Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:31 | augusti 10, 2012

Syskonkärlek

Hej min vän. Nu har solen kommit fram så barnen badar. Jag sitter med Vida och ska försöka lägga ner henne i vagnen så jag kan vara lite med de andra. Vida tycker bäst om att vara ett litet plåster. Antingen vid tutten eller på magen. Hon älskar att ligga mage mot mage. Då sover hon som bäst. Det är underbart mysigt men ibland måste jag kunna röra mig 🙂

Funderar på att köpa någon form av bärsjal. Tips? Har aldrig använt det förut men tror det skulle vara en bra lösning. Kunna ha armarna fria i alla fall.

William har gosat med Vida. Tagit igen gostid med henne som han missat när han varit bortrest.

William hade med sig en present till mig från USA. Han hade köpt den för egna pengar och valt med omsorg. Han vet att jag gillar Victoria´s Secret, så varje gång han varit i USA har han med sig en liten överraskning till mig.

Han är så omtänksam och fin.

Nu kommer jag dofta gott.

Trevlig fredagkväll.

Stor kram ❤

 


65 kommentarer65 kommentarer om “Syskonkärlek”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej
  Jag använde en sjal från tricot slen till min son superbra! Med vänlig hälsning, emma

  Svara
 • Hej
  vilka fina kort på William och Vida 🙂
  måste fråga har glömt hur gamla William och Mio är (jag skäms) för att ha glömt det,
  hur känns det nu när ni har alla 4 barn under samma tak

  Svara
 • Vilken kille han är! Han verkar verkligen ha ett hjärta av guld!!

  Svara
 • Hej! Min dotter ska jämt vara i mammas famn hud mot hud och jag köpte en ergonomisk bärsele av märket Manduca. Den är kanon både för bebis och mig. Jag får inte alls ont i kroppen och kan ha armarna fria. Det känns inte ens att jag bär henne och hon somnar så gott i den. Lycka till!

  Svara
 • Fina, fina William! Så mysiga bilder på den äldsta och den yngsta, så mycket kärlek! Victoria’s secrets tvål, lotion och spray luktar så otroligt gott! Jag har några andra dofter därifrån och jag älskar dem!

  Ha en strålande fredagskväll!

  Svara
 • Vilken fin kille William är!
  Bor hans pappa i USA permanent?

  Svara
 • Underbar liten son du har som tänker på present till sin mamma när han är borta! Gulligt 🙂 Trevlig fredagskväll till dig med!

  Svara
 • Visst är det härligt med syskonkärlek 🙂 Jättefina bilder på William och Vida!! Har använt babybjörn bärsele till mina fyra och det har funkat jättebra!! Även toppen när man handlar 😉

  Svara
 • Hej! Så fin han är din William,så omtänksam och så mysigt med lillasyster i famnen:-)

  Svara
 • Min dotter har använt Dreamydot som hon varit mycket nöjd med. Det är en kombinerad bärsjal och sele och därför lätt att sätta på sig.Hälsningar Anna

  Svara
 • Har själv fått en lotion därifrån, luktar himmelskt! Vilka fina barn och familj du har.

  Svara
 • Hej! När vår dotter var ny köpte vi en vetekudde i form av en nalle på Apoteket. Den micrade vi och la i dotterns säng innan vi skulle lägga ner henne. När vi la henne var det varmt och hon kröp ihop intill den varma nallen. Rekomenderas starkt. Lycka till med allt. Vilken mysig familj ni är!

  Svara
 • Vilka underbara bilder 🙂 han har verkligen handlag med små bebisar.så gulligt att han köpt present<3
  ha en trevlig kväll

  kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Så gulligt av William <3
  Ha en superkväll ni med!
  Kramis <3

  Svara
 • Så fina bilder på en mycket fin bror med sin syster. Lycka. Kram ock trevlig fredag.

  Svara
 • Åh, vad mysigt – syskonkärlek är underbar!

  Kram Nina

  Svara
 • Kan tipsa dig om tricor slen bärsjal!Helt klart bäst!Man lär sig knytningarna väldigt fort och dom är enkla.Mina barn har älskat att vara i den sjalen!

  Svara
 • Hej hej. Ergo babycarrier bärsele är helt fantastisk bra att bära runt bebis i. Funkar både för nyfödda och när de blir större och tyngre. Ett litet tips från en mamma som hade en bebis som aldrig ville ligga i sin vagn. Mvh/Sandra

  Svara
 • Hej
  först vill jag bara säga vilka underbara kort du har fått på William och Vida

  sen till min fråga hur gamla är dina söner? har helt glömt bort det

  Svara
 • Hej! Sverige vann i handbollen, kul! Va härligt att ha alla samlade i familjen vet hur härlig o varm i hjärtat man känner sig. Vill önska dig o din rara fam en trevlig helg, nu blir det lite rose o kura upp sig i soffan..mys! Ha de! Kram från mig.

  Svara
 • Hej!

  Det finns ju en uppsjö av olika varianter, själv är jag jättenöjd med våran BabyBjörn Active med extra stöd för ryggen. Vår lilla Tilde, som nu är 1 1/2 sov som en stock i den när hon var liten! Och som du säger så är det rätt skönt att ha armarna fria. Så jag kan rekommendera den! Tack förresten för en mysig och personlig blogg! Alltid lika roligt att kika in hos dig. Trevlig helg! Kram

  Svara
 • Vad fin du är Hannah! Jätte söta barn också! Kram och trevlig helg <3

  Svara
 • Hej!

  Jag använde en bärsele från BabyBjörn (active) för min son var också som ett plåster. 🙂
  Nu – 9 månader senare kan han fortfarande sitta där i om man är på stan och han tröttnar på vagnen. Super smidigt och han ser allting 😉

  Lycka till och tack för en bra blogg.

  Svara
 • Hej fina!!

  Va kul att du funderar på en bärsjal, på BB-avdelningen på Sjukhuset i Borås har mammor och pappor blivit mer intresserade av att testa dessa när de ligger på avdelningen 🙂

  Bärsjalar är en oerhört bra grej, den ger en sån trygghet för barnen från att komma från livmodern till nya världen, ger barn en lugn, och dom håller en bra kroppstemperatur och mår som sagt så mycket bättre 🙂

  Här kommer en bra sida där du kan finna olika bärsjalar 🙂
  http://www.babydesign.se/shop/default.aspx?tillsida=dept&groupid=79020&lng=SWE&gclid=COWG68TW3bECFcSDDgodBjwANg

  KRAM

  Svara
 • KÄRLEK!! vilka fina barn du har Hannah! kram

  Svara
 • Kan rekommendera bärsjal! Min lilla Henry är också ett plåster och vi kär med en trikåsjal. Han älskar att sova i den och jag kan få något gjort. Vi har sjal från minimundus.se, de var supersnabba med leveransen, men det finns ju andra bra också.

  Svara
 • Hej. Jag är en 11 årig tjej som läser din blogg och älskar den jätte mycket:) Jag beundrar dig och massor du har fin blogga och sånt. Så fort jag ser att du har skrivit ett inlägg så blir jag jätte glad:) Det är så roligt att läsa allt och alla bilder som du lägger upp:) Kram Hanna:)

  Svara
 • Vilken fin familj du har Hannah, å va William verkar va omtänksam som handlar presenter till dej…

  http://www.ytaodjup.blogg.se

  http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=1236497

  Svara
 • Hej,

  kan tipsa om trikåsjal (du vet en såndär jääättelång som man binder om sig), märket spelar mindre roll (vi hade en som hette MAM Earth).De är suveräna för såna små, man kan tighta till ordentligt så de sitter som små magneter 😉 Trodde först det skulle vara svårt att knyta men man lär sig snabbt. Vi bar vår yngste son i nästan 3 månader eftersom han inte ville ligga själv och man var tvungen att ha händerna fria, som du säger. Vill du inte ha en sån tror jag att en ergonomisk bärsele – Manduca el Ergo Baby Carrier kan vara ngt, barnen sitter skönare än i en Babybjörn + att de ergonomiska selarna är bättre för den vuxne. Hoppas du hittar ngt som funkar 🙂

  Svara
 • Fina ni är. Kul med present. 🙂

  Svara
 • Hej,

  En Tricot Slen sjal kanske? De är lätta att knyta & passar bra för nyfödda, men även för större barn. Tror även man kan amma samtidigt som du har bebisen i den. Vi har haft både Tricot Slen samt bärsele från Babybjörn men när de är så små så tycker jag en bärsjal är bättre plus att de är skonsammare för ryggen.

  Lycka till!

  Svara
 • Jag hade en vävd långsjal som var toppen, tyvärr ville min dotter helst ligga på golvet eller för sig själv så den kom inte till särskilt mycket användning. Lite knepigt att lära sig att knyta först, men det finns ju massa enkla anvisningar på internet. Hoppas du hittar nån du gillar!

  Svara
 • Usch bärsjal tycker jag är struligt, varmt och jobbigt att få få sig. Jag använde en babybjörn till lilla g. Vill du låna?

  Kram
  M

  Svara
 • Vilka underbara bilder på storebror och lillasyster! William utstrålar stolthet och kärlek! Så underbara skatter du har i dina fyra barn, de är så fina…
  Vad härligt att ni alla får vara tillsammans igen!
  Kram från en trogen bloggläsare

  Svara
 • Hej jag kan varmt rekomendera baby Björn bärsele, hade d till båda mina killar kunde göra mycket fast jag hade bebis på magen eller ja d ligger ju vid bröstet- magen men hade alltid två fria armar när jag använde den.

  Svara
 • Att se stoltheten i de stora barnens ögon – kärlek

  Svara
 • Hade en trikåsjal, en Mobywrap. Vädigt sjön att använda och lätt att knyta. Men den användes väldigt kort tid, min dotter var rätt stor och jag bytte till en Manduca sele när hon var 3-4 månader.

  Svara
 • Hej Hanna! Tack för trevlig läsning. Har följt Dig ett tag nu men det är första gången som jag lämnar spår efter mig… Stort GRATTIS till mirakel nummer fyra! Visst är det lika fantastiskt varje gång! Jag tycker mig ha ganska bra koll på sjalar och selar. Mitt första barn satt i sele tills han var 3 år 🙂 Mitt andra har jag redan använt både sjal och sele till (han är 4 mån nu). Jag rekommenderar trikåsjal upp till ca 3 mån. Om Du märker att lilla tjejen är ett barn som trivs i sjalen bara måste Du investera i en Beco Baby Carrier (ergonomisk bärsele). Den selen är inte bara skön utan har dessutom en snygg design. Finns i flera olika mönster. Oj vilken reklam jag gjorde nu… Lycka till!

  Svara
 • Värme och mamma- och pappadoft är gott att känna när man är liten.
  Mitt tips är att ta en varm (ljummen) vetekudde, en sån man kan ha runt nacken när den gör ont. Trä på en Tshirt som du haft på dig och som doftar mamma. Håll den intill dig och henne när lägger ner din lilla tös. Då tror jag att hon kommer att vila och sussa gott 🙂 i tron att hon ligger nära. Och du kan njuta en stund av resten av familjen.
  Grattis till fina familjen och tack för en fin och nära blogg.

  Svara
 • Testa att lägga en vetekuddsnalle bredvid henne. Supersöt och gosig nalle som har en vetekudde som går att värma på magen. Finns att köpa på Apoteket.

  Svara
 • Det är precis som Hugo då, vi har döpt honom till Plåster i andranamn 😉 antingen vid bröstet eller sovandes mage mot mage! Som du sa, mysigt men har man ett barn till har man ju inte tid att sitta och mys i soffan hela dagen 😉

  Svara
 • Så gullig han är William och köper presenter till sin mamma. Förstår att du blir glad.

  Svara
 • Godmorgon! Vill verkligen rekommendera Dreamydot om du vill bära i sjal utan att behöva knyta o greja :-). Sjal o sele i ett. Det jag föll för är att man faktiskt kan amma i den oxå bara genom att justera lite på tygdelarna. Idag är det jobb som gäller men ikväll blir det party med finast kusinen. Bäst o passa på medans barn o man är bortresta hihi. Ha en skön lördag kram Ami

  Svara
 • Hej Hannah!

  Så omtänksam han är din William. Vilken kärlek i hans ögon för lilla Vida.
  Kul för hela familjen att vara samlade!

  Varm kram <3

  Svara
 • Hej Hannah!
  Köp en ergonomisk sele. Köp INTE Baby Björn, då dessa inte är bra för barnets höfter då det blir en felaktig belastning på bebisens ben.
  En ergonomisk sele kan användas från nyfödd till större vikt 🙂 Lycka till!
  Ett tips är att kolla på Eden Babys hemsida, där finns bra info om olika modeller.

  Svara
 • Underbart att se sådan kärlek!

  Svara
 • Jag har en bärsjal från granit. Prisvärd, skön, lätt att använda och kan användas som halsduk när bäbisen är stor! Rekommenderas varmt! Lycka till och stort grattis till dottern!

  Svara
 • Jag har haft Looma Sino bärsjal och Beco Baby carrier till mina barn och Becon är ett strå vassare en knytsjalen och även om den kostar en del så kan man använda den länge. Jag använder den fortfarande till min 2-åring när vi är på resa / flygplatser och man inte har vagnen tillgänglig men nu bär jag honom på ryggen istället för på magen

  Svara
 • Vilken gullig son du har. Den där parfymen doftar verkligen gott. Köpten en själv nu i sommar när vi var till LA.

  Dina andra barn går ju inte av för hackor de heller.

  Kramar

  Svara
 • Hanna! En fantastisk uppfinning är sjalselen från dreamydot.Där får du helt enkelt det bästa från två världar, sjalarnas flexibilitet och många bärpositioner kombinerat med bärselens enkelhet och säkerhet. Finns att köpa på http://www.barnbolaget.nu 🙂

  Svara
 • Åh vilken omtänksam liten son du har! Förstår om du blev glad över hans present. Bärsjal är jättebra, båda mina barn i princip bodde i den under deras första månader. Kommer inte ihåg vilket märke det är, men modellen är typ som ett ”förkläde” med långa band man virar ett par gånger på ett speciellt sätt. Supersmidigt!

  Svara
 • Gulliga barn du har, stor som liten. Blir alldeles varm om hjärtat.

  Svara
 • Superbra ögonmask http://www.groupon.se/deals/hela-sverige/Wallstreet-Speedshop/9238174

  Svara
 • Finns Joolz barnvagn som syskon/tvilling vagn?

  Svara
 • Hej! Har följt era underbara bloggar här inne sedan ni startade Bloggfamiljen, men inte blivit medlem förrän nu, idag! Haha, vet inte varför det inte blivit av, men jag är inne hos er flera gånger varje dag! Passar på att säga stort grattis till lilla söta Vida:) Kram Anna

  Svara
 • Underbara bilder! Vad fina de är!!! Och vilken omtänksam son du har, hoppas min blir lika snäll mot sin mamma när han blir stor(2,5 år i nuläget…) 🙂

  Svara
 • Fina bilder.

  Svara
 • Fina Fina William <3

  Svara
 • Sååå himla fina bilder ❤

  Svara
 • Jag blir helt tårögd av att läsa om din fina William.

  Svara
 • Varför kommer det inte någon uppdatering…..?

  Svara
 • Han är en riktigt go kille er William;) Verkar så omhändertagande så mjuk och trygg och fin.Kram från ett varmt och gott Skåne.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag har använt en bärsjal till vår lilla Agnes sen hon va några dagar gammal. En tricot-slen sjal. Jag älskar den! Agnes med. Hon är lite mer än nio månader och älskar att sitta i den. Jag tycker den är toppen med tanke på att hon få va så nära hela tiden och att det finns hur många olika varianter som helst på hur man kan använda den.
  Älskar din blogg!
  Ha det fint!

  Svara
 • Hej 🙂
  Dusch, mist och lotion från V´s S är så frächa. Fick dom av en vän i Juli som semestrade i USA !!! Må bäst vackra du 😉

  Svara
 • Här kommer ju en till superbild, för tankarna direkt till videon med Bruno Mars, just the way you are. Du är minst lika vacker som tjejen i den videon även om ni är totalt olika utseendemässigt. Mera sånt tack!

  Shit det här kan bli beroendeframkallande 😉

  Svara