Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:12 | augusti 9, 2012

Filmväder

Vackra vän.

Lilla Vida är mätt och belåten. Hon ligger i sin vagn och spanar. Hon har några enstaka vakenminuter om dagen. Nu och sent på kvällen. Älskar när hon tittar med sina mörka vackra ögon.

Visst är hon söt i sina små hängselshorts?

Här öser regnet ner. Det är riktigt filmväder. Nu kan jag med gott samvete sätta på en film till Liv och Mio och själv lägga mig och titta på en 🙂

Friends with kids. Har du sett den?

Vad gör du idag?

Puss och Kram ❤


37 kommentarer



37 kommentarer om “Filmväder”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!Jag har läst din blogg sen Januari -12, men aldrig lämnat någon kommentar.Men nu känner jag mej mogen för det.Vill börja med ett stort grattis till lilla Vida,så söt.Jag följer din blogg ”slaviskt”, och jag älskar den.Det första jag gör och sista jag gör varje dag.Mina två äldsta barn säger att jag är beroende av dej ha ha.Tack för att du delar med dej av ditt liv.Må väl, kram.

  Svara
 • Hi hi 🙂 Välkommen hit Eva! Tack snälla för dina varma ord ❤

  Stor kram

  /Hannah

  Svara
 • Hej Hannah!

  Jag undrar om vilken Sleepyhead du har,orginal eller deluxe?Vart har du hittat din?Är du nöjd med den?Funderar på att köpa en till pojken i magen 🙂

  Ha en fin dag!

  Svara
 • Det kan jag tyvärr inte svara på. Jag fick den av en läsare här på Bloggafamiljen. Hon har haft den till sina barn och mot att jag satte in pengar till vårt barnhemmet i Indien så fick jag den. Bra va? 🙂

  Den är jättebra så jag rekommenderar att köpa en sådan eller ett babynest.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Hej Hannah!

  Myspys <3 Så härligt att se ögonen. Hon sover ju så mkt nu i början så jag förstår att det är mysigt med lite ögonkontakt.

  Här skiner solen fast med tunga moln runt om. Jag försöker hänga tvätt och jaga efter springig ettåring. Killarna är iväg på pingisläger med sin pappa. Om en timme är huset fullt igen 🙂

  Kul att William kommer idag 🙂 Kram på dig!

  Svara
 • Hej Hanna!! Grattis till er gudomliga dotter;)Tänkte höra med dig om du har lite barnkläder stl:86/92 efter Liv som jag kan köpa eller sätta in en peng till barnhemmet?
  Har en 2 årig dotter som behöver ny höst garderob;)
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah
  Skönt att du mår bättre efter komplikationerna Vida är helt underbart söt
  filmen du har hyrt eller köpt har jag inte sett ännu,
  funderar starkt på joolz vagn själv,

  Svara
 • Hej Hannah.
  Jag minns att Peter gjorde en film till dig i julas genom en app i sin iphone. Jag skulle hemskt gärna vilja veta vilken app det va? :9

  Grattis till lilltösa. Hon är gudomlig, precis som alla dina barn!
  Kramar

  Svara
 • Så söt hon är lilla Vida, blir riktigt bebis-sugen då jag ser henne! 🙂
  Så söta kläder.

  Kram.

  Svara
 • Vilken skön dag… Mysigt att kolla på film med dina barn. Själv har jag en paus (ammar) i ett skylt-tillverkande! Ska ha kalas för min son (istället för dop) och eftersom det ligger mitt i buschen gör jag skyltar så min släkt ska hitta dit 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!

  Härligt med filmmys,,du får berätta sen vad du tyckte om den,,jag har har aldrig sen den!!
  Här är det också bara mys hela dagen lång,,Fannie har dans nu kl. 17 och Rasmus som är 15 ska köra cross,,så middagen är redan på spisen 🙂
  Ha en fortsatt fin dag, kram Linda

  Svara
 • Hej hej.
  Idag skiner solen på andra sidan om stan (från dig sett).
  Jag har en magsjuk 7-åring här hemma vet inte om det är baciller från vår vecka på Mallis rlker om det är ”vanlig” magsjuka.
  Jag har varit på en liten rea-shoppingtur, rensat ogräs och suttit i solen en stund.
  Bortsett från sjuk dotter en lugn o skön dag alltså.

  Vad mysigt att få lite ögonkontakt med Vida. Även fast det är skönt när bebisar sover så vill man ju gärna ha lite kontakt :).
  Kramar Anna S
  http://ansobloggar.se

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vilken fin liten dotter ni har! Fint namn också! 🙂
  Jag har läst om din tid efter förlossningen och det smärtar mig att du haft det så jobbigt. Sen blir jag helt varm när du skriver om all kärlek i din familj. (Vilken mysig middag ni hade i sovrummet med familjen 🙂 )
  Kanske är jag lite extra känslig nu, då det inte är så längesen jag själv fick en liten dotter!
  Hoppas filmen är bra! Ge oss andra gärna en liten utvärdering 😉
  Ha en fin dag!

  Svara
 • Så gullig hon är, lilla Vida!
  Idag har jag bl. a. varit med en kille som är från Afganistan och som jag hjälper ibland med olika saker, tex. att bara vara och berätta saker om hur det svenska samhället fungerar. Han har varit här i sex år nu. Idag var vi och kollade på en Tv som han ev. vill köpa.
  Hos mig skiner solen fortfarande och vi kommer att inta middag, tomatsoppa med räkor, ost och knäcke, på vår fina inbyggda altan.
  Ha en fin kväll!

  Svara
 • Hon e jättesöt i de där byxorna:) . Vad tycktes om filmen. Jag tyckte den va riktigt bra faktiskt, kändes verklighetstroget hur det skulle kunna bli. Men tur man slapp en sån lösning själv:-) . Hoppas ni får en riktig myskväll nu HELA familjen:) kram kram

  Svara
 • hej hanna idag har ja varit på mammografi på västerås lasarett,o sen var vi till nisses innan vi åkte hem till köping,o lagade mat sen åkte min man o jobbade igen ,,,,sen har ja skrivit brev o vilat mej tittat lite på tvn,o suttit vid datorn,,,,,,,o vida är jätte söööööööötiiiiisssss i hängselbyxorna,,,,,,,ta väl hand om dej önskar dej mysig kväll kramisar christina

  Svara
 • Såååå söööt<3
  Och lik syster o pappa.

  Sköt om Er.

  Kram Maria

  Svara
 • Underbara byxor på Vida! Finns ju så fantastiskt mycket fint till de små. Vill också passa på och tacka för receptet på Sirapsbrödet som du delade med dig av innan sommaren. Har bakat det flera gånger sedan dess – så gott och enkelt!

  Kram

  Svara
 • Hon är underbart söt, lilla Vida! 🙂

  Svara
 • Gud så underbart söt lilla Vida är =) Så lik Liv !
  Är så glad för eran skull. massa kramar till er /// Jessica

  Svara
 • Vilken liten ängel ni har. Så söt. Tack för filmtipset. Nu har jag oxå ngt att se ikväll 🙂

  Svara
 • Hon är så fin din lilla bebis 🙂
  Du verkar vara en helt underbar mamma hoppas ni får en underbar kväll på 4 barns premiären<3

  kram

  Svara
 • Min man sedan 2 mån tillbaka åkte oromantiskt nog ut och satte sig i skogen för att skjuta vildsvin… The story of my life!!!

  Svara
 • Hon är otroligt söt och en kopia av sin syster!

  Svara
 • Åh vilka fina hängselshorts!!!:-) vart är dom köpta någonstans? Ha de så bra, kram

  Svara
 • Eller hur?! De har jag köpt på Nelly.com. Det danska märket Miniature.

  Kram

  /H

  Svara
 • Vackra lilla Vida.. vilka gullig hängselshorts! 🙂

  Kramar

  Svara
 • En till liten tjej som är lik sin pappa 😉 kram på dig!

  Svara
 • Åh verkligen söta shorts. Här har vi soligt idag, men inga direkta planer…

  Svara
 • Vilken söt liten tjej! Kram Ulrika

  Svara
 • Finis! Va filmen bra?
  Kram

  Svara
 • Nja, helt okej och den hade sina poänger. Den får 3 av 5.

  Kram 🙂

  /H

  Svara
 • vad fin hon är!! Skönt att ha hela familjen samlad!

  Tnkte fråga en annan sak, innan när man kommenterade här på sidan så kunde man se när man fick svar och var man senast kommenterat… hittar inte den funktionen igen, är jag helt förvirrad eller har ni tagit bort det?

  ha en trevlg fredag och helg!

  kram

  Svara
 • Oj vilken liten söting !!

  Svara
 • Ååh så vacker hon är, grattis igen till ditt fina barn!!!! Kram på er

  Svara
 • Hvor er hun yndig den lille Vida…Dejlige børn I har 😀

  Svara
 • Vilken liten ängel, så vacker!! Hur var filmen, satte på den här också innan, kan rekomendera en sida swefilm sok på det där kan man se film gratis, de var just denna film jag tänkte se ikväll, friends with kids, så undrar om den var se värd? kram

  Svara