Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:34 | augusti 15, 2012

BVC

Hej min vän. Hoppas allt är väl.

Jag, Vida och Liv kom precis hem från BVC. Vida har gått upp 250 g sedan förra veckan, så nu väger hon 4660 g och är 55,5 cm ”lång”.

Nu ligger Vidis i sin gungstol och jag och Liv äter en sen frukost 🙂

20120815-113207.jpg 20120815-113233.jpg

Hej på en stund ❤


14 kommentarer14 kommentarer om “BVC”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hur funkar det med gungstolen till Vida? Har en två veckor gammal bebis och funderar på något liknande själv.

  Svara
 • Den är grym. 4 moms heter märket. Ska lägga upp en bild och visa.

  Grattis till lille Knut ❤

  Svara
 • Härligt att lillsötisen växer och gror 🙂

  Ha en bra dag fina ni!

  Svara
 • Så himla härligt och skönt att lilla Vida (åh, älskar det namnet) växer och frodas som hon ska.

  Jag bara undrar om jag får fråga dig en sak. Använder du fortfarande något från hudvårdsmärket No 7? Är det någon du kan rekommendera?
  Är trött på att lägga ut så mycket pengar på produkter och såg att det fanns No 7 på Ica Maxi.
  Hade tyckt det hade varit bekvämt. Haha!

  Kram Josefin

  Svara
 • Ja, jag gillar No 7 jättemycket. Använder serumet varje dag. Helt okej pris om man jämför med många andra. Sedan är det ju ett plus att de finns på Ica Maxi 🙂

  Stooor Kram ❤

  Svara
 • Nu väger din lilla Vida lika mycket som min dotter vägde när hon föddes. Det var 11 ½ år sedan och jag höll på att föda i hissen. Dörrarna stängdes och hissen åkte uppåt med mig. Panik! Hann komma till sans och trycka på rätt knapp, ner igen. Väl inne på förlossningen föddes hon efter några minuter. Minnen, underbart! Ha det så bra!

  vh
  M

  Svara
 • Oj, vad läskigt. Tänk om du fött i hissen.

  Mio vägde närmare 5 kilo.

  Vilka bjässar vi fött 🙂

  Kram

  Svara
 • Hej Hannah! Jag läser din blogg dagligen och jag ville först bara säga grattis till bebis Vida (lite sent men ändå). Va söt hon är. Den veckan du var inne och födde var jag och min familj i Danmark och jag kunde inte gå in och läsa bloggar varje dag då som jag brukar. Jag tänkte mycket på dig och undrade om du hade fött eller inte. Var supernyfiken:) När vi närmade oss Gbg kunde jag då äntligen gå in och läsa din blogg 🙂 Fortsätt inspirera och dela med dig. Kram från Mia

  Svara
 • Tack snälla ❤

  Svara
 • Tittar in och önskar en trevlig kväll!
  Din blogg gör mig glad. 🙂
  Kram.

  Svara
 • Hej Josefine,
  jag såg ditt inlägg om no7.
  Jag har prövat samtliga cremer i serien, och det gav inget resultat alls.
  Jag har använd Exuciance, men efter ett halvår hade jag fått fler rynkor, pga att jag är en riktig ”torris” som kräver mer än vad Exucviance samtliga cremer kan ge. Jag har prövat flera olika cremer av MD Formulation. De är helt ok, men väldigt dyra och inte inte riktigt värd pengarna. Sedan fick jag tips om att köpa Eucerin Hyaluron serie, och den serien är verkligen helt fantastisk. Har använt den hela sommaren, rynkorna i pannan och mellan ögonbrynen har minskat markant, och hyn är så fin. Jag använder serum, ögoncreme, dagcreme samt nattcreme, precis så som jag alltid använder. Jag kan verkligen rekommendera dig att pröva, och de finns på de olika Apoteksbolagen. Bara ett litet tips! /Jenny 40 år.. (det ska börjas i tid :))

  Svara
 • Exuviance ska det vara och inget annat 🙂

  Svara
 • Tack så jättemycket för ditt svar Jenny! Jag ska genast testa Eucerin! Är det för rynkor? Jag är 28 år. Kan man använda det ändå?

  Svara
 • Hej!
  Grattis till lilla Vida! Fantastiskt söt! Tack också för en fin o inspirerande blogg!
  Har du lust o berätta mer om den där stolen/gungan som Vida har? Den låter ju fantastisk! Har en liten Ebba på tre månader som älskar att somna i famnen om man gungar, ja det är bara det som funkar liksom! Hade varit skönt ibland o sätta ner henne i en sådan stol o somna själv…
  Kram på dig!

  Svara