Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:01 | september 6, 2012

Tunga ögonlock

God morgon min vän. Hoppas allt är väl. Imorgon är det fredag. Längtar 🙂

Har inte sovit en blund inatt. Vida ville inte sova sju timmar i sträck, som förra natten. Snarare en halvtimme i sträck.

Måste nog hålla upp mina ögonlock med tändstickor idag.

Ska försöka vila en stund nu för jag har precis lyckats söva henne.

Kram ❤


8 kommentarer8 kommentarer om “Tunga ögonlock”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God Morgon Hannah.Samma här.Jag har vaknat 100 ggr. i natt känns det som utan bebis då 😉 Jag kan tyvärr inte gå och lägga mig igen eftersom jag lovat och passa minstingen idag.Jag har faktiskt drömt om dig i natt Hannah.Kanske inte så konstigt;) Jag säger som du i morgon är det FREDAG hela dagen lång.Ha en bra dag trots för lite sömn.Puss o kram.

  Svara
 • Märkligt att de ofta är så många som samtidigt sover kasst… Har också varit mer vaken än sovandes inatt-sååå störigt!
  Tyvärr skulle jag upp och-hör och häpna- SIMMA!!! kl halv sju så det blev ingen sovmorgon idag heller. Gäsp…
  Ha en angenäm dag allesammans!

  Svara
 • Simma ? Du är duktig du;) Ja visst är det lite skumt att så många sovit kasst även vi utan bebisar;) Ha en skön stund i plurret.

  Svara
 • Här är en till som inte fått sova… Ögonen går verklgen i kors. Hoppas du får lite sömn. Själv sitter jag med min lilla 3,5 v Pontus och vaggar fram och tillbaka… Sov sov sov…
  Kram gisela

  Svara
 • Du stckare!! Hoppas hon vill sova några längre stunder över dagen istället och att du också kan sova då 🙂
  Jag har sovit sådär jag också, halsen som spökar och gör ont. Men jag skall inte klaga. Har sovit mer än en haltvimme i sträck i alla fall 🙂

  Hoppas du orkar hålla ögonlocken öppna idag!
  Kram

  Svara
 • Vad konstigt att så många verkar ha sovit dåligt inatt, det var inte fullmåne som så många brukar säga att de sover dåligt till, utan det var ju snarare halvmåne. Jag somnade lätt men vaknade innan morgontidningen kom runt 5 och omöjligt att somna om grrr..men man och barn snusade allafall på så gott så tur var väl det. Hoppas du får sova bättre framöver Hannah, minns hur det var när våran var liten och hade kolik man var ju overkligt trött hela tiden, man blir ju så icke-fungerande man blir när man inte får sova, kram!

  Svara
 • Men lilla vän! ♥ Vad jobbigt…. jag vet hur det känns. Man är mer död än levande och hasar sig fram. Det värsta är att jag brukar bli på ett helsickes humör då också och det är mindre trevligt.

  Jag är inte heller så pigg idag…ZZZzzzZZZZzz….

  Skickar över lite uppiggande kramar min vän! ♥ Puss

  Svara
 • Hej Hannah.
  Det var lite komiskt för jag satt nämligen och skrev ett ”långt” inlägg på min blogg just ang sömn, eller snarare bristen på den tidigare idag. Och nu så läste jag ditt inlägg här. Skönt att veta att man inte är ensam om att gå runt och känna sig mer eller mindre som en zombie 😉
  Gå gärna in och kika när/om du har tid. http:/blogg.mama.nu/meandmyboyz/
  Tack för en fin blogg och hoppas att du snart kommer att känna dig lite piggare och gladare, antingen på egen hand eller med hjälp från vården <3

  Svara