Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:42 | augusti 14, 2012

Knappt vaken

Hej vacker. Hoppas allt är väl. Själv är jag knappt levande. Är så trött. Har inte sovit mycket inatt. Bebis har varit vaken nästan hela natten, knorrat och haft sig. Under dagarna är hon lugn och sover mest. Gode Gud låt henne vara så på nätterna istället 🙂

Hon somnade klockan halv tio imorse för att vakna vid elva och vara hungrig. Så drygt en timmes sömn har jag fått nu på morgonen. Hon är en långätare, i en timme äter hon, så jag har precis ammat klart och ska äta frukost.

Vilken vacker dag vi fått. Solen skiner och det vill jag njuta av. Varje sekund av sol och värme vill jag insupa.

Igår fick Liv en present för att hon är så duktig och sover i sin säng. Hade lovat henne något fint som belöning. Här blundar hon och väntar på sin present.

Hon fick en låda från Dinsey med prinsessor på. Hon älskar prinsessor. Vi byggde ihop den och så lade hon sina hemliga saker i den.

Idag kom min bärsjal. Tjoho. Här ska det städas och grejas med två armar och en bebis hängande på magen 🙂

Har även fått en fantastisk ”stol” som Vida gillar att sitta i. Den rör på sig och man kan koppla in sin iPod så hon kan lyssna på lugn skön musik. Man kan välja så den rör sig som om man kör bil, vågor, gung och andra rörelser. Ska visa dig sen.

Nu sover hon i den och jag ska passa på att äta och mysa med Liv.

Sleeping Beauty.

Min syster ska gifta sig! Filip har friat. Stort Grattis systeryster ❤

Det bästa som finns är att få gifta sig med sitt livs kärlek. Min och Peter bröllopsdag och den dagen han friade till mig är oförglömliga och fantastiska. Jag vet hur hon känner nu och gläds så åt dem.

Önskar dig en fin dag!

All Kärlek ❤

 

 


22 kommentarer22 kommentarer om “Knappt vaken”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Sååå himla kul att Maggan och Filip ska gifta sig 🙂
  Ha en bra dag och hoppas du piggnar till. Vi håller tummarna att Vida sover bättre inatt!
  Kram Lotte

  Svara
 • Vad fin hon lilla Vida…helt underbar. Linn är naturligtvis också söt. Söt som en princessa.
  Grattis till storasyster Magdalena. De verkar vara perfekta för varandra.

  Har du visat bilder på ert ny renoverade hem? Har nog missat det…

  Ha en fin dag, njut av sol och din fina familj.
  Kram jessica/Kungsbacka

  Svara
 • ååhh vilken fin filt! vart kommer den ifrån? och vad kostar den? kram

  Svara
 • Den kommer från Softgoat. Kika på deras hemsida. Finns mycket fint där. Dessutom går en viss procent av försäljningen till behövande.

  Kram

  /H

  Svara
 • Hej Hannah,

  Vilken underbar filt du har till Vida, var har du köpt den och vilket märke är det?

  Kram

  Svara
 • Ja, den är härlig! Den är en cashmerefilt från Softgoat.se.

  Kram kram

  Svara
 • Håller med. Ursnygg

  Svara
 • Sååå söt hon är ert lilla underverk! Hoppas hon kommer att sova gott nu!

  Stort grattis till Magdalena och hennes blivande make! Ja visst är det underbart! tänk, jag och Stefan har varit gifta i snart 10 år! Vi firar 10-årig bröllopsdag på fredag den 17 augusti. Då har maken lovat mig en överraskning….läääängtar!

  Kram, Carina.

  Svara
 • Så fin hon är lilla Vida, du med för den delen;). Skratta så åt det Niinis skrev om att Gud tänker mer på vissa när det kommer till att vara vacker efter en förlossning, hahaha! Kommer ihåg att min dotter också åt lääänge, 45 min till 1 tim men att hon var som en klocka 3 1/2 – 4 tim emellan. Då kunde jag åka hemmifrån en stund och det var guld värt för mig. Hoppas du får sova i natt.

  Så kul att syrran ska gifta sig. Gläds så med henne. Varken du eller Maggan har haft det så lätt, men nu har ni ju hittat era prinsar:)

  Svara
 • Fina lilla Vida, hon är ett väldigt vackert barn! (Som alla dina andra gullungar) 🙂 Hoppas att lilltrollet väljer att vända på dygnet snart så att hon sover bättre på nätterna, så att du också får din välbehövliga sömn. Fina storasyster Liv, kan tänka mig att hon är stolt över att vara storasyster och över att hon har blivit så stor och sover i sin säng, fina Liv!

  Jättekul för Magdalena och Filip, härligt med ett bröllop att se fram emot!

  Ha en fin dag du också 🙂
  Kram

  Svara
 • Hej Hanna!

  Vad roligt att Magdalena ska gifta sig, ska följa hennes bröllopsplanering noga. Har tittat på dina och Peters bröllopsbilder och nu verkar ha haft ett helt fantastiskt bröllop, du var så vacker!
  Är själv nyförlovad och planerar ett bröllop inom en snar framtid. Har dock ett problem då jag aldrig varit på ett svenskt bröllop då mina föräldrar har utländsk härkomst. Vi försöker planera ett litet och mysigt bröllop, men min blivande man vill bjuda alla hans tråkiga halvdöda mostrar tyvärr. Nu är jag orolig över hur vi ska få en bra stämning. Jag är även orolig över att jag komemr göra bort mig helt och hållet då jag inte har någon aning om vad ni brukar göra på bröllop här…du kanske kan ge mig lite inspiration? Lite bröllopstips mottages gladeligen.

  Kram

  Svara
 • Duktig storasyster ska belönas :)!! Söta lilla Vida … verkar ju vara en toppenstol!! Den fanns inte då min dotter va bebis, sådär 23 år sen ;). Jättekul för din syster!! kramar

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vi hade en elektriskt gunga till våt dotter som bara vill vara i famnen & som skrek väldigt mycket (mer än våra två andra döttrar). Men när vi köpte gungan så kunde jag äntligen, för första gången på två månader äta middag tillsammans med resten av familjen, då dottern somnade på två röda sekunder i den. Den gungan blev vår räddning…

  Vad roligt med bröllop! Alltid roligt att få klä upp sig lite, händer ju inte så ofta när man har småbarn tycker jag 😉

  Kramar i massor!

  Svara
 • Så söt lilla Vida är!! Tråkigt att du inte får sova, men det skulle kanske vara
  lättare för dig om du använde flaska på natten, eftersom hon äter så länge.

  Svara
 • Åh, grattis Maggan!!!!!! 😀 Önskar min kille kunde göra samma sak. Han är dock inte så sugen och hänvisar till sitt grabbgängs idol Kurt Rusell och hans Goldie Hawn och säger ”Why fix something hat aint broken?”. Romantiskt va? 🙁 vi får väl se… får försöka börja hjärntvätta honom rätt igen.

  Skönt med en bärsjal. Jag har en bärsele själv… ska dock få en sjal denna vecka. Ska bli spännande att prova! Det ser så skönt ut, för både mor/far och barn.

  Ha en fin dag och sov när Vida sover! Skit i hushållsbestyr… Kram!!!

  Svara
 • Mysigt med små barn, men är ändå glad att min unge är stor nu…ha ha…allt har sin tid, eller hur? Kram Ulrika

  Svara
 • Kul med bröllop och så romantiskt.

  Svara
 • Jaaaaa grattis till Maggan som är värd all kärlek hon kan få <3 minsta prinsessan ställer nog snart in sov & ät klockan ska du se :)) Vad Livis är duktig som sover i sin säng :))) ha en bra dag i solen , kärlek <3

  Svara
 • Så söta bilder på töserna! Det är jobbigt innan det blir ordning på dygnsrytmen för den lilla. Försök att vila när tillfälle bjuds och prioritera. Man kan inte hinna med allt. Men framför allt: var rädd om dig. Kärlek till dig

  Svara
 • Vad fina de är tjejerna! ♥

  Vilken fin present till Livis o den där ’stolen’ till Vida låter ju bra. Och nallen som du pratade om i ett annat inlägg. Hoppas det funkar. 🙂

  Kram!

  Svara
 • Grattis till Maggan!

  Håller tummarna att Vida ska vända på dygnet så du får lite ork!!
  Kram

  Svara
 • Ok, jag har några tips.

  1. Det är bra för Liv att Vida sover på dagarna (istf nätterna) för då tar inte Vida över helt och Liv behöver inte bli så svartsjuk utan kan vara mysig storasyster istället. Försök ta igen dig lite när Liv är på förskolan.

  2. Långätare har jag också haft. Detta är kanske ett kontroversiellt tips, men vi gav en extra skjuts med ersättning (fast jag ammade som en tok) på kvällen just när jag tyckte att det fick vara nog med amning. Först gjorde vi det vid 12-halvett-tiden, sen blev det tidigare och landade vid tiotiden eller så. Då fick jag oftast ett längre första sovpass och klarade mig bättre sömnmässigt.

  Lycka till.

  Svara