommer säkert göra mycket fint till trippelfirandet 🙂

  Kram

  Svara
 • Vilken mysig dag ni har haft tillsammans!

  Svara
 • Såå härligt att höra att du mår bra igen ( i alla fall bättre) har tänkt mycket på dig. Vad skönt att det är klart med huset. Är såå nyfiken på hur det ser ut så det vore roligt någon gång med lite bilder om du vill dela med dig förstås.

  Stor kram till dig!

  Svara
 • Låter som en toppendag och oj så kul att planera fest! Säg till om du behöver tårtstöd 😉 kram fina du!

  Svara
 • Hej fina du.Det ser ut till att ha varit en riktigt mysig dag.Så goa dom är småtjejerna.Härligt att huset är klart och att ni kan planera fest och som sagt tre flugor i en smäll;) Så långt hår Liv fått.Har inte lagt märke till det innan.Tänkte på fler namn till lilla Vida.Varför inte Marianne efter Farmor? Tycker det skulle passa perfekt.Nu ska vi bege oss ut på stan för lite god mat och goda drinkar sedan somnar man väl som en klubbad säl efter allt badande och solande;) Puss o kram på dig.Ps. Måste får säga en gång till att jag är så GLAD att du är bättre igen.

  Svara
 • Låter som en super härlig dag:)

  Och å vad roligt att ha en sådan härlig fest att se fram emot:)

  Ha en toppen mysig kväll nu! Kram

  Svara
 • Du verkar vara en så himla go människa. Har följt din blogg länge länge men aldrig lämnat något spår efter mig. Nu kunde jag inte låta bli 🙂

  Du strålar verkligen som en sol och det är härligt att läsa att du nu börjar piggna till.

  Svara
 • Underbart att ert hus äntligen är klart och jag hoppas innerligt att det är drömhuset. Kul med fest! Fina saker att fira! kram towe.

  Svara
 • Hej! Härligt att du verkar må bättre. Och vad duktiga ni är som orkar ta er ut på aktiviteter med Liv! Kul med fest! Blir det många gäster? Jag fyller år en dag innan dig, jämnt dessutom, men jag vet inte om jag orkar med något stort kalas i år. Hade önskat att jag hade ett hus och en anställning nu. Istället har jag världens finaste familj, mycket gapar efter mer ;). Nä, men jag är inte riktigt där jag trodde att jag skulle vara yrkesmässigt just nu :(. Har en bra utbildning och det ska nog inte bli särskilt svårt att få jobb efter föräldraledigheten, men funderar mycket just nu på det hela. Känner inte direkt att jag vill fira i år. Satsar på att fira när jag blir 35 istället! KRAM

  Svara
 • Hi hi mysigt med myskvällen trots att den inte riktigt blev som ni tänkt 🙂 Men ”the more the merrier” (stavas det så?) 😀 Fina tjejer ni har. Pojkarna är oxå fina såklart! Kram

  Svara
 • Fina Hannah, härligt att höra att du mår bra

  Väntar på att föda när som helst och undrar var du köpte den varma, gosiga rosa babyfilten som du svepte in Vida i på sjukhuset?

  Kram

  Svara
 • Härligt att läsa att du är frisk! 🙂 Förstår att det var skönt att komma hem 🙂

  Svara
 • Vad skönt att du mår bra! Och vilken energi du verkar ha redan (kan jag få lite? ;-))! Utflykt och planer på storkalas, vad roligt!
  Kram från mig!

  Svara
 • Hej Hannah! Skönt att du är hemma, tänkte bara gratulera till er lilla dotter 🙂 Synd att jag inte fick träffa er nu när jag var uppe, men kanske kommer fler tillfälle. Skönt att ha Josse hemma iallafall, tihi! Kram

  Svara
 • Helt underbart att se att ni mår bra, jag är helt ny här att kommenter här men jag hoppas att det kommer fler gånger. Ha det bra. Milla

  Svara
 • Kul med fest! Vi firar 10 årig bröllopsdag men R är ju bortrest, funderar på överraskningsfest men svårt för o hålla sånt hemligt ;-))! Instämmer med resten skönt ni mår bättre! Kram till er alla

  Svara
 • Hej Hanna!
  För det första – GRATTIS i förskott och lycka till med planeringen av festligheterna! =P
  För det andra så kom jag och tänka på en jättefin sång som finns att se på youtube. Jag har en son själv som snart är 2 år och när jag hörde den här låten började jag gråta, den var så fin och jag kunde stämma in på varenda ord.

  Paret som sjunger har skrivit låten själva till deras son och de sjöng även denna på sonens dop. Låten blir (som det flesta låtar) bättre om man lyssnar på den några gånger. Jag kan den utantill numer och brukar sjunga den för min egen son vid läggdags….

  Hoppas du tar dig tid att lyssna. Den kommer nog att träffa dig också som nu har lilla Vida i din famn.

  http://www.youtube.com/watch?v=mRk-LZRBGxI&feature=player_embedded#!

  Allt gott! /Litet bär i skogen

  Svara
 • Hej Hannah,

  så skönt att läsa att du börjar må bättre igen. Hemskt att en bedövning kan få sådana konsekvenser… Vida är verkligen supersöt och ser ut att må jättebra 🙂
  Jag undrar om du kan sätta in en bild samt namn på dina vigsel- och förlovningsringar? Vet att du gjort det innan och att jag tyckte de var jättefina men nu minns jag knappt hur de såg ut 🙂 Skulle behöva lite inspiration…

  ♥ Massa kramar till er alla ♥

  Svara
 • Vilken mysig dag ni verkar ha haft! Och vad skönt att du är fylld med enerig igen. Vida är så gudomligt söt och när jag ser bilderna på er tillsammans längtar jag efter vår bebis som kommer i mars. Är i vecka 9, så fortfarande väldigt tidigt. Håller så klart tummarna för att jag får hålla en bebis i min famn i vår och att våra söner får ett litet syskon att mysa med<3
  Liv är också så otroligt fin och verkar vara en sådan härlig storasyster!
  Ha en bra dag!
  Kram Emma

  Svara
 • Hej! Vilken fin blogg du har Hanna, första gången jag är här inne o läser, men absolut inte den sista! Anledningen är att jag drabbades av precis samma komplikation som du tyvärr gjode, då jag födde vår första son. Precis som du så hade jag så ont i huvudet, en fruktansvärd värk som inte går att beskriva i ord, kände så väl igen mig av det jag läst om dig. Fick en sk.’bloodpatch’ efteråt som tack o lov hjälpte o jag kunde så smått börja njuta av livet som mamma. Familjen har efter detta fått tillökning med ytterligare en son, en förlossning som också slutade med epidural men som tack gode Gud gick bra utan komplikationer!
  Ha en fortsatt underbar sommar med din fina familj!
  Hälsar Linda

  Svara
 • Åhh, kan du inte vara gullig och visa huset, inne och ute, är så nyfiken:) kram

  Svara