Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:10 | september 20, 2012

Tävling i samarbete med Vichy

God kväll min vän. Minns du härom kvällen då jag provade en ny ansiktskräm? Den var faktiskt riktigt bra. God doft, skön konsistens och bra innehåll.

Så bra att jag vill ge dig chansen att vinna en 🙂

Det enda du behöver göra är att lämna svaret på en kort fråga i kommentarsfältet.

Du kan gå in och läsa om den HÄR!

”Varför tror du att denna nya ansiktskräm VICHY IDÉALIA skulle passa dig?”

Vinnaren kommer dras om en vecka, torsdag 27/9.

Lycka till!

Kram ❤124 kommentarer124 kommentarer om “Tävling i samarbete med Vichy”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag tror och hoppas att den skulle hjälpa mig att känna mig lite piggare och fräschare, har en energisk och underbar dotter på snart ett år och nästa lilla underverk beräknas födas på hennes 1års dag, super härligt men jag måste erkänna att vare sig ork eller tid till mig själv finns just nu, så skulle behöva lite hjälp på traven 🙂 kramar

  Svara
 • Hmm… 33 är väl ingen ålder?!?
  Men tror faktiskt jag skulle behöva pröva en kräm som reducerar rynkor och ger slätare hud…
  Håller Tummen!

  Svara
 • Jag har inte hittat någon bra ansiktskräm ,har passerat 50 år och börjar tycka att man ska sköta om sin hy ordentligt, tror att den skulle vara en bra kräm att prova.

  Kram Marie Gustafsson

  Svara
 • Vem vet – kanske den här krämen håller vad den lovar – nämligen jämnare hudton. Jag har röda partier i ansiktet som bara vägrar ge med sig. Det är lite smådrygt att behöva sminka sig varenda dag så skulle det dyka upp en kräm i min ägo som jämnar ut hudtonen… det skulle vara nåt! 🙂

  Svara
 • Idag sa jag till en kompis att jag både känner mig som och ser ut som en påse skit. 🙂 Har haft mycket motgångar de senaste 2 åren. Krämen kanske kan bättra på utsidan. 😉 Håller båda tummarna! // Jenny

  Svara
 • Jag tror att denna ansiktskräm skulle passa mig utmärkt för att jag inte äger någon alls 🙁 man prioriterar annat när man får barn 🙂 hoppas hoppas! Kram!

  Svara
 • Har passerat 40- strecket, men känner mig som 30 fortfarande tills jag ser mig i spegeln…ja, små fina rynkor som visar att jag levt och haft riktigt roligt på vägen. Gillar inte att sminka mig med foundation och täckande smink, så lite utslätande fuktcreme med god doft skulle passa mig som handsken!
  Kramar till er alla, extrastor till Hannah som jag hoppas börjar känna lite mer glädje igen.

  Svara
 • Har inte ännu hittat ”min” ansiktskräm som ger mig riktiga *Jiihaa-känslan* och jag har passerat 40! …sista som överger en är hoppet sägs det, så jag hoppas än… 🙂

  Svara
 • Hej!

  Jag tror att krämen skulle kunna passa mig då jag är utomhus en hel del. Både på på arbetet och fritiden. Det sliter på huden och jag har som små områden i ansiktet som blir rödspruckna och är nästan jämt torr under vinterhalvåret. Rynkig börjar jag faktiskt bli också, förmodligen är det spåren efter dåliga vanor som yngre….mycket fest och rökning (som jag idag håller mig ifrån tack och lov). Jag fyller snart 31 år ung, om nu åldern säger nånting egentligen 😉

  Kram!

  Svara
 • Jag har torr, känslig hy så denna är kanske perfekt för oss med detta bekymmer.
  Vill även ha en svag doft vilket är en svår kombination.
  Hoppas på att du är min räddare i rynknöden.

  Svara
 • som nybliven tvåbarnsmor känner jag mig som femtio år när jag hasar mig upp för bebismatningar, och ser mig som hastigaste i spegeln. jag är ju faktiskt bara 32 år så den här cremen kanske skulle kunna göra underverk, eller? kram catrin

  Svara
 • Jag hade inte hört om just den ansiktskrämen innan du bloggade om den! gick då in för att läsa mer och tänkte direkt att denna skulle passa mig som handen i handsken! jag har pigmentfläckar på kinden och har hittills inte lyckats hitta en ansiktskräm som fungerar bra till min hy.
  Jag hoppas på att Idéalia kan vara rätt för mig! håller tummarna!:):)

  Tack för en mysig blogg!

  Svara
 • Min andra hud, jag kan andas!!!

  Svara
 • Åhhhh, vill väldigt gärna vinna så slipper jag ta vanlig lotion som jag nu gör nu då jag inte kommit iväg och handlat bra hudkräm!! Väldigt nyfiken på Vichy!! Kram Karin

  Svara
 • Jag har rosacea och har ännu inte gett upp hoppet om att hitta en ansiktskräm som lugnar min hy, stärker den och självklart kan hålla rynkorna stången:-) jag har en sjukdom som påverkar kollagen i huden, så för mig är det verkligen viktigt med bra ansiktsvård. Tror att vichy s nya kräm kan överraska mig positivt:-)

  Svara
 • Jag skulle jättegärna testa o se om den hjälper min hy som skulle behöva sig ett lyft. Om det är kylan ute, lite mindre sömn, åldern (31år) eller att jag är gravid :), vet jag inte. Men älskar att testa nya krämer :). Kram

  Svara
 • Åhhh, kan detta vara räddaren i nöden. Har provat ett antal olika cremer men min ständigt flammiga hy blir aldrig riktigt perfekt. Jag hoppas detta kan vara räddaren i nöden.

  Svara
 • Hej!!
  Hoppas dina veckor har fått fler måbättre innombordsdagar!!
  Jag tror krämen skulle passa mig om den har en god doft! Är såå nojjig med dofter,sen tror jag ju att den kan vara bra till en hud som fått lite för mycket sol i de golden days;)
  kramar å tack för att du delar med dig

  Svara
 • Är en kvinna på 37 år och ju äldre man blir desto mer ändras huden. Skulle absolut vilja prova en ny creme som kan ge mer lyster och som kan strama åt huden en aning. Blir lätt torr i min hy så även till det skulle det vara bra att få testa och se om det kan bli bättre. Kram Sandra

  Svara
 • Är 16 år och tycker jätte mycket om din blogg! 🙂 kram!

  Svara
 • Jag skull jättegärna vilja prova den vid 50 nyss fyllde så behöver min hy en uppfriskning tänk om detta skulle vara lösningen på mitt problem

  Svara
 • varför? jo för jag behöver slätare hy, jämnare hudton samt reducera mina små rynkor =)

  Svara
 • Lever ett aktivt liv som ensamstående mamma över 45 år. Och jag har det bra.
  Mina (många) ensamma kvällar tillbringar jag då och då med att pyssla med mig själv och hudvård har blivit allt större. Att prova en ny hudkräm skulle verkligen sätta guldkant på min vardag!

  Svara
 • Jag behöver lite lyx i min stressiga vardag med fyra barn och denna nya vichy skulle göra min hud kanske lite mindre trött

  Svara
 • Jag har precis börjat inse att de faktisk är dax att börja använda en anti rynkcreme, har börjat titta efter en bra crème och denna låter fantastisk så de skulle va toppen att få chans att prova den:) kraam

  Svara
 • Hej Hannah!

  Fick mina fina tvillingflickor genom akut kejsarsnitt för fyra månader sen, efter tre dagar med igångsättningsförsök och pinvärkar. Graviditeten var tuff och jag tror jag hade alla kända och okända graviditetskrämpor som finns: nästäppa, karpaltunnelsyndrom på båda händerna, ökad hårväxt i ansiktet och på hela magen, kolsvarta pigmentfläckar i armhålorna och ljusare (tack och lov!) i ansiktet. Jag blev sjukskriven redan i vecka 24 och hela härligheten slutade i en havandeskapsförgiftning och en total viktuppgång på 40 kg! En del krämpor har gett med sig – andra tillkommit (foglossning) – men man kan lugnt säg att jag aldrig varit mer sliten än nu. En kräm som kan tillföra min hy lite näring och kanske bleka en pigmentfläck, hade faktiskt piggat upp lite.

  Och du! Tack för att du skrev om Glossybox – känner mig nästan glamorös när den dimper ner i lådan!

  Kram

  Svara
 • Hej!Skulle som ensamstående 6-barnsmor behöva nåt som trollar lite med min ansiktshy!! Vore ju underbart att få njuta av en skön,välgörande o.goddoftande kräm varje kväll!!Skulle verkligen bli superduper glaaaaaad!!

  Svara
 • Min glåmiga trötta hud skulle behöva sig en liten push i rätt riktning. Kan denna göra underverk vore den ett under 😉
  Trevlig kväll
  Kram Lotte

  Svara
 • Som nybliven mamma, sitter jag mest å amma.
  Den lilla tid jag får över, när jag inte dottern söver,
  vill jag ta hand om min kropp, men även min ”knopp”.
  Jag tror min nuna skulle må väldigt gott, av att smörjas med denna lyxiga kompott!

  Svara
 • Ja, det skulle ju tveklöst sätta piff på vardagen att vinna lite kräm att smeta in fejjan med men Hannah, här hjälper nog inget annat än grövre ingrepp. När kan jag vinna en Botox injektion?!
  Ställer gärna upp som ginnypig…

  Svara
 • Möjlighet till att få den ideala huden? Ja tack, efter år av hudproblem så provar jag gärna!!

  Svara
 • Efter att ha använt samma ansiktscreme i flera år blev jag sugen på att testa den nya Vichy när jag läste om den i din blogg. Var inne på Apoteket idag men de hade den inte 🙁
  Hoppas jag kan ha turen att vinna en istället! Mitt trötta, torra ansikte behöver en liten boost känner jag, speciellt nu när jag går i väntans tider med bebis nr 2 i magen (bf i dec) o bebis nr 1 just fyllt 1år! Kram

  Svara
 • Är 37 år. Då måste man börja tänka på huden. Alla crèmer de rekommenderar är svindyra men man köper ändå för att förhindra åldrandet ( tror man) skulle vara kul om en billigare variant skulle falla i smaken.

  Svara
 • Har haft problem med min hud i många år vilket resulterat i att min hud nu ser äldre ut (trots att jag är relativt ung) och har en hel del ärr. Mår dåligt av att visa mig utan smink och skulle känna mig mycket bättre och gladare om jag fick bukt med min hud. Jag har lagt ned mycket pengar på produkter som inte fungerat och hoppas därför få turen att prova denna krämen! 🙂

  Svara
 • En tjej med ett fint hjärta behöver en kräm för att få fin hy med;), ibland måste man tänka på sig själv!

  Svara
 • Ja du, tiden går och ansiktet sitter inte riktigt där man önskar längre. Lite rynkor, några linjer här och där och, värst av allt, NOLL, ZERO, NADA lyster längre. Bara en massa trista pigmentfläckar i pannan som sitter där och hånflinar åt mig när man tittar sig i spegeln varje morgon. Häck väck pigmentfläck! Att få prova en ny lyxig kräm vore defintivt ett steg i rätt riktning! 🙂

  Svara
 • en trött nybliven 2 barns mamma skulle verkligen behöva pigga upp min hy och känna mig fräch i hyn , har provat massor av krämer men inte hittat nån jag fastnat för hört att denna ska vara väldigt bra ,vore kul att få testa =)

  Svara
 • Hej!
  Är en mamma med fyra, härliga, livliga småpojkar. När jag såg och läste om krämen VICHY IDÉALIA, så kände jag att en sån skulle jag behöva! Hinner inte unna så mycket vardagslyx till mig själv nuförtiden och känner att huden skulle behöva lite hjälp med tanke på vakna nätter och intensiva dagar! 🙂

  Svara
 • Jag tror att denna hudkrämen skulle passa mig som ”handen i handsken”
  därför att vem vill inte ha en kräm som gör att man får Slätade hud, Jämnare hudton och Slätare rynkor? som dessutom doftar ljuvligt 🙂
  Jag skulle väldigt gärna vilja prova

  Svara
 • Jag ska vinna för att jag varken tänker äta sluta choklad eller andra godsaker som det sägs att man får dålig hy av och älskar Vichys produkter. Har dessvärre studerat i fyra år och har därför enbart haft råd att köpa cirka två produkter av märket en gång om året.

  Och sedan för min käre fästis skull, han skulle aldrig orka med ännu ett tjat om att jag till och med börjat få rynkor!!!

  Stora kramar
  Emmi

  Svara
 • Inte så svårt att svara, har kommit i den känsliga åldern när minsta lilla rynka kan rasera en hel dag. Jag vill inte ha fler. Jag vill åldras vackert dock, men med denna tror jag att jag både mentalt och fysiskt kan känna mig i den åldern jag vill stanna i , och befinner mig i just nu. Bästa åldern är NU!

  37-åringen

  Svara
 • Hej, är en nyss fyllda 30 åring som inte börjat med någon slags anti rynk kräm, så detta skulle jag verkligen vilja börja prova iaf och då sen ev fortsätta med ( för det är nog dags för det)
  Kram

  Svara
 • Fy fan va jag ser ut! Russin!!

  Svara
 • Jag är en 50-årig tjej som provat alla de sorter av ansiktscremer. Men har fortfarande inte hittat någon som passar. Jag har aldrig haft råd att prova dom dyra så kanske därför jag inte hittat någon bra. Jag har ålderstorr hud, med feta partier. Antingen svider dom och ger mig plitor eller luktar starkt. Så gissa vilken besvärlig ”krämperson” jag är 🙂
  Så jag hade blivit glad att få prova en som kanske är precis DEN som passar mig 🙂
  Tack för en härlig blogg och vackra bilder 🙂
  /Cina

  Svara
 • Jo för att jag lider av svår skönhetssömnbrist (fått två barn på två år) och är både lite smårynkig och glåmig!

  Svara
 • Idealia – den nya Vichykrämen – äntligen!

  Har varit trogen Vichy Lift Activ i många år och väldigt nöjd,
  att prova nya Idealia ska bli en riktig fröjd! Vid 40 plus kan man få kämpa att rynkors djup försöka dämpa. Med Vichys fina hudprodukter till hands är jag säker på att det går som en dans.
  Tack för en bra blogg Hannah, kram Jenny

  Svara
 • Åhh, för att den verkar så fräsch och skön! Jag fyller 30 år den 28:e och vill passa på att ge min hud en boost av anti ageing, vitamin och uppiggande ämnen!

  Svara
 • För att jag känner mig så himla grå å häning nu är i slutet på graviditeten så lite ansikts crème skulle göra mig glad få lämna mig fräsch å snygg 😉

  Svara
 • Jag vill gärna vinna eftersom jag får jättetorr hy i ansiktet under hösten och vintern och skulle därför behöva en riktigt bra ansiktskräm 🙂

  Svara
 • Håller mina tummar och tår! Jag har jätte torr hy och har inte hittat den rätta krämen än, denna verkar vara i min smak 🙂 hoppas på tur! Kram!

  Svara
 • Hej Halloj! Jag skulle så vilja finna en ansiktskräm som jag fastnar för, jag har provat 101 olika! : )
  Jag tror bestämt att denna kräm kanske skulle kunna vara DEN!

  Låt oss hoppas på att jag faller som ett korthus.

  Tack för en mysig och ärlig vardagsblogg! Big Like!

  Kram

  Svara
 • Gud va min trötta jag-har-småbarn-jag-hinner-inte-med-mig-själv skulle behöva ett lyft. Jag hoppas att denna kräm kan göra mitt ansikte rättvisa efter några trötta år som småbarns mamma. Jag gillar din blogg, kollar den ofta. Du verkar vara en sån fin människa.

  Svara
 • Hallå!!! Den skulle passa mig som smäcken…. Snart 40 o behöver reducera rynkor ;), den är rosa o luktar gott!!!

  Kram kram

  Svara
 • För att jag har provat så många olika och inte hittat den rätta än 🙂
  Kanske just den är❤

  Svara
 • Har så glåmig och trist hormonkänslig hy och provat
  så otroligt många krämer. Vill gärna prova en kostnadsfritt för en gångs skull 🙂

  Svara
 • Hej Hanna!!
  Först vill ge dig en stor värmande dalakram för en underbar blogg…Du Hanna delar med dig dina upplevser med din underbara familj-vänner…solstrålar här på webben.-för gyllenes ens tid/här på webben/datorn.Din humor och ärlighet-tålamod då solen går bakom molnen-att åter övervinna och tro att solen åter komma tillbakas.Underbart…då själv kämpar med min vardag/sjukdom…Så dagens tävling vore himmelsk kul få vara med…Då jag inte mår så bra så kommer rynkorna snabbt då jag snart bliva 50.så tänk få reducera rynkorna med en bra ansiktskräm det skulle förgylla min dag.
  Stor värmande fan och dalakramar från lena

  Svara
 • Det skulle vara intressant att få prova denna kräm som många pratar om just nu. Min hud skriker efter fukt och jag skulle behöva hitta en favoritkräm som passar min hy som har totalförändrats sen jag fyllde 40…

  Svara
 • Idealia ar idealisk for mig 🙂

  Svara
 • Hejsan!

  Under det senaste halvåret har huden verkligen tappat sin lyster. Är bara 33 år, men känner mig betydligt äldre. Det stramar, linjer börjar framträda och glåmighet är bara förnamnet. Tror säkert att min svåra tid med skilsmässa och nytt boende som ensamstående har en del i det hela. Men nu börjar jag må bättre och vill gärna ge min hud en bra produkt!

  vh
  Monika

  Svara
 • Är det här möjligen ansiktskrämen med stort A ?! 🙂

  Svara
 • Har passerat 40 och börjar få alla de tecken på en åldrande hud. Har nu läst om produkten och tycker den ringar in de flesta av mina problem områden. Skulle var roligt att få testa och se om den kan hjälpa mina små tecken att minska i uttryck.

  Kram jessica/Kungsbacka

  Svara
 • med två små söta sockergryn till barn på 1 och 3 1/2 år blir det inte alltid den sömn man verkligen behöver. deras mjuka och lena hud känns allt annat än sin egen, grå, dassig och torr.
  så en super kräm som gör huden babylen är verkligen något jag behöver!
  Tack för en super bra blogg! kram Johanna

  Svara
 • För att jag använder många andra av Vichys produkter och jag verkligen äääälskar dom.
  har en ny värld öppnade sig för ett par månader sen då jag först började med deras deo- helt fantastisk (jag har ganska kraftiga svettningar men inte längre för Vischys deo gör jobbet). För att inte tala om dushcremen- krämig, dryg och heelt underbar doft. Har du torr hy, ja då måste du testa deras bodylotion ”Nutriextra”, man får silkeslen hud. Man kan nästan tro att jag jobbar för Vischy 😉 eftersom jag gör sån reklam men så är det inte vill jag försäkra, jag vill bara dela med mig till Er alla så ni kan sluta leta efter bra produkter.
  Vischys ansiktscremer har jag inte provat än och det skulle vara fantastiskt att få gör det!

  Svara
 • Mitt väldigt trötta ansikte behöver all hjälp det kan få. Min underbara lilla dotter på snart 8 månader vill fortfarande inte sova på nätterna och det sätter sina spår;-) Som föräldraledig är jag dålig på att ta hand om mig själv men det enda jag inte klarar mig utan varje dag (förutom dusch och kaffe) är just att smörja ansiktet med härlig kräm. Vore underbart att få prova en ny! Att känna sig fräsch motverkar ju även trötthet.

  Kram

  Svara
 • Jag har hela mitt 30-åriga liv haft mycket synliga blodkärl på mina kinder som jag försöker få bukt med och dämpa med olika krämer. När jag fick min dotter för två år sedan har jag även fått hudförändringar i pannan som drar sig ner mot kinderna. När jag läser om Vichy tror jag på att den kan hjälpa min hud tona ner sig och lugna ner sig.

  //Linnea

  Svara
 • Jag har helt enkelt alltid varit kassa på att ta han om min hy och mitt ansikte. Tvättat med tvål och vatten som alla säger FY!!!! till 😉 Har inte haft några problem med finnar eller oren hy så jag har heller aldrig lagt ner så mycket energi på att hitta bra podukter. Men nu på senare år ( hela 32 år ) märker jag ju hur viktigt det är att sköta om sin hy, tycker mig har blivit lite rynkig 😉 Framförallt behöver ansiktet en uppfräschning då man ser hur blek och grå ut som helst utan smink på. Skulle verkligen vilja testa denna kräm och se om den kan passa för mig 🙂 Är så svårt tycker jag att hitta någon som är bra men ochså prisvärd. Så det hade helt enkelt varit topppen att få pröva Vichy, kanske det är prescis vad mitt trötta ansikte behöver 🙂

  Svara
 • Kram från Jenny

  Svara
 • Som nybliven mamma är man rätt trött och huden har inte den bästa lyster just nu, sen att hösten kommer och man känner att huden behöver något nytt uppfräschande så den här skulle passa mig utmärkt just nu!

  Svara
 • Åh för att jag verkligen behöver en eftersom jag i dagsläget smörjer ansiktet med barnsalva. Är hemma på mammapeng och prioriterar därför inte i dagsläget att lägga pengar på mig själv. Men det är väl just nu jag borde ge mig själv något sömnlösa nätter och att knappt hinna äta ibland är väl inte det bästa för min kära hud 😉

  Svara
 • Hej,
  40 börjar närma sig och märker mer och mer att man måste ta hand om huden. Har inte använt mycket smink och annat så huden är ”något” välbevarad, men naturen har ingen lag eller?

  Svara
 • Känner mig ”grå och tråkig” skulle behöva en uppfräschning! Tror den skulle passa mig eftersom den ska jämna hudtonen! Känner mig grå under ögonen och känner att den kankse dämpar några av mina fräknar och födelsemärken!
  Tror att vinna denna så kanske jag hittar ”min” produkt!För att jag tycker jag är värd detta, because I`M worth it 🙂

  Svara
 • Jag skulle gärna testa denna creme och se om det blir nån skillnad, har både ytliga blodkärl och börjar få lite rynkor då man är 30+ =)
  Har inte blivit jätte nöjd med produkter hittills. Har aldrig provat Vischy.

  Svara
 • Efter tre barn har huden fått ett eget liv…..torr som ett sandpapper på ena kinden, bregottkoncistens på andra och däremellan någon form av glans, skulle verkligen behöva en chans att jämna ut det och håller därför tummar och tår för Vichy.

  Kram på er J

  Svara
 • Hej! Jag skulle jätte gärna vilja testa denna kräm då jag sedan tidigare har märken efter finnar och dyligt. Nu har jag nyligen fått min efterlängtade dotter och i samband med graviditeten fick jag pigmentfläckar 🙁 Jag har tidigare använt produkter från Vichy och tycker att de är jätte bra men nu skulle jag vilja se om denna kan hjälpa min hy på traven 🙂

  Svara
 • Hej, krämen kanske skulle hjälpa mig att stoppa mitt åldrande… Ensamstående med två härliga barn på 10 och 16 år. Hus, hund, katt, papegoja, och ett marsvin, behöver jag säga mer…;)
  Hälsningar från Lotta Hallin

  Svara
 • Åhh denna underbara creme skulle jag verkligen vilja prova!!! Älskar härliga fluffiga och väldoftande cremer… denna skulle nog göra underverk på min just nu trötta o glåmiga 51 åriga hy 😉

  Svara
 • Jag föll för orden ”mer strålande” för det kan jag behöva känna mig. Nu när hösten kommer & de där mörka ringarna under en arbetande småbarnsmammas ögon brukar dyka upp, de gör att man mera ser ut som en tvättbjörn än en snygg strålande 35 åring 😉 Sen att de reducerar rynkor är ju adrig fel för de börjar ju så smått dyka upp lite här & där.

  Trevlig helg
  Kramen

  Svara
 • I ansiktet börjar min ålder göra sig påmind. Jepp, är 40 år och stolt över det, ingen ångest what so ever. Jag vill åldras med värdighet och se naturlig ut, men finns det bra krämer på marknaden som gör underverk för min hud på helt naturlig väg så är jag inte sen att vilja prova. Den här krämen skulle inte bara göra underverk för min hud utan även för själen!

  Svara
 • Jag är en torris som snart fyller 40… Skulle behöva lite hjälp på traven för att få tillbaka den där rosiga känslan i ansiktet! 😉

  Svara
 • Går i väntans tider med barn nr 3. Vore så härligt att prova en ny härlig kräm under min kommande föräldraledighet!

  Svara
 • Hej 🙂
  Jag hade gärna viljat testa den krämen :).
  När man har en liten bebis att ta hand om
  med sömnlösa nätter och allt vad det innebär
  hade det varit kul att få känna sig lite fin i bland.
  Hjälpa ålderstecknena en liten bit på vägen och
  kanske att påsarna under ögonen får sig ett litet lyft;).
  Hehe!

  Jag älskar också fredagar för då kommer min sambo
  hem efter 5 dagars jobb på annan ort och myser med mig
  och vår lille son! Underbart. Ha en jätte fin helg och mys
  massor tillsammans 🙂 kram från oss!

  Svara
 • Har varit på jakt efter en hudkräm likt denna. Är gravid med barn nr 3 och har spenderat hela sommaren utomhus. Solfaktor har jag använt flitigt men truts de tyvärr fått pigmentfläckar på kinderna och överläppen. När nu brännan försvinner syns fläckarna ännu mer. Att ha en hudkräm som jämnar ut hudtonen vore på sin plats, att den reducerar rynkor är ett plus, kan börja ana att pannan inte är riktigt lika slät längre;)

  Förövrigt Hannah; vill jag tacka för den positiva energi du bidrar med i din blogg!
  Och så undrar jag om du har något bra tips på smink som täcker pigmentfläckar bra?

  Kram

  Svara
 • Hej!

  Kort och gott så har jag väldigt svårt för att hitta bra ansiktskrämer, antingen gör de min hud fet eller torkar den ut min hud. Det är många gånger jag köpt på mig dyra krämer och trott att de varit de bästa, men sedan visat ett helt annat resultat. Då känns det surt att ha lagt ut en hel förmögenhet på en kräm man sen inte använder! Detta skulle vara en bra möjlighet till att se om denna krämen är något för mig 🙂

  Ha en bra dag! 🙂

  Svara
 • Hej! Jag skulle behöva en bra hudkräm då min hud blir torrare för varje år. Skulle vilja en fin hy och mindre linjer.

  mvh Therese

  Svara
 • Hej!
  Jag tror denna hudkräm skulle passa mig då jag har lite fläckar i ansiktet, lite torr i hyn och efter sommarens ”slitage” med sol vind och vatten skulle denna vara perfekt vardagslyx de kommande veckorna. Speciellt då vi byter årstid och huden kan behöva något extra. Jag ska precis byta jobb också och vill gärna känna mig lite extra fin.
  Mvh Susana

  Svara
 • Den nya Vichy skulle passa mig utmärkt eftersom min hud förändrats efter lilla Hedvig som föddes i maj 🙂

  Svara
 • Jag tror att denna kräm passar mig perfekt nu när jag är i v 33 och ska snart föda vårt fjärde barn. Något som jag behöver men som inte hinner med är att sköta om mig själv. Jag skulle bli så glad för denna kräm!

  Svara
 • VICHY IDÉALIA beskrivs så här på hemsidan (kortfattat) ”Pigmentfläckar och märken från till exempel orenheter är en viktig orsak till att huden ser äldre ut. Huden blir ojämn och saknar lyster. Pigmentfläckar och märken är något många kvinnor upplever och bryr sig om, oavsett ålder”

  Jag är den där tvåbarnsmamman med hudsjukdommen vitiligo vilket innebär pigmentfläckar på kroppen. Inte en pigmentfläck utan hundra. Att leva med det har inte vart det lättaste men jag har lärt mig. Vichy Idealia kan inte ta bort min hudsjukdom men den kan absolut hjälpa på vägen 🙂

  Ha en underbar fredag fina Hannah!!! Kram Lina

  Svara
 • Mitt jobb som brandman sliter oerhört mycket på skinnet i ansiktet har jag märkt. Ständigt smutsig känner man sig, duschar ibland flera gånger om dagen, utsätter huden för sot och en mängd andra kemikalier. Jobbar man med masken på gör luftströmmen att huden torkar ut något bedrövligt. Hittills har jag inte hittat någon kräm som varit 100%-ig, men skulle hemskt gärna få möjlighet att testa Vichy.

  Ta hand om er och glöm inte att släcka ljusen, nu när vi går mot mörkare tider och tänder fler och fler mysljus på kvällarna!

  Svara
 • Hej Hanna!

  Tack för din positiva blogg! Den förgyller en hemma mammas dag:)

  Just den nya ansiktskrämen Vichy idealia tror jag skulle passa mig som handen i handsken, då jag är allergisk mot parabener. Min hy blir lätt irriterad, röd och får hemska utslag. Det är inte direkt lätt att hitta en ansiktskräm utan parabener som även ger slätare hud, jämnare hudton samt reducerar rynkor. Den hudkräm jag använder nu i ansiktet är en bodylotion = inte så bra mot ansiktet. Jag hoppas och tror att denna Vichy idealia kommer att förändra min hy till den bättre!!

  Tack för tipset!

  Kram Nathalie

  Svara
 • oh har jättetorr hy börjar väl få lite rynkor med 55+ hoppas på tur

  Svara
 • ♥ Idogt solpressande som yngre börjar nu visa sig i form av fruktansvärda pigmentförändringar. Kanske kan Vichys Idéalia råda bot på detta?! Jag hoppas verkligen det. Ser hemskt ut.. testat en massa krämer utan någon större framgång. Nu hoppas jag på tur! ♥

  Svara
 • Sliten tvåbarnsmamma (en treårng och en på 7 månader) med ständig sömnbrist ger glåmig och trött hy samtigt som jag ser en ny rynka i ansiktet var och varannan dag känns det som! Skulle verkligen behöva denna ansiktskräm för att snabbt känna mg lite fräsch på moronen när stora killen lämnas på dagis… Så slipper jag bli känd som den där sunkiga mamman :))

  Svara
 • Jag skulle vilja prova denna kräm och få känna mig lite lyxig för ett tag!
  Lite vardagslyx helt enkelt:-)

  Svara
 • Vill gärna vinna krämen som lite guldkant i min tillvaro just nu1
  Kram!

  Svara
 • I vår fyller jag 40…. Jag skulle så gärna vilja få slätare hud, jämnare hudton och reducerade rynkor. Tänk om Vichy kunde hjälpa mig med det, så kanske mina åldersnojor klingar av lite.

  Svara
 • Skulle gärna vilja vinna denna fina kräm för jag vinner aldrig någonting, tar mig aldrig råd med så dyra saker för mina barn får allt i första hand 🙂 kanske kan jag få lite tur för en gångs skull? <3

  Svara
 • Älskar allt vad hudkrämer heter och är altid nyfiken på att prova nya.

  Svara
 • Jag har fått jättetråkiga pigmentfläckar på kinderna under ögonen vilket gör att jag ser trött och sliten ut jämt. Den här krämen gör förhoppningsvis susen med fläckarna. 🙂

  Ha en härlig höst!
  Kram
  Erica

  Svara
 • Den skulle passa min hy och min plånbok

  Svara
 • Jag blir snart mamma igen för tredje gången. Min äldsta, som fyller nio, säger till mig: men mamma – när bebisen är 3 år är du 40! Hon tycker att detta är ofattbart gammalt, och jag tänker att med en kräm som slätar ut huden och reducerar rynkor, kanske jag kan lura någon att tro att jag är lite yngre i alla fall…:)

  Svara
 • Har hört nån stans att man bör börja med föryngrande krämer redan i 20 års åldern 😉 så varför inte börja nu (22 år). Som de flesta andra här säkert skriver, så behöver jag som småbarnsmamma unna mig lite lyx. Vilket händer allt för sällan.. 🙂 Stt vinna denna krämen kanske vore en bra kick-start? 🙂 Kram

  Svara
 • Efter 2 graviditeter så är husen verkligen inte som förut!
  Plitor, finnar och en röd ton har flyttat in på huden 🙁
  Nu vill jag ha tillbaka huden som den var innan och tror verkligen att denna kräm kan göra underverk 🙂
  Så nu håller jag tummen…hårt!!

  Svara
 • Har nästan gett upp efter att ha testat olika märken i alla prisklasser utan att bli nöjd med resultatet!
  Men skam den som ger sig, letar med ljus & lykta efter en ansiktscreme som funkar till mig…Har höga förväntningar och hoppas jag får möjlighet att testa den!

  Kram!

  Svara
 • Därför att jag ser ut att ha åldrats med 10 år efter att ha fött två busiga ungar 🙂

  Kram

  Svara
 • Tycker det är svårt att hitta kräm som passar min hud. Brukar använda Vichys andra produkter o de är jätte bra. Så skulle gärna vilja testa denna.
  Kram Cissi

  Svara
 • Den skulle passa mig eftersom jag inte tål parabener!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag vill gärna vara med och vinna.
  Mina rynkor börjar komma smygande.(snart 57,inte så konstigt).
  Men kan de reduceras med denna kräm,så skulle jag bli glad.
  Hälsningar från både en farmor o mormor

  Svara
 • Efter att ha gått ner 75kg i vikt så behöver huden lite mer spänst. Jag tror detta är krämen för mig!

  Svara
 • Har kört vichys produkter några år nu, men nu är det hög tid att byta till en produkt som ger en jämnare Hudton och reducerar rynkor, då även jag börjar komma upp i åren 😉

  Svara
 • Skulle mer än gärna vilja prova på denna kräm! Då mitt ansikte känns som ett russin och behöver få en fräsch känsla 🙂 speciellt nu till hösten å vintern skulle den verkligen göra susen! Kram

  Svara
 • Bara produktnamnet gör att jag vill prova om det kan vara den idealiska hudkrämen för mitt torra och 40++ ansikte! 🙂

  Svara
 • Jag går igenom en Ivf- behandling och efter alla hormoner så känns min hy torr, rynkig och grå. Det skulle vara fantastiskt att få vinna något när man mår så här…

  Svara
 • 🙂 Hej fina Hannah, 🙂

  Jag behöver en ansiktskräm som ger mig en slätare hud, en enhetligare hudton och reducerar mina synliga rynkor! 😉

  Tack för en underbar tävling. 🙂 😉

  Kram
  Enigma

  Svara
 • Hejsan Hannah!
  Börjar närma mig 40 och det känns som om denna kräm från Vichy skulle passa mig utmärkt!
  Tack för en bra tävling och ha en mysig lördag, Kram Angelica

  Svara
 • Jag har precis ammat klart mitt femte barn och har aldrig haft en ansiktskräm 🙂 NU är det på tiden för en 38 årig fembarns mamma 🙂 Kram

  Svara
 • Åhh den här skulle jag vilja prova! Jag är ständigt på jakt efter den bästa hudkrämen och är lite ”sucker” för nyheter 🙂 Är en trött småbarnsmamma som behöver lite magi för huden och lystern…
  Hoppas att jag kan få ha turen den här gången 🙂

  Tack för en bra blogg!

  Svara
 • Helt enkelt för att mitt torra, fnöskiga, heltidsarbetande, småbarnsmamma-ansikte skulle behöva lite lyx, hihi! Ha en go helg!

  Svara
 • Hej fina du!

  Ut bränt, små barnsmamma, vad behöver jag mer än det här! Var på våran apotek i torsdags men dom hade inte fått in den än!

  kram/t

  Svara
 • Jag var inne på apoteket och fingrade på den efter att jag läst vad du skrivit men jag lade mina slantar på värktabletter istället.Efter min förlossning i söndags kämpar jag med amningen och värktabletter går före en kräm men jag vinner den gärna!

  Svara
 • fyllda 40 och måste ta hand om hyn,denna kanske får min hy att skina lite xtra.

  Svara
 • Alrig hittat en utslätande creme som passat mig, tycker alltid att de är för torra. Men bara genom att titta på denna och läsa om den, och var du har skrivit så verkar den perfekt att test. Ev så har jag äntligen hittat en creme som funkar för mig 🙂

  Kram

  Svara
 • Efter att ha läst om ansiktskrämen tror jag att jag äntligen hittat en kräm som skulle passa mig perfekt! Har genom åren testat så otroligt många, en del har varit helt opassande för min hy, en del har passat mig bättre. Men aldrig hittat någon som jag känt har varit helt perfekt för min hy.

  Skulle därför vara så jätteroligt att få vinna den här och få testa den, känner på mig att den kommer att passa perfekt!

  Svara
 • Hej
  Jag läste om krämen här på din sida och blev överlycklig. Det verkar vara en kräm som skulle passa mig perfekt! Så nu har jag letat efter den i varenda apotek som finns inne i stan, vart någonstans hittar man denna underbara kräm? Eftersom jag nu har skavsår på fötterna så skulle det vara kul att vinna den så kan jag sluta springa och leta efter den!

  //Linda

  Svara