Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:06 | september 7, 2012

Åhléns och Personal Shopping

Hej min vän. Hoppas att du har det gott denna dag 🙂

Nu ska du få höra om något riktigt roligt som jag har gjort.

Tänk dig att ha en egen Personal Shopper. En som hjälper dig att hitta just din stil. Du behöver inte springa dig svettig i olika butiker, rota bland galgar och högar med kläder som bara ser trist ut. Du får komma in i en oas bland kläder som passar just dig, bli ompysslad och gå hem med förhoppningsvis några nya favoritplagg, ny snyggare stil och ett leende på läpparna.

Visst låter det för lyxigt och dyrt? Men det är gratis! Läs och häpna.

Hade inte en aning om det. Utan har bara drömt om att få en egen Personal Shopper.

Åhléns City kan man få känna lyxen av att ha en alldeles egen Personal Shopper i flera timmar helt gratis. Inte bara när det gäller kläder och mode utan du kan också få hjälp med smink, skönhet och hår.

Sedan är det klart att man inte kan låta bli att shoppa så helt gratis blir det ju inte 🙂

Jag har haft ett par timmar med Elina där jag fått hjälp att hitta min outfit till Chicgalan nästa vecka.

Alla mina favoritmärken hade hon hängt fram. Kläder, skor, väskor och accessoarer. Bara genom att prata med mig så visste hon precis vad jag gillar.

Filippa K, ACNE, Day, Hunkydory, Dagmar och Wera.

På översta våningen på Åhléns finns denna ljuvliga plats 🙂 .

Här satt jag och Elina först och drack kaffe och pratade om mig vad jag gillar och inte gillar. Det är väldigt stor hjälp för dem som inte har en egen stil eller vet vad som passar just de och deras kroppar.

Det här var lite av det hon plockat fram som jag fick prova. Fick ett eget rum med fika, frukt, dryck och kläder i massor.

Klädproffset och "min" personal shopper - bästa Elina.

Fick även hjälp med vilket smink som skulle passa min gala-outfit.

Nu har jag blivit sminkad många gånger och vet vad som passar mig men du som inte fått lära dig att lägga en bas eller ögonskugga är detta perfekt. Men duktiga Nazanin gav mig några tips som jag tog till mig. Många använder ju också helt fel produkter och färger till ens hud. Inte så lätt att veta men nu finns det hjälp att få 🙂 .

For hem på rosa små moln med en snygg outfit som du ska få se på torsdag.

HÄR! hittar du till Åhléns City och HÄR! till deras Personal Shopper service.

Stor Kram ❤

 

 


26 kommentarer26 kommentarer om “Åhléns och Personal Shopping”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fin du är och nybliven mamma ovanpå allt!
  Inte utan jag blir lite avis.

  Såg att du varit lite låg eller är vilket är trist men jag tycker det är bra att du lättade ditt hjärta på bloggen.
  Jag som tycker du verka ha allt!
  Men det är inte samma som att vara lycklig.

  Själv känner jag mig också låg just nu och har inte någon förlossning att skylla på!
  Men att veta att andra inte svävar på moln utan att vi är en del som inte alltid är på topp ger mig lite styrka för biland känner jag mig ensam i min känsla.

  Jag har vuxna barn, fina barnbarn och jobb men lever själv men kan uppleva en enorm tomhet av ensamhet.
  Mycket beror på att alla är så busy med sitt och sina familjer.
  Känner mig också sviken på att alltid utnyttjas när folk är singlar och vara en backup för dem men nu har de flesta en vän och då behövs jag inte mer!

  Vi har alla våra lik i bagaget men roligt att du delar med dig av ditt liv.

  Kramar från Iréne

  Svara
 • Hanna,Hanna! Du ser amazing ut vad du än har på dig,sminkad elr.inte:)!! Du e rakt av sååå vacker! O när jag läste ditt förra inlägg nu,ja då förstår jag varför du liksom lyser jämt..Du e ju andligt lagd!När du skrev om att du känner andra människors besvär o.bekymmer o.att du tror lilla Vida ler åt någon annan energi i rummet..ja då började jag rysa! Jag är själv en Hsp-person,ser energier,känner på mig saker,känner andras sinnesstämning,känner av andars närvaro m.m.!D kan vara skitjobbigt ibland att ta in allt o.känna av utan att man vill egentligen..så jag vet hur du känner.Svårmod o.deppighet bara flyger på mig ibland o.kan sitta flera dgr! Men även oförklarlig glädje,lyckorus,som om jag vunnit på Lotto:)! Men var glad för det är ju faktiskt en otrolig gåva! O som sagt,du strålar av harmoni o.trygghet,så du är nog utsedd att bära denna gåva för att du ändå klarar av det! Största kramen till dig o.familjen:)! Lollo i Småland.

  Svara
 • Äh lägg av, det hade jag ingen aning om. Jag älskar att handla på Åhléns, finns så mycket fint, gratis personal shopper, ja det skulle ju jag verkligen behöva. Så kul att titta i min garderob och inse att jag har så mycket som är på mode nu…det är bara det att det har hängt där sedan det var på mode första gången 😉 Men det var ett bra tips, det ska jag göra någon dag och som kronan på verket gå till Lilla Matsalen (NK) och äta deras räksmörgås som är sååå god!

  Svara
 • Personal shoper är toppen då man ska köpa för en större summa pengar. Gör det i Falun någon gång vara annat år.

  Svara
 • Hej Hanna, vad härligt det låter att få piffa upp sig med hjälp! Hade ingen aning att det var gratis. Skönt att höra att du känner dig lite gladare. Jag kände att jag var tvungen att skriva till dig för jag har upplevt precis samma som dig. Jag fick en bebis i slutet av juni. Har följt din blogg i över ett år nu så jag läste såklart om din förlossning. Även jag fick spinalhuvudvärk och sedan mjölkstockning på det 2 ggr. Jag kände mig också nere ett tag efter allt som hänt, kände mig lite ”snuvad” på dom första veckorna med min bebis, men nu mår jag bättre så det kommer nog du också göra snart, det är trots allt tufft att både få en bebis, ta hand om den och vara sjuk på det. Kunde inte tro det när jag läste det att vi fick igenom precis samma sak… Hoppas du känner dig bättre snart, kramar Ps, jag undrar var du köpt mössan Liv har på sig i startbilden på din blogg. Det är så fint mönster.

  Svara
 • Det kostar inget men de vill att man skamha 5-10.000 att spendera…..

  Svara
 • Tjusigt !!!

  Har du lagt färg/toning i ditt hår .!? Vilket märke samt färg ?! Ur snyggt !!

  Kramen

  Svara
 • Ska du som jag också roa dig på torsdag på Chicgalan? Ser jag dig LOVAR jag att komma fram och hälsa om du vill. Eller är du ”privat ”då? Bestäm du hur du vill ha det! Ses på Berns då! Kram Jessica

  Svara
 • Vad kul, ibland ser man ju inte guldkornen själv eller så har man inte tänkt tanken att något skulle sitta så perfekt! Hoppas du gjorde många fynd! Ps. Hoppas klumpen försvinner snart och att du kan känns dig ”lättare”. Kram på dig

  Svara
 • WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW!!!!

  Måste köpa ny klänning till CHIC känner jag. Sååååå snyggt! Jag svimmar lite….

  Puss och trevlig fredagkväll till er. ♥

  Svara
 • Tack för tipset, visste inte att denna möjlighet fanns. Låter ju helt super! 🙂 Angående ditt tidigare inlägg om att du kände dig låg, så känner jag så igen mig i det du skriver. Jag oroar mig för precis samma saker, och jag håller på bli galen på mig själv ibland. Jag har nyligen blivit mamma och är lycklig och tacksam och har världens snällaste bebis. Ändå smyger sig dessa tankar på… Det e jobbigt, och extra jobbigt då man inte vet hur man skall komma ifrån dessa tankar… Men det lättar en hel del då man hör att man inte e ensam. Så tack för att du delar med dig av dina tankar. Kram!

  Svara
 • Verkligen en bra ide´! Fy sjutton så lyxigt att ha en personal shopper, det hade varit en upplevelse det! Kanske man skulle provat nästa gång man befinner sig i Sthlm 🙂
  Blir roligt att få se vilken galaoutfit det blev till slut, dt såg i alla fall ut att vara mycket fint på galgarna och på dig!

  Önskar dig en fin fredagskväll fina Hannah!

  Svara
 • Åh, nu blev jag riktigt nyfiken, vad köpte du? Visst är det bra service Åhléns erbjuder? De har samma på NK, det utnyttjade jag när jag skulle gifta mig :). Även på riktigt bra klädbutiker kan de ofta plocka fram bra plagg om man ber om hjälp. Men det man ju sällan, man ”bara tittar tack” :). KRAM

  Svara
 • Hej Hannah! Vad roligt att det finns på Åhléns, och du är ju alltid vacker och inspirerande! Tack för en superbra blogg! Kram

  Svara
 • Åhhhhhhhh AVIS .Precis vad jag skulle behöva efter stor viktnedgång och har absolut ingen kolla på varken kläder eller smink längre.Känner mig oerhört vilsen.Du är så snygg Hannah.Spännande vad du ska ha på dig på galan.Puss o kram fina du.

  Svara
 • Ditt hår har så fin blond färg. Endast slingor? 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!

  Har länge läst din blogg men har aldrig kommenterat tidigare. Jag tycker väldigt mycket om din blogg, väldigt inspirerande och mysigt att läsa om din stora härliga familj! Mina tankar när jag läste ditt inlägg om att du är låg var framförallt två…

  Kanske kan känslan av att ha fött fyra friska fina barn, ha en fin man o fint hem etc skapa känslan av ”förtjänar verkligen jag allt detta underbara när det finns människor som har det så svårt” och det kan göra en avtrubbad och låg tror jag… Fundera på om det kan ligga något i det. I så fall tror jag att man måste försöka säga till sig själv att man haft tur som har det bra och att det inte är på bekostnad av ngn annan. Att tänka att man visst förtjänar att vara lycklig. Ja visst är det ju synd om andra men det har inget att göra med hur bra du har det. Som du sa att du har svårt att stänga av och inte ta in när ngn annan mår dåligt. Kanske måste man där tänka att de mår inte bättre för att du påverkas. Snarare visar du på ett gott exempel o kan vara inspirerande för andra när du tillåter dig själv att leva ett lyckligt liv utan att känna skuld över det. Jag kanske är helt ute och cyklar men det var bara något jag kom att tänka på när jag läste…just skuld över att du har det så himla bra…Där var nämligen jag en tid efter jag fått båda mina barn…

  Nr två så gör lite sömn verkligen att man blir låg och deppig. Du kanske ska dra ner lite på kraven och måsten. Du har fyra barn varav en spädis och i bloggen ser det ut som att du är så duktig med allt och hinner så mkt annat. Ordna med fest etc. jag skulle aldrig orka lika mkt som du. Lyssna på din kropp, är du slutkörd? Det blir man ju lätt med lite sömn om inte annat…

  Men tveka inte att söka hjälp om det håller i sig. Via kognitiva institutet cbti.se finns mkt kompetenta terapeuter tex. Lycka till!!! Tänker på dig och önskar att du mår bättre snart!
  Kram Alicia

  Svara
 • För ett bra tips.:-) jag tycker du e helt underbar och stärk med tanke på allt som du har gott igjennom.själv har jag 5 underbara barn och jag har själv mått dårlig,men d e utrolig gott och ha vänner och familj som stötter en. Kram på dej.:-)

  Svara
 • Tänk att man kan få så mycket hjälp gratis, helt otroligt! Tror att jag egentligen gör alla fel man kan med både smink, kläder och hår, haha. Ska kolla upp om de har de i Malmö också, var i Sthlm förra veckan så ett besök dit kommer de inte bli på länge nu, men tack för tipset. kram från Ystad

  Svara
 • Vilken lyx, jag hade ingen aning om att det fanns ens. Va kul det ska bli att se din outfit 🙂

  Svara
 • Jag vet! Det är helt underbart! Jag fick det av min kära sambo i 25års present. Jag skulle precis gå tillbaka till arbetslivet efter en föräldraledighet plus blivit av med mammakilorna;)
  Så lyxigt. Det enda man ska tänka på att de vill att man handlar för minst 5000kr men det gör man ju lätt om man ska unna sig;)

  Kram

  Svara
 • Såg nu att de har höjt gränsen till 7000kr;)

  Svara
 • Hej fina Hannah,
  Vilket bra tips på att få den ultimata lyxfeelingen 😉
  Jag tänkte fråga om du vill tips om ett mysigt hotell i Stockholm? Jag och min man har haft det otroligt tufft det senaste halvåret. Vi fick vårt andra barn och samtidigt blev min älskade pappa svårt sjuk och avled och nu har min svärmor blivit sjuk 🙁 Jag tänkte att vi (jag och mannen) skulle ta en Stockholms weekend och bara rå om varandra så tips mottages varmt.
  Stor kram och tack för en fin blogg

  Svara
 • Hej Lena,

  Jag beklagar djupt och lider med er. Usch vad tungt. Tycker att ni gör helt rätt i att fara bort från allt och bara ge varandra tid.

  Jag och min man brukar ta hotellnätter i Stockholm också bara för att mysa bara han och jag. Har nog provat på de flesta 🙂

  Gillar Nobis Hotell på Norrmalmstorg. (Nära till allt, modernt och hippt men ack så dyrt), Scandic Grand Central är nytt och fräscht och Clarion Sign är också bra för där finns ett spa och utepool på taket.

  Hoppas ni får det mysigt.

  Styrkekramar ❤

  Svara
 • Så snygga de röda bootsen var!!

  Svara
 • Hej Hannah,
  Läser din blogg och tycker du är en sån härlig person.
  Vad jag undrar är hur du håller dig i form? Och hur kan du redan vara så smal och fräsch sen Vida kom, det är ju inte så länge sen 🙂
  Du är jättefin!

  Vänligen Veronica

  Svara