Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:45 | augusti 17, 2012

Diplom och presenter

Hej min vän. Från att solen har värmt oss och strålat från en klarblå himmel öser nu regnet ner. Typiskt Svensk sommar. Vägrar acceptera att sommaren går mot sitt slut.

Imorgon invaderas huset av 18 killar. Peters bästa vän ska gifta sig och svensexan ska delvis äga rum hemma hos oss.

Idag har det städats och fixats inför morgondagen. Kan kännas rätt onödigt kan jag känna. 18 killar med alkohol i kroppen lär nog inte tänka på att ta av sig skorna eller pricka rätt på toaletten 🙂

Jag och barnen flyr hem till mamma och ska sova över där och mysa.

Jag och Liv for ner till Prästängarna vid lunch och tittade när pojkarna fick ta emot diplom. Idag var det sista dagen på Landslagets Fotbollsskola. De har verkligen haft det kul där.

Helt plötsligt kände jag hur det rann till och jag kom på att jag glömt amningsinläggen. Det slutade inte och där stod jag med våta fläckar stora som två CD-skivor mitt på tröjan. I samma sekund kommer Patrik Isaksson (Du får göra som du vill men aldrig förråda den som lever inpå din själ… sångaren) fram och hälsade. Han måste trott att jag blev tokstarstruck för jag började svettas på överläppen och svamlade som ett fyllo och försökte dölja mitt genomblöta linne samtidigt som jag gick mitt i en mening 🙂 Pinsamt!

William tog emot sitt diplom.

Och så var det Mios tur.

Väl hemma igen var det korvdags. Har köpt plastkorgarna på Lagerhaus. Perfekt att servera t ex hamburgare, korv eller smörgåsar i. Åtta kronor styck kostade de.

Idag kom ett paket till mig. En tidig fördelsdagspresent från världens bästa svärmor och farmor Marianne.

Hon har nyligen varit i London och hittade helt fantastiskt snygg och skön jacka och väst där. De är i finaste sommardun. Så tunna och mjuka. Man kan knögla ihop de till en boll liten som en apelsin och lägga i en påse som kom med.

Gillar färgerna på västen och jackan. Precis i min smak. De kommer värma mig svala sensommarkvällar och tidig höst.

Snygga va?

Vad har du för planer i helgen?

Var rädd om dig.

All Kärlek ❤

 


24 kommentarer24 kommentarer om “Diplom och presenter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja! De va riktigt snygga 🙂
  Trevlig kväll

  Svara
 • 🙂 Snygg väst och jacka! 🙂

  🙂 En sådan svärmor skulle man allt ha! 😉

  Ha en mysig fredagskväll. 🙂 😉

  Kram
  Enigma

  Svara
 • Åh vad fina! Vad är det för märke och vilken butik är de köpta i? Gulle dig och tack på förhand!

  Svara
 • Hahaha, ojdå. Det är inte lätt att ha bröst med mjölk märker jag, om jag får barn och ammar någongång i framtiden skall jag försöka att inte glömma de där inläggen 🙂

  Smart med korgarna, billigt som bara den också! 🙂

  Landslagets fotbollsskola verkar ha varit väldigt populär! De verkar ha den överallt i Sverige och jag vet många som har gått den och varit jättenöjda. Gissar att dina grabbar har haft det bra på fotbollsplanen i veckan, de som älskar att sparka boll 🙂

  I helgen skall jag bland annat ha ”knytkalasmiddag” med några vänner och efteråt blir det utomhuskonsert med Magnus Uggla i folkets park i Örnsköldsvik. Vädret ser ut att bli strålande så konserten spenderas nog på en filt i kvällssolen 🙂

  Ha en fin fredag fina du!

  Svara
 • Riktigt snygga 🙂

  Svara
 • vilken bra längd på shortsen, har letat efter sådana.. vart ha du hittat dina?

  Svara
 • Åh vilken fin jacka, ja västen med för den delen!!

  Svara
 • skitsnygg;)

  Svara
 • Åh nej lite pinsamt då! Men han läser kanske här och fattar….men ändå, just när det hände måste det känts som du skulle velat sjunka ned under marken en stund. Fast jag vet inte om han uppfattade det på samma sätt som dig, jag gjorde bort mig inför dig en gång men du verkar inte tagit skada av det 🙂 (gjorde bort mig kanske inte jag gjorde men jag svamlade på ganska bra)

  Snygga jackor, tänk att det är vinterkläderdax nu, det är ju tom slutsålt på vinteroveraller för barn på en del ställen…vi vill ha sommaren kvar ett bra tag till!!

  Svara
 • Saknar amningen. Kommer ihåg hur jag fick ha amningskopp på det bröstet som inte användes under själva amningen, för det sprutade om det! Flera gånger fick jag tömma ”koppen” och när jag gjorde det stod det sprutade en mjölkstinn stråle rakt ut. Vilka kroppar vi kvinnor har! Ibland när jag var ute bland folk och någon annans barn grät då började mina mjölkbröst rinna! Trots att jag hade minimal storlek (innan graviditet!) var jag som en läckande ko. Ammade helt i ett år och när det var dags att sluta gjorde det så ont.

  vh
  Monika

  Svara
 • Hej Hannah,undrar bara var din mage har tagit vägen?Det var ju inte länge sedan du födde och redan så platt!Vet att du hadde det väldigt tufft efter din förlossning men ändå.Har du något tipps?
  Kram

  Svara
 • Åh, vad snygga. Perfekta färger, passar till allt.
  Praktiskt att de går att rulla ihop oxå. En toppen present.

  Kram jessica/Kungsbacka

  Svara
 • Vilken snygg väst och jacka!
  Det syns absolut inte att du nyligen har fött barn.
  Hur bär du dig åt egentligen?! 😉
  Tycker du ser så fräsch ut jämt. 🙂

  Kram.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Ursnygga!! Vet du om det går att hitta dem på nätet?
  Å vilka bra korjar till barnen, får bli ett besök till Lagerhaus också… Köper alla mina ljus där. Kan ju vara dax att ladda upp förrådet med det nu 🙂
  Ha en mysig helg hos mamsen!!
  Kram kram

  Svara
 • Mmm det där med amningsfläckar minns jag. Håller dessutom med alla andra, vart tog magen vägen. Du är supersöt! Kram Ulrika

  Svara
 • Jättesnygg jacka/väst. God smak hon har din svärmor.

  Svara
 • Är i Leksand på deras camping Leksand Strand med husvagnen.Idag har vi varit på deras sommarland, imorgon blir det shopping 🙂 Trevlig helg!

  Svara
 • Vore jättegulligt om du kunde säga vad det är för märke på jackan och västen och kanske vilken butik? Jag ska snart till London 🙂 kram

  Svara
 • Jättesnygg väst och jacka, fantastisk färg. Colmar är ett märke som säljer typ denna sommardunjacka har jag sett och den är väldigt dyr.

  Svara
 • Ser ut som Uniqlo

  Svara
 • Imorgon ska vi fira vår son som fyller 1 år. Känns stort! Systrarna har förberett hans paket noga <3

  Svara
 • Är det Magnus H som man anar på bilderna som delar ut diplomen..?

  Svara
 • Men ååhhh!!! Både västen och jackan är underbara!!! Vill också väldigt gärna veta märke och gärna storlek!! Är de små, stora eller normala i storleken? Är mycket sugen på att införskaffa en jacka!!

  Önskar dig och familjen en underbar söndag!!

  Här är det feber och ont-i-halsen-tider. Max började på dagis förra veckan efter 5 veckors ledighet. Naturligtvis tog det ju inte många dagar förrän han tog med sig febern hem…. 🙂

  Puss & kram

  Svara
 • Hej, vilken storlek har du i jackan?

  Svara